Biseksuel koca

biliyor musun bu açıdan bakınca başka bir kadını bana tercih etmesindense bir erkeği tercih etmesi özgüvenim açısından daha pozitif sanki. en azından birlikte olduğu adama bakınca bende olmayan ne vardı bunda diyemem :olamaz:
:süslü:işte bu güzeldi:))))

Biseksullikte bir taraf daha agir basiyor.(kadinlardan mi erkeklerden mi deyu )

Size onu bulmak duser .tabi istiyorsanız ..
Tehdit de sizle olan evliliğini kamufle aracı olarak kullanmak
Izin vermeyin .Ayrica nereden biliyorsunuz erkeklerle birlikte oldugunu
Yoksa sadece begeni mi ?
(Carpılıciiiizzz):KK17:

Merhaba,

rabbim hayırlı olanı versin size. acayip zor bir durum. bence kadın koruma hattını arayın ve ailenize onun ailesine herşeyi anlatın. Bu tarz bir kişilikle bebek büyütmek doğru değil bence

Biseksullikte bir taraf daha agir basiyor.(kadinlardan mi erkeklerden mi deyu )

Size onu bulmak duser .tabi istiyorsanız ..
Tehdit de sizle olan evliliğini kamufle aracı olarak kullanmak
Izin vermeyin .Ayrica nereden biliyorsunuz erkeklerle birlikte oldugunu
Yoksa sadece begeni mi ?
(Carpılıciiiizzz):KK17:

Eger ağır basan taraf ben olmuş olsaydım evlenince bitirir yapmazdı evet biliyorum ilişki yaşadığını hatta çok ilginç ama ilişki yaşadığı bi cocuk bana msj atti film orda koptu zaten çok detay varda herseyi yazmak mümkün olmuyor tabi bi şekilde biticek sadece bebeğim ve kendim için doğru zamanı bekliyorum

İnanmayanlar hangi yılda kalmışlar acaba ya kadın cinsellikten söz etmemiş bile çevre baskısı yüzünden bastırılmış duygularla yaşamak zorunda kalan o kadar çok insan varki kadın erkek farketmez bir şekilde patlak verirler kimsi intihar eder kendine yediremez kimisi bağıra bağıra ben böyleyim kabul edin der youtube asansörde yiyişen dayılar yazın çıkar kaç yaşında adam öpüşmek senin neyine ama yılların verdiği açlık belki de yıllar snra istediğine kavuştu konu sahibi cook üzgünüm ama yardım edecek çok kuruluş var tehdit edecek derecede olduğunda videoya alın en azından elinizde bulunsun çok zor bir durum başıma gelse herkese anlatırdım korktuğu bu zaten tehditler bu yüzden

İnanmayanlar hangi yılda kalmışlar acaba ya kadın cinsellikten söz etmemiş bile çevre baskısı yüzünden bastırılmış duygularla yaşamak zorunda kalan o kadar çok insan varki kadın erkek farketmez bir şekilde patlak verirler kimsi intihar eder kendine yediremez kimisi bağıra bağıra ben böyleyim kabul edin der youtube asansörde yiyişen dayılar yazın çıkar kaç yaşında adam öpüşmek senin neyine ama yılların verdiği açlık belki de yıllar snra istediğine kavuştu konu sahibi cook üzgünüm ama yardım edecek çok kuruluş var tehdit edecek derecede olduğunda videoya alın en azından elinizde bulunsun çok zor bir durum başıma gelse herkese anlatırdım korktuğu bu zaten tehditler bu yüzden

Ya gerçekten allah razı olsun öyle güzel anlatmışsiniz ki bir taneside tehdit etmiş beni bu sayfanın sahipleri beni bulup rezil ederlermış resmimi paylasirlasmis sayfanın sahibi bana ulaşsın ben olayın gerçekliğini kendimide ifşa ederim sadece suan kimseye anlatamadım için paylaşmak istedim içimi dökmek önüne gelenle konusulablck bi konu değil yaşadığım yıkımlar yazarak anlatılacak gibi değil ama destekleyen beni anlayan yorumlar olduğu zamanda içim bi nebzede olsa soğuyor neden bırakıp gitmiyormusum bekliyomusum annemle babamla çocuğumu kaçırmak la tehdit etti hep yani bunun ihtimali bile insanı tutmaya yetiyor

Ya gerçekten allah razı olsun öyle güzel anlatmışsiniz ki bir taneside tehdit etmiş beni bu sayfanın sahipleri beni bulup rezil ederlermış resmimi paylasirlasmis sayfanın sahibi bana ulaşsın ben olayın gerçekliğini kendimide ifşa ederim sadece suan kimseye anlatamadım için paylaşmak istedim içimi dökmek önüne gelenle konusulablck bi konu değil yaşadığım yıkımlar yazarak anlatılacak gibi değil ama destekleyen beni anlayan yorumlar olduğu zamanda içim bi nebzede olsa soğuyor neden bırakıp gitmiyormusum bekliyomusum annemle babamla çocuğumu kaçırmak la tehdit etti hep yani bunun ihtimali bile insanı tutmaya yetiyor
Elbette korkularınizi anlıyorum ama siz korkutca o daha çok yapar anlaşma yolu olamazmi kimseye soylemiceginizden emin olsa kabul etmezmi

Hatırlama potansiyelim sfırın altinda düşük hatta geCen de pot kırdım ama yine dedektifligim tutuyor yine tanidik geldi bana kocası asker olan değil mi bu hanim ? değilse buda mi gol değil diycemmm senin dinende etik olarakta edep olarak da bi dk durmamalisin yanında ne tehdidiymis o şikayet et boşan derhal senin bu adamdan saklanacagin uzak bi akrabandami yok arkadasin da mı yok yani başka ne önerebilir burdaki hanımlar neticede sihirli degnekleri yok seni kurtaracak onu demeyın bunu demeyin inş kurtulursun ne diyeyim.

Eger ağır basan taraf ben olmuş olsaydım evlenince bitirir yapmazdı evet biliyorum ilişki yaşadığını hatta çok ilginç ama ilişki yaşadığı bi cocuk bana msj atti film orda koptu zaten çok detay varda herseyi yazmak mümkün olmuyor tabi bi şekilde biticek sadece bebeğim ve kendim için doğru zamanı bekliyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun :110:

canım biraz sabret çocugun icin ama o adam duzelır dıye bekleme hıc ıse gır bır sure sonra kendı paranı kazanmaya basla sonra bosan uzaklas tamamen .

delil gerek+tazminat davası aç, bisekselse söylemeliydi önceden

Delil toplayarak tazminat davası açın, bu durumu evlilikten önce size söylemeliydi, mahkemede haklı çıkacaksınız. Siz çok sessiz kalmışsınız, ben olsam insanlara ondan neden boşandığımı hiç çekinmeden söylerdim. Sizi aldatmak hele de bir erkekle aldatmak. İntikamımı alırdım. Allah yardımcınız olsun.

Back
X