Bişektomi sonucu ne zaman görülür?

fatalcharm

Live Love Laugh
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
575
726
303
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, ben 1 buçuk ay önce bişektomi oldum. Sonucu çok minimal çok çok az bir değişiklik oldu :( yanağımın şişkinliği eski halime göre daha az ama o çöküklük görüntüsü pek olmadı :( doktorum sonucun 3 ayda anca görüleceğini söyledi ama endişeliyim? Daha önce bu ameliyatı yaptıranlardan böyle bi durum yaşayan var mı?

Arkadaşlar merhaba, ben 1 buçuk ay önce bişektomi oldum. Sonucu çok minimal çok çok az bir değişiklik oldu :KK43: yanağımın şişkinliği eski halime göre daha az ama o çöküklük görüntüsü pek olmadı :KK43: doktorum sonucun 3 ayda anca görüleceğini söyledi ama endişeliyim? Daha önce bu ameliyatı yaptıranlardan böyle bi durum yaşayan var mı?
Geçmiş olsun 3-6 ay diyorlar bence moralinizi bozmayın biraz bekleyin.
Ben youtube'da bi kız görmüştüm bişektomi ameliyatı olan 3 aydan sonra görmeye başlamış değişiklikleri.
Ama tabii insan biran önce görünsün diye sabırsızlanıyor.

Bende yaptırmayı dusunuyorum doktor araştırıyorum.
Dikişleriniz düştümü, zormu süreç, kime ameliyat oldunuz?

Geçmiş olsun 3-6 ay diyorlar bence moralinizi bozmayın biraz bekleyin.
Ben youtube'da bi kız görmüştüm bişektomi ameliyatı olan 3 aydan sonra görmeye başlamış değişiklikleri.
Ama tabii insan biran önce görünsün diye sabırsızlanıyor.

Bende yaptırmayı dusunuyorum doktor araştırıyorum.
Dikişleriniz düştümü, zormu süreç, kime ameliyat oldunuz?
Çok teşekkürler cevap için içime su serptiniz :) şu an hafif bi gölge var ama sadece ben çok dikkat ettiğimde görüyorum. Doktor da böyle söylemişti aslında ama ben de internette başka bir videoya denk geldim kız 1 ayda sonucu gördüm demiş o yüzden korktum biraz 😂

Doktorumdan çok memnunum aslında, çok tatlı bi hanım, her şeyi anlattı bana, operasyon da çabucak geçti. Dr Elif seda keskin e oldum. Ben genel anesteziden ve bu dönemde hastaneye gitmekten korktuğum için lokal yapmasını istedim klinikte. 20 dk da bitti. Ben ileriki yaşlarda çok çökmesinden korktuğum için 1 er ml bıraktık. toplam 5 ml yağ aldı. Ağrı sızı pek olmadı, ilk gün pek ödem de olmadı, 2. Gün eskisinden fazla şiştim. yavaş yavaş 7-10 günde ödem görüntüsü geçti eski halime döndüm. Süreç hiç zor değil bence ki benim canım tatlıdır :) ilk 3 gün yumuşak püre tarzı sonra normal yememi söyledi dr. Sadece 1 hafta kuruyemiş tarzı sert şeyler yeme dedi. Açıkçası harfi harfine uymadım ama bi sorun olmadı :) dikişlere değmeden öndişlerle yerseniz hiçbişey olmuyor :) gargara yazıyor dr, 10 gün ağzınıza su dahil bişi girdikten sonra ağzı onunla çalkalıyorsunuz. dikişler 1 hafta-10 günde kendiliğinden zamanla eriyor. Maske kullandıgım için ödemim de belli olmuyordu ben ertesi gün işe gittim hiç bi sorun yaşamadım. Eğer ihtiyacınız varsa çekinmenize gerek yok bence küçük bir işlem 🤗

Çok teşekkürler cevap için içime su serptiniz :) şu an hafif bi gölge var ama sadece ben çok dikkat ettiğimde görüyorum. Doktor da böyle söylemişti aslında ama ben de internette başka bir videoya denk geldim kız 1 ayda sonucu gördüm demiş o yüzden korktum biraz 😂

Doktorumdan çok memnunum aslında, çok tatlı bi hanım, her şeyi anlattı bana, operasyon da çabucak geçti. Dr Elif seda keskin e oldum. Ben genel anesteziden ve bu dönemde hastaneye gitmekten korktuğum için lokal yapmasını istedim klinikte. 20 dk da bitti. Ben ileriki yaşlarda çok çökmesinden korktuğum için 1 er ml bıraktık. toplam 5 ml yağ aldı. Ağrı sızı pek olmadı, ilk gün pek ödem de olmadı, 2. Gün eskisinden fazla şiştim. yavaş yavaş 7-10 günde ödem görüntüsü geçti eski halime döndüm. Süreç hiç zor değil bence ki benim canım tatlıdır :) ilk 3 gün yumuşak püre tarzı sonra normal yememi söyledi dr. Sadece 1 hafta kuruyemiş tarzı sert şeyler yeme dedi. Açıkçası harfi harfine uymadım ama bi sorun olmadı :) dikişlere değmeden öndişlerle yerseniz hiçbişey olmuyor :) gargara yazıyor dr, 10 gün ağzınıza su dahil bişi girdikten sonra ağzı onunla çalkalıyorsunuz. dikişler 1 hafta-10 günde kendiliğinden zamanla eriyor. Maske kullandıgım için ödemim de belli olmuyordu ben ertesi gün işe gittim hiç bi sorun yaşamadım. Eğer ihtiyacınız varsa çekinmenize gerek yok bence küçük bir işlem 🤗
Rica ederim süreci açıklayıcı bir şekilde anlattığınız için sizede teşekkürler 😊
Bence ne zaman görüneceği kişinin bünyesiyle alakalı, birde yanaktan o kadar yağ alınıyor görünmemesi imkansız dışardan sadece biraz sabır.

Ben birde çeneye dolgu yaptırmak için doktor arıyorum ama daha bulamadım, sizin bildiğiniz iyi bir doktor varmı çeneye dolgu yapan acaba?

Back
X