Bişektomi ve göz kapağı estetiği :)

Konus dinliyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
1.995
4.067
133
30
Merhaba arkadaşlar.
Heyecandan uyuyamadım ve konumu şimdiden açmak istedim.
Dilerim başarılı bir ameliyatım olur.

Evet bişektomi ve göz kapağı estetiği aynı zamanda olacak.
Ameliyatım yarın..
Perşembe günü yurtdışına döneceğim.
Umarım acısız bir süreç olur ve yolculuğum rahat geçer.

Tüm süreci burdan paylaşacağım.
Bana dua edin lütfen 🙏

Yarın öğlen 13:30’da ameliyatım ..

Merhaba arkadaşlar.
Heyecandan uyuyamadım ve konumu şimdiden açmak istedim.
Dilerim başarılı bir ameliyatım olur.

Evet bişektomi ve göz kapağı estetiği aynı zamanda olacak.
Ameliyatım yarın..
Perşembe günü yurtdışına döneceğim.
Umarım acısız bir süreç olur ve yolculuğum rahat geçer.

Tüm süreci burdan paylaşacağım.
Bana dua edin lütfen 🙏

Yarın öğlen 13:30’da ameliyatım ..
Ay canim aynı heyecan bende var :( ölücüm günlerdir deli oldum araştırmaktan nolur deneylerini bitince paylaş nereye kime ameliyat oluyorsun ben de yurtdışından gidicem ben de Temmuz 17 sinde Bişektomi ve liplift.şuan durumun nedir çok merak ettim umarım istediğin gibi olur

Ay canim aynı heyecan bende var :KK43: ölücüm günlerdir deli oldum araştırmaktan nolur deneylerini bitince paylaş nereye kime ameliyat oluyorsun ben de yurtdışından gidicem ben de Temmuz 17 sinde Bişektomi ve liplift.şuan durumun nedir çok merak ettim umarım istediğin gibi olur
Siz kime yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Bende yurtdışındayım çok araştırdım.
Çok iyi doktor dediler ameliyatım Pazartesi olacak.gerçekten memnun kalırsam mutlaka paylaşacağım.

Çok iyi doktor dediler ameliyatım Pazartesi olacak.gerçekten memnun kalırsam mutlaka paylaşacağım.
Doktorun kim acaba sakıncası yoksa paylaşımısın canim ben Nişantaşı’nda Berker büyükgüral ona yaptırmayı düşünüyorum sen nerden gidiyorsun ? Yurtdışı neresi

Buarada ben bugün öğlen ameliyatınız sanmıştım dün mesajı yazmışsınız ya bugünden için öğlen 13:30 da diye büyük bi heyecanla yazdım size merak içindeyim şansın bol olsun cnm

O da doğru tabi ki ama yine de bilmek isterdim ben de bi bakardım benim doktoruma da çok iyi diyorlar ama yine de insan tedirgin oluyor
Bahadır Çelik. Doktorun ismi.
Kötü diyen olmadı hiç.
Kız kardeşim burun yaptırdı.
Yengem göğüs burun. Ve şimdi de karın gerdirme yaptıracak.
Bu doktordan başkasına elletmem diyor.
Bakalım göreceğiz.

Bahadır Çelik. Doktorun ismi.
Kötü diyen olmadı hiç.
Kız kardeşim burun yaptırdı.
Yengem göğüs burun. Ve şimdi de karın gerdirme yaptıracak.
Bu doktordan başkasına elletmem diyor.
Bakalım göreceğiz.
İnanmıyorum hem de Antalya da yaşıyor bu doktor e benim ailemde Antalya:)) ama ben İstanbul’a bilet aldım neyse artık yapacak bişeyim Yok sana iyi şanslar diliyorum ve ameliyat sonrası duygularını bizimle paylaşmanı rica ediyorum umarım herşey istediğin gibi olur canim

İnanmıyorum hem de Antalya da yaşıyor bu doktor e benim ailemde Antalya:)) ama ben İstanbul’a bilet aldım neyse artık yapacak bişeyim Yok sana iyi şanslar diliyorum ve ameliyat sonrası duygularını bizimle paylaşmanı rica ediyorum umarım herşey istediğin gibi olur canim
Sanırım sen duygularını paylaşacaksın.
İptal oldu ameliyatım.
Çocuklarıma bakacak kardeşim hastalandı.
Başka kimse yok.
Perşembe günü yurtdışına uçuyorum ve nasıl olur ya mikrop kaparım daha bakılmaya ihtiyacım mı olur derken,ve tabimi şanssızlık.
Üzgünüm biraz..
Kısmet belki Birgül buraya yazarım.
Ameliyat oldum diye.

Bu arada siz kime yaptırıyorsunuz?
Hangi ülkede yaşıyorsun?

Sanırım sen duygularını paylaşacaksın.
İptal oldu ameliyatım.
Çocuklarıma bakacak kardeşim hastalandı.
Başka kimse yok.
Perşembe günü yurtdışına uçuyorum ve nasıl olur ya mikrop kaparım daha bakılmaya ihtiyacım mı olur derken,ve tabimi şanssızlık.
Üzgünüm biraz..
Kısmet belki Birgül buraya yazarım.
Ameliyat oldum diye.
Üzülme canim Perşembe’ye daha çok var belki çocukların iyileşir gelirdin ! Biletin ne oldu peki üzüldüm şimdi ben de seni bekliyordum,

şimdiden geçmiş olsun, gerçekten zorluğu olmayan bir operasyon daha öncesinde bişektomiye bende girmiştim.
Gerçekten mi? Bazı yorumlar beni çok korkuttu :( kimi aylarca ödemlerinin gitmediğinden ya da hiç bir fark olmadığından bahsetmişler bazen diyorum acaba boşuna mı olucam:( lütfen biraz tecrübeleriniz den bahsedermisiniz? Ve siz nerde hangi doktora oldunuz kaç sene oldu? :) çok mu sordum 🙈

Back
X