Birtiler

Emine 3645

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
181
51
18
23
Kozlar merhaba ben geçen gün kan vaermistimbeta referans ağırlığı 5yaziyor ne demek bu yardımcı olurmusunuz

Sadece 5 yanında onunda arkasında hicbirseyok sadece 5/ne demek acilde negatif demişlerdi ben umudumu kesmiştir m bugün bı ecnabiza girmiştim referans aralığı sadece 5nedir bu peki varmı yokmu

Malesef negatif.. benimde önce 5 çıkmıştı iki gun sonra tekrar yaptırdım 1.2 çıktı..

Testin görseli varsa atabilir misin? Regli gecikmesinden mi test yaptırdınız? Referans aralığı mı 5 yazıyor yoksa değer mi?

Yani varmıdır pazartesi günü yaptırmıştım ben tam bir hafta oldu
Vardır deyip umut satmak istemem
olumsuz değer 0-1-2-3-4-5
olumlu 6 da başlıyor
olumluya en yakın değer çıkmış sonucunz, ordan yola çıkarak pozitif olacağını düşünüyorum yeni test sonucunuzun

Vardır deyip umut satmak istemem
olumsuz değer 0-1-2-3-4-5
olumlu 6 da başlıyor
olumluya en yakın değer çıkmış sonucunz, ordan yola çıkarak pozitif olacağını düşünüyorum yeni test sonucunuzun
Görsel attı referans aralığını yazmış aslında değer sonuç 0,1

Evet değer öyle ama gebelik oluşması için referans aralığınin bir önemi yok ?
Referans aralığı normal olması gereken miktar demek 0 ve 5 referansdir yani olmasj gereken değer de sizin çıkan sonucunun kaninizdaki hcg miktarı demek yani eğer değer 6 ve üstü olsaydı normal bir insanın kanındaki den fazla hcg tasiyor olacaktiniz yani hamile olacaktiniz ama değer 0.1 yani gebe değilsiniz

Evet değer öyle ama gebelik oluşması için referans aralığınin bir önemi yok ?
Referans aralığı hepimizin testinde sabit standart yazar. Değer kısmı 5.1 olursa mesela gebelik başlangıcı diyebiliriz. Siz yine de regli olmadıysanız kan testi tekrarlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…