Merhaba. Orta yüz germe ile ilgili görüştünüz mü hiç doktorla?Sizinle aynı işlemi yaptırmadım ama göz altı dolgusu yaptırıp hayatımı mahvetmişliğim var, o yüzden sizi çok çok iyi anlıyorum. Ben de kahrolmuştum ama dışarıdan kimse anlamıyordu. Eminim siz eski yüzünüze alıştığınız için yenisini beğenmiyorsunuzdur. Fotoğraf koyarsanız daha iyi anlaşılır. Kendinizi üzmeyin olan olmuş eminim hala güzel bir kadınsınızdır. Ben iki kere göz altı dolgusu yaptırdım göz altı torbası aldırım sonuçları hiç istediğim gibi olmadı. Artık orta yüz germe düşünüyorum ama çok iyi bir doktor olması şartıyla onlar da aşırı pahalılar. Kendinizle barışık olun, kendinizi sevin zira dünya zaten yaşanılası bir yer değil kendinize eziyet etmeyin.
İç Anadolu’da yaşıyorum , buradaki doktorlara güvenim yok, iyi sonuç için İstanbul’a gitmek lazım, onlar da çok para istiyorlar. Şu an nabozial çizgilerim çok belirgin değil o yüzden sık sık bu formu takip edip doktor yorumu okuyorum, param olursa konu açarım belki.Merhaba. Orta yüz germe ile ilgili görüştünüz mü hiç doktorla?
Merhabalar, öncelikle bir çok kişi bu işlemi destekleyici paylaşıyor. Ben tam tersi bir deneyime sahip olduğum için işlemin deneyimlediğim yönlerini de bildirmek isterim. Ben işlemi olalı 1 sene bir kaç ay geçti. İşlemden önce yüzüm vücuduma göre biraz kiloluydu. 30lu yaşlarda olmama rağmen çok genç gösteriyordum. 20lik diş için gideceğim doktora bu estetiği de danıştım. Bir anda her şeyi yaptıran, araştırmayan biri değildim. Yüzümde en ufak bir işlem yoktu. Doktorumun olumlu cevaplar vermesiyle ikna oldum. Bi an kendim, kendimi de manipüle ettim ve ameliyatı oldum. Zaman geçtikçe yüzümde göz altlarım çıktı, yanaklarımda hafif sarkmalar olmaya başladı. Makyaj çok az kullanıyordum artık göz altlarıma sürekli sürmek mecburiyetindeyim. Aynaya baktığımda kendimi beğenirdim. Şimdi görmek istemiyorum. Çıkışım yok gibi hissediyorum. Geri dönüşü mümkün bir işlem değil. Abartı yanağınız varsa da ve illa aldıracaksanız az cc aldırın ya da farklı yöntem kullanın. Lütfen iyi düşünün.
İzlediğim Türkiyede izlediğim videolar da hep olumlu hissettiren videolar. 3-5 sene geçtikten sonraki deneyimler çok az yer alıyor. Zor bela ulaştıklarım da pek olumlu değil. Seçimim için kendime çok yükkleniyorum. Hayatın anlamını kaçırıyorum. Kendin ettin kendin buldun. Şükretmeyi öğren diye ama aşamıyorum sanırım. Aynı kaderi paylaşan var mı benimle çok merak ediyorum. Kaç yılda ne değişti ya da bir kaç sene geçip olumlu düşünen var mı?
İşlemden sonra başka işlemler yaptırmak mecburiyetinde mi kalıyoruz. Siz de yıllar içindeki deneyimlerinizi paylaşırsanız memnuniyet du
ben de aynı olayı cene botoksunda yasadım. yanaklarım sarktı göz altlarım ve elmacık kemiği hatta sakaklarım bile bosaldı. diş sıkma problemim vardı. şimdi cok daha kotü sıkıyorum. bilsem zaten yaptırmazdım.Merhabalar, öncelikle bir çok kişi bu işlemi destekleyici paylaşıyor. Ben tam tersi bir deneyime sahip olduğum için işlemin deneyimlediğim yönlerini de bildirmek isterim. Ben işlemi olalı 1 sene bir kaç ay geçti. İşlemden önce yüzüm vücuduma göre biraz kiloluydu. 30lu yaşlarda olmama rağmen çok genç gösteriyordum. 20lik diş için gideceğim doktora bu estetiği de danıştım. Bir anda her şeyi yaptıran, araştırmayan biri değildim. Yüzümde en ufak bir işlem yoktu. Doktorumun olumlu cevaplar vermesiyle ikna oldum. Bi an kendim, kendimi de manipüle ettim ve ameliyatı oldum. Zaman geçtikçe yüzümde göz altlarım çıktı, yanaklarımda hafif sarkmalar olmaya başladı. Makyaj çok az kullanıyordum artık göz altlarıma sürekli sürmek mecburiyetindeyim. Aynaya baktığımda kendimi beğenirdim. Şimdi görmek istemiyorum. Çıkışım yok gibi hissediyorum. Geri dönüşü mümkün bir işlem değil. Abartı yanağınız varsa da ve illa aldıracaksanız az cc aldırın ya da farklı yöntem kullanın. Lütfen iyi düşünün.
İzlediğim Türkiyede izlediğim videolar da hep olumlu hissettiren videolar. 3-5 sene geçtikten sonraki deneyimler çok az yer alıyor. Zor bela ulaştıklarım da pek olumlu değil. Seçimim için kendime çok yükkleniyorum. Hayatın anlamını kaçırıyorum. Kendin ettin kendin buldun. Şükretmeyi öğren diye ama aşamıyorum sanırım. Aynı kaderi paylaşan var mı benimle çok merak ediyorum. Kaç yılda ne değişti ya da bir kaç sene geçip olumlu düşünen var mı?
İşlemden sonra başka işlemler yaptırmak mecburiyetinde mi kalıyoruz. Siz de yıllar içindeki deneyimlerinizi paylaşırsanız memnuniyet duyarım.
Canınızı sıkmayın herkesin başına gelebilir. Ben 12 yıl önce göz altı dolgusunu ve botoksunu şehrimde en iyi sandığım profesör ve asistanına yaptırdım tüm interneti okudum. Kimsede bende açtığı hasarı ne gördüm ne de duydum. Olacağı varsa oluyor maalesef. Yıllardır botoks yaptırıyorum hiç zararını görmedim ama botoks zehirlenmesi de yaşıyor insanlar. Siz yüzünüzü çok incelediğiniz için size öyle geliyordur, diğer insanların çok fark ettiğini sanmıyorum.Durumunuza üzüldüm botoks sonradan düzelen bir şey sanırım geri dönüşü olabiliyor. Riskli kısım sinirlere gelmesi. Böyle bir durum söz konusu değildir umarım. Çok da bilmediğim için yorum yapamıyorum. Umarım düzelir. Üzmemeye çalışın canınızı hayat her şeye rağmen çok güzel.
Ben hiçbir işlem yaptırmamıştım. Yaptırmayı da düşünmüyordum yüzüme yaşlansam bile. Benim gücüme giden çok genç gösteren biriyken bir anda yaşlanacağımı anlamak oldu. Araştırıp karar alanlardan bahsetmiyorum...
Ben yeterince bilgi sahibi olmadan İkna edildim kendi aklımda yokmuş demek ki en suçlu benim. Bu noktada çok yanlıştım.
Doğru ama bu biraz sizinkinden farklı bu yağ hücresi tekrar oluşmuyor ve yüzün ana çatısında destekleyici kolon görevi gösterip, yararlı bir yağ hücresiymiş.Canınızı sıkmayın herkesin başına gelebilir. Ben 12 yıl önce göz altı dolgusunu ve botoksunu şehrimde en iyi sandığım profesör ve asistanına yaptırdım tüm interneti okudum. Kimsede bende açtığı hasarı ne gördüm ne de duydum. Olacağı varsa oluyor maalesef. Yıllardır botoks yaptırıyorum hiç zararını görmedim ama botoks zehirlenmesi de yaşıyor insanlar. Siz yüzünüzü çok incelediğiniz için size öyle geliyordur, diğer insanların çok fark ettiğini sanmıyorum.
Doğru ama bu biraz sizinkinden farklı bu yağ hücresi tekrar oluşmuyor ve yüzün ana çatısında destekleyici kolon görevi gösterip, yararlı bir yağ hücresiymiş.Canınızı sıkmayın herkesin başına gelebilir. Ben 12 yıl önce göz altı dolgusunu ve botoksunu şehrimde en iyi sandığım profesör ve asistanına yaptırdım tüm interneti okudum. Kimsede bende açtığı hasarı ne gördüm ne de duydum. Olacağı varsa oluyor maalesef. Yıllardır botoks yaptırıyorum hiç zararını görmedim ama botoks zehirlenmesi de yaşıyor insanlar. Siz yüzünüzü çok incelediğiniz için size öyle geliyordur, diğer insanların çok fark ettiğini sanmıyorum.
Sakın lütfen. Ben o güne geri dönmek ve eski halimi kucaklamak için çok kere aynı sahneyi hayal ettim. 1 senelik güzellik için tüm hayatınız boyunca başka işlemlere ihtiyaç duyacaksınız. Destekleyici kolon görevinde bu yapı. Yararlı bir yağ kolojeni destekliyor. Geri dönüşü olmayan bir işlem. Tıpta çaresi yok. Ben kendimin nasıl düzeltebileceğine çare olabilir mi... ve başkasının bu üzüntüleri yaşamasını istemediğim için paylaştım. Yüzünüzle kumar oynamaya değmeyecek kadar güzel hayat. Benim için de yaşayın ve mutlu olun hayattan.Ben yaptırmak istiyordum
Ne güzel yazmışsınız. Bu işlemler gerçekten kumar. İnsanın aşina olduğu, sevdiği yüzünü aynada bir daha göremeyecek olması çok zor. Ve kendi kendine zarar verdiğini düşünmek, pişmanlık insanın bütün yaşam sevincini alıyor elinden.Sakın lütfen. Ben o güne geri dönmek ve eski halimi kucaklamak için çok kere aynı sahneyi hayal ettim. 1 senelik güzellik için tüm hayatınız boyunca başka işlemlere ihtiyaç duyacaksınız. Destekleyici kolon görevinde bu yapı. Yararlı bir yağ kolojeni destekliyor. Geri dönüşü olmayan bir işlem. Tıpta çaresi yok. Ben kendimin nasıl düzeltebileceğine çare olabilir mi... ve başkasının bu üzüntüleri yaşamasını istemediğim için paylaştım. Yüzünüzle kumar oynamaya değmeyecek kadar güzel hayat. Benim için de yaşayın ve mutlu olun hayattan.
O bölgeye yağ enjeksiyonu yapılamıyor mu?Doğru ama bu biraz sizinkinden farklı bu yağ hücresi tekrar oluşmuyor ve yüzün ana çatısında destekleyici kolon görevi gösterip, yararlı bir yağ hücresiymiş.
Bu işlemin neden sadece iyi yönlerini sunuyorlar. 1 sene iyi görüneceksiniz, sonrası bilinmiyor deseler kimse yaptırmaz. Gerçekten riski alanlar yapar. Olumsuz yönlerinde de yara iyileşme sürecinden bahsediyorlar sadece ok üzücü. Yüz kaslarının buradan geçtiğini ve sinir hücrelerine gelip hasar verebileceğinden bahsetmiyorlar. Kolay bir işlem diyorlar. Geri dönüşü asla yok.
Sakın lütfen. Ben o güne geri dönmek ve eski halimi kucaklamak için çok kere aynı sahneyi hayal ettim. 1 senelik güzellik için tüm hayatınız boyunca başka işlemlere ihtiyaç duyacaksınız. Destekleyici kolon görevinde bu yapı. Yararlı bir yağ kolojeni destekliyor. Geri dönüşü olmayan bir işlem. Tıpta çaresi yok. Ben kendimin nasıl düzeltebileceğine çare olabilir mi... ve başkasının bu üzüntüleri yaşamasını istemediğim için paylaştım. Yüzünüzle kumar oynamaya değmeyecek kadar güzel hayat. Benim için de yaşayın ve mutlu olun hayattan.
Çok pahalı rakamlar ve 2 sene etkileri. Delirmekten korkuyorum.O bölgeye yağ enjeksiyonu yapılamıyor mu?
Çok pahalı rakamlar ve 2 sene etkileri. Delirmekten korkuyorum.
Ben de sizin adınıza üzgünüm, aynıymışız. Umarım sağlığımıza kavuşuruzÇok üzgünüm hepimiz adına.Ben de sizin gibiyim gece gündüz aklım bunlarla meşgul. Sağlığımdan oldum.
Ben terapi almıştım bana iyi gelmişti. Kötü olsun diye yaptırmadınız sonuçta, daha güzel olsun diye yaptırdınız, yaptırmadan önce de bir an önce yaptırayım acaba güzel olacak mı diye düşünüyordunuz. Doktora yaptırdınız, güzellik merkezlerine de yaptırmadınız. Eskiden doktorlar para için meslek onurunu çiğnemezlerdi ama o doktorlar da geçmişte kaldı. Şimdi hepsi birer esnaf olmuş işlem satma derdine düşmüşler. O yüzden de hasta sonuçlarını görmediğim hiçbir doktora güvenmiyorum. Hoş arkadaşım göz altı torbalarını aldırdı çok memnun kaldı, aynı doktora ben de gittim ben o kadar memnun kalmadım. Yani olan oldu canımızı sıksak da yüzümüz geri gelmeyecek, zamanla aşacaksınız diye düşünüyorum.Ne güzel yazmışsınız. Bu işlemler gerçekten kumar. İnsanın aşina olduğu, sevdiği yüzünü aynada bir daha göremeyecek olması çok zor. Ve kendi kendine zarar verdiğini düşünmek, pişmanlık insanın bütün yaşam sevincini alıyor elinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?