- 26 Ağustos 2022
- 181
- 51
- 18
- 23
- Konu Sahibi Emine 3645
-
5 üstü çıkarsa gebelik var demektir, 5in altında ise negatifKozlar merhaba ben geçen gün kan vaermistimbeta referans ağırlığı 5yaziyor ne demek bu yardımcı olurmusunuz
Sadece5 var ne demek oluyor5 üstü çıkarsa gebelik var demektir, 5in altında ise negatif
İki gün sonra yükselecek yüksek ihtimalleSadece5 var ne demek oluyor
Yani varmıdır pazartesi günü yaptırmıştım ben tam bir hafta olduİki gün sonra yükselecek yüksek ihtimalle
Testin görseli varsa atabilir misin? Regli gecikmesinden mi test yaptırdınız? Referans aralığı mı 5 yazıyor yoksa değer mi?
Değer 0.1 gebelik yok maalesefReferans aralığı diyor Eki Görüntüle 3124642
Vardır deyip umut satmak istememYani varmıdır pazartesi günü yaptırmıştım ben tam bir hafta oldu
Görsel attı referans aralığını yazmış aslında değer sonuç 0,1Vardır deyip umut satmak istemem
olumsuz değer 0-1-2-3-4-5
olumlu 6 da başlıyor
olumluya en yakın değer çıkmış sonucunz, ordan yola çıkarak pozitif olacağını düşünüyorum yeni test sonucunuzun
A aaaGörsel attı referans aralığını yazmış aslında değer sonuç 0,1
Baksaniza betahcg 0.1. olumsuz. Umutlanmasin sonra insan cok pis uzuluyorVardır deyip umut satmak istemem
olumsuz değer 0-1-2-3-4-5
olumlu 6 da başlıyor
olumluya en yakın değer çıkmış sonucunz, ordan yola çıkarak pozitif olacağını düşünüyorum yeni test sonucunuzun
Evet değer öyle ama gebelik oluşması için referans aralığınin bir önemi yok ?Görsel attı referans aralığını yazmış aslında değer sonuç 0,1
Referans aralığı normal olması gereken miktar demek 0 ve 5 referansdir yani olmasj gereken değer de sizin çıkan sonucunun kaninizdaki hcg miktarı demek yani eğer değer 6 ve üstü olsaydı normal bir insanın kanındaki den fazla hcg tasiyor olacaktiniz yani hamile olacaktiniz ama değer 0.1 yani gebe değilsinizEvet değer öyle ama gebelik oluşması için referans aralığınin bir önemi yok ?
5 demiş ona göre konuşmuştumBaksaniza betahcg 0.1. olumsuz. Umutlanmasin sonra insan cok pis uzuluyor
Referans aralığı hepimizin testinde sabit standart yazar. Değer kısmı 5.1 olursa mesela gebelik başlangıcı diyebiliriz. Siz yine de regli olmadıysanız kan testi tekrarlayınEvet değer öyle ama gebelik oluşması için referans aralığınin bir önemi yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?