Biruni mi yoksa Düzen LAboratuvarı mı?

AnkaEnerjisi

Bugünün mucizeleri nelerdir?
Pro Üye
18 Mayıs 2008
10.007
16.550
823
İstanbul
Arkadaslar merhaba,

Bebek istiyoruz. Doktorum hormon testleri istedi ancak hangi laboratuvari onerirsiniz?

Ozel sigortam oldugu icin Biruni 600 TL fiyat verdi ve bu testleri yarin adetimin 3.gunu oldugu icin sabah yaptirmam gerekiyor.

Yardimlarinizi rica ediyorum :)

canım ben laborantım.. 600tl çok yüksek bir fiyat özel sigortanın daha çoğunu karşıladığı bir yer bulabilirsin ya da aile hekimine gidip bir çoğunu ücretsiz yaptırıp kalanı için özel düşünebilirsin.. Genelde özel sigorta laboratuvar testlerini karşılamıyor.. Önce normal bir fiyat alıp sonra sigorta fiyatını öğrenin derim.. Bir de özelmiş devletmiş hiç bir farkı yok sonuçta testi cihaz çalışıyor hatta üniversite hastanelerinde ki cihazları ve teknikleri hiç bir özel de bulamazsın..

canım ben laborantım.. 600tl çok yüksek bir fiyat özel sigortanın daha çoğunu karşıladığı bir yer bulabilirsin ya da aile hekimine gidip bir çoğunu ücretsiz yaptırıp kalanı için özel düşünebilirsin.. Genelde özel sigorta laboratuvar testlerini karşılamıyor.. Önce normal bir fiyat alıp sonra sigorta fiyatını öğrenin derim.. Bir de özelmiş devletmiş hiç bir farkı yok sonuçta testi cihaz çalışıyor hatta üniversite hastanelerinde ki cihazları ve teknikleri hiç bir özel de bulamazsın..

Saglik ocaklari bu testleri yapiyor mu? Yapiyorsa kalani icin ozele gidebilirim en azindan veya Universite hastanesine gitsem catkapi alirlar mi sence? Randevu almadan gidiliyor mu?

Bu konularda hicbir tecrubem yok canim.

Cok tesekkur ederim bilgilerin icin :)

Arkadaslar merhaba,

Bebek istiyoruz. Doktorum hormon testleri istedi ancak hangi laboratuvari onerirsiniz?

Ozel sigortam oldugu icin Biruni 600 TL fiyat verdi ve bu testleri yarin adetimin 3.gunu oldugu icin sabah yaptirmam gerekiyor.

Yardimlarinizi rica ediyorum :)[/QUOb

ben hormon testlerimi devlette yaptırdım hiç para vermedim bide 600 lira neymiş öle ya bence testleri devlette yaptır kontrollerini özelde ben öyle yapıyorum

Arkadaslar merhaba,

Yardimlarinizi rica ediyorum :)[/QUOb

ben hormon testlerimi devlette yaptırdım hiç para vermedim bide 600 lira neymiş öle ya bence testleri devlette yaptır kontrollerini özelde ben öyle yapıyorum

Evet canim valla bana da cok geldi.

Dedigin gibi yapicam sagol. Devlet hastanesi arastirayim o halde.

Canım testlerin için İstanbul Laboratuvarını ..... ararsan özel sigortanın karşılamadığı testler için SGK lı indirimli fiyat listesinden sende faydalanabilirsin.

İnşallah halletmişsindir.Sağlıklı bir bebek dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım testlerin için İstanbul Laboratuvarını ... ararsan özel sigortanın karşılamadığı testler için SGK lı indirimli fiyat listesinden sende faydalanabilirsin.

İnşallah halletmişsindir.Sağlıklı bir bebek dilerim.

Canim, test yaptirmaya gerek kalmadan bebegim kendiliginden geldi.

Ilgine tesekkur ederim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X