Çok teşekkürler cevap için içime su serptiniz :) şu an hafif bi gölge var ama sadece ben çok dikkat ettiğimde görüyorum. Doktor da böyle söylemişti aslında ama ben de internette başka bir videoya denk geldim kız 1 ayda sonucu gördüm demiş o yüzden korktum biraz
Doktorumdan çok memnunum aslında, çok tatlı bi hanım, her şeyi anlattı bana, operasyon da çabucak geçti. Dr Elif seda keskin e oldum. Ben genel anesteziden ve bu dönemde hastaneye gitmekten korktuğum için lokal yapmasını istedim klinikte. 20 dk da bitti. Ben ileriki yaşlarda çok çökmesinden korktuğum için 1 er ml bıraktık. toplam 5 ml yağ aldı. Ağrı sızı pek olmadı, ilk gün pek ödem de olmadı, 2. Gün eskisinden fazla şiştim. yavaş yavaş 7-10 günde ödem görüntüsü geçti eski halime döndüm. Süreç hiç zor değil bence ki benim canım tatlıdır :) ilk 3 gün yumuşak püre tarzı sonra normal yememi söyledi dr. Sadece 1 hafta kuruyemiş tarzı sert şeyler yeme dedi. Açıkçası harfi harfine uymadım ama bi sorun olmadı :) dikişlere değmeden öndişlerle yerseniz hiçbişey olmuyor :) gargara yazıyor dr, 10 gün ağzınıza su dahil bişi girdikten sonra ağzı onunla çalkalıyorsunuz. dikişler 1 hafta-10 günde kendiliğinden zamanla eriyor. Maske kullandıgım için ödemim de belli olmuyordu ben ertesi gün işe gittim hiç bi sorun yaşamadım. Eğer ihtiyacınız varsa çekinmenize gerek yok bence küçük bir işlem