Bişektomi ve göz kapağı estetiği :)

Doktor ismini özelden paylaşayım sizinle işlem sonucu buraya ekleyelim ki reklam olduğunu düşünülmesin, Tecrübelerimi basitçe anlatayım. :ukala:

Operasyon 45 dakika sürdü, operasyon sonucu hareketimi engelleyen hiç bir işlem olmadığı için gün sonu kontrolleri ile taburcu oldum. Hemşireler rutin kontrolleri yaptı. Ödem oldu, fakat maksimum 3 - 4 gün içinde hiç bir şey kalmadı. yaklaşık 8 ay kadar üzerinden geçeli şimdi çok mutlu ve memnunum :KK54::KK54::KK54: daha fazla detay isterseniz özelden size mesaj ileteceğim :)

Son düzenleme:
Bahadır Çelik. Doktorun ismi.
Kötü diyen olmadı hiç.
Kız kardeşim burun yaptırdı.
Yengem göğüs burun. Ve şimdi de karın gerdirme yaptıracak.
Bu doktordan başkasına elletmem diyor.
Bakalım göreceğiz.

bu doktorla bişektomi için gorusmeyi düşünüyordum ztn yazdıklarınızı okuyunca hemen aradım muayenesine çok yakindim hemen giderim diodum ama taaa haftaya çarşambaya randevu verdi sekreteri sadece görüşme için 😒 ama tlf fiyat verdi sağolsun beş binmiş

bu doktorla bişektomi için gorusmeyi düşünüyordum ztn yazdıklarınızı okuyunca hemen aradım muayenesine çok yakindim hemen giderim diodum ama taaa haftaya çarşambaya randevu verdi sekreteri sadece görüşme için 😒 ama tlf fiyat verdi sağolsun beş binmiş
Eğer yaptırırsanız burada paylaşın olur mu?
Bende merak ederim siz nasıl memnun kalacak mısınız diye.
Umarım istediğiniz gibi geçer

Bahadır Çelik. Doktorun ismi.
Kötü diyen olmadı hiç.
Kız kardeşim burun yaptırdı.
Yengem göğüs burun. Ve şimdi de karın gerdirme yaptıracak.
Bu doktordan başkasına elletmem diyor.
Bakalım göreceğiz.
Bahadır Çelik’e 24 ekimde burun ameliyatı oldum. Şu an 1ayı geçti. Burnumda öncesinde kemer, düşük burun ucu ve et vardı. Doktor ameliyat sonrasında burun ucu kalkık kavisli küçük burun olacak diye bilgisayar üzerinde gösterdi. 1aylık sonuçta burnum kavisli değil, kemerli, burun ucu çok uzun ve burun sırtında elimi gezdirdiğim zaman yarım halka şeklinde kemik var. Bakalım yarın kontrolde dile getireceğim durumu. Bu durumlarda doktorun düzeltmesi gerekiyor diye biliyorum.

Back
X