Ağır kaldırmakla kızlık zarı bozulur mu

sen ciddi misin yoksa burda milleti mi deniyorsun . dalga geçiyorlar farkında değil misin. ağır kaldırdım kızlık bozulur mu yaz google çıkar yani şaka gibi ya

Ya hep adetinin ilk gunune mi geliyordu agirlik kaldirmak kiyamissuuu, sen yaptıklarım ortaya cikarmi diye sorsan cok daha durust olurdun bak.
Annem gibi tanıdığıniz insanların günahına girmeyin ben birkaç sokak aşağimkza bile tek başına gitmekten korkan biriyim geçenlerde burda bir hemşire ve doktor bir gönderiye yorum yapmıştı çevremde öyle diyince buraya sormak istedim yoksa anneme de söyledim o da birşey olmaz demişti sadece içim rahat etmedi ben öyle bir aptallık yaparak kendi hayatımı tehlikeye atacak değilim ailemide rezil edecek değilim sadece sizin gibi böyle düşünenlerden korktuğum için sordum

Şakaysa komik değil, gerçekse hiç komik değil. Allah aşkına kac yaşındasınız, nerde yaşıyorsunuz. Bu kadar cehalete tahammül edemiyorum artık. Elinizde telefon, İnternet çağındayız. Google diye bisi var yapay zeka diye bisi var. Araştırmak bi şeyleri öğrenmek bu kadar mi zor ya. Hadi cehaleti anladim da şu çağda bilgiye erismekte de bu kadar zor degil yani. İnanılır gibi değil...

Annem gibi tanıdığıniz insanların günahına girmeyin ben birkaç sokak aşağimkza bile tek başına gitmekten korkan biriyim geçenlerde burda bir hemşire ve doktor bir gönderiye yorum yapmıştı çevremde öyle diyince buraya sormak istedim yoksa anneme de söyledim o da birşey olmaz demişti sadece içim rahat etmedi ben öyle bir aptallık yaparak kendi hayatımı tehlikeye atacak değilim ailemide rezil edecek değilim sadece sizin gibi böyle düşünenlerden korktuğum için sordum
benim niye yorumuma yazdın bunu anlamadım ben senin günahını mı almışım. sadece sana dalga geçenler mi inanıyorsun diyorum bunlara inanman bu yaşta tuaf geldi bana sadece

Siz ciddi misiniz ben herşeyi çok takan biriyim hastaneye gideyim diyorum bu seferde bozulmamaşsa muayene sırasında bozulursa ne olacak diyorlar ben çok korkuyorum 2 gündür uyuyamıyorum
Kızlık zarınız bu şekilde bozulsa ne olacak? Siz hala bakiresiniz.

Back
X