• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Masseter botoks sonrası gülüş kaybı

Nasiptevarsaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
37
13
3
merhaba kızlar daha önce aranızda masseter botoks yaptırıp gülüş ve mimik kaybı yemek yiyememe problemi yaşayan var mı? Öncelikle şöyleki ben diş sıkma probleminden dolayı bir masseter botoks yaptırdım bundan 2 sene önce de aynı kişiye yaptırdım fakat böyle bir yan etki görmedim şuan yaptıralı 1 ay oluyor ve gülüş kaybı yemek yiyememe mimik yapamama gibi yan etkilerle karşılaştım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım 2 ay sonra nişanım var ve bu durumdayım lütfen yaptıranlar varsa bu yan etkiyi yaşayanlar varsa süreci nasıl geçti bunu çözmek için ne yapabilirim bileniniz varsa yazar mısınız şimdiden çok teşekkür ederim..
ek olarak magnezyum, b12 , c vitamini almamı söyledi doktor bunları kullanıyorum suan geçmesi için kas gevşetici kullanıyorum saunaya gittim 1 hafta içerisinde 3 kez geceleri sıcak kompres yapıyorum ama hala aynı hiç düzelme yok konu hakkında etkili bir bildiğiniz yöntem varsa lütfen yazın 🥺

2 aya biraz da erir botoksunuz muhtemelen çene bölgeniz fazla kaslanmış tır kaslar bir erimeye başlayınca öyle olmuştur diş sıkma için kesin çözüm değil zaten geceleri gene yavaş yavaş sıkıyorsunuz fark etmeden. Bende yaptırdım şimdi tekrar yaptırmayı düşünüyorum, ilk yaptırdığımda 6 7 ay içirisinde tamamen eski kaslı haline gelmişti çenem, şimdi zaten nişan stresi falan derken eskisinden daha fazla diş sıkmaya başlarsınız

Back
X