bişektomi yaptırmak isteyenler ve korkanlar :)

mervemumg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
3
2
1
33
Arkadaşlar merhaba sırf bu konu için foruma üye oldum yıllardır okur geçerdim.Eylül ayında düğünüm olacak bu sebeple bir takım estetik olarak beni daha iyi gösterebilecek işlemler yaptıracağım.Bişektomiyi uzun zamandır inceliyorum.İşlemden sonra 1-2 hafta ödem oluyormus.Ben kabin memuruyum bu yüzden yüzümde feci bir ödem ve şişlikle çalısamam bu konuda ne dersiniz bu ödem nasıl ne derece lütfen yaptıranlar bana bilgi versinler ben bir doktorla anlaştım fakat reklam dersiniz diye ismini yazmayacağım.Sizce bu işlemde doktor çok fark eder mi? sonuçta yanak içine açılan bir kesiden yağ çıkarılıyor.Düsüncelerinizi bekliyorum

Merhaba. Ben 2017 Mart'ta olmuştum. Yanaklarım gerçekten ayrı bir cumhuriyetti, baya baya şişlerdi. Ankara'da prof bir plastik cerraha yaptırdım. Kendi deneyimimden yola çıkarsam asla ameliyattan çıkınca hemen sonuç beklemeyin. Benim yanaklarım yaklaşık 10-15 gün baya şişmişti.

15 günden sonra hafif bir incelme görmeye başlayacaksınız ama asıl dramatik fark bende 1 aydan sonra görülmeye başladı. Herkes öyle şişer mi ama ben gerçekten 10 gün sokağa çıkamayacak kadar şiştim. Bir de 5-6 ay simetri sorunu yaşadım. Konuşurken özellikle belli oluyordu ve gülerken. Ama o da zamanla azalarak geçiyor. Eylülde düğününüz olacak madem şu sıralar yaptırmanız mantıklı olur.

Size tavsiyem bu ameliyatla beraber dolgulardan da faydalanmanız. Mesela çene, çene hattına yapılacak dolgular yüzünüzü daha ince gösterir. Benim yanaklar inince gözaltlarım da boşalmış, hafif aşağı doğru bir görüntü oluşmuştu. O nedenle gözaltı ve elmacığa da dolguyla yüzü biraz daha yukarı alabilirsiniz.

Doktordan doktora fark olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü bichat yağ yastıkçığının yeri belli ve herkes kesiyle alıyor.

Bende 15 gün sonra felan yaptıracağım.
Umarım herkes gibi bende memnun kalırım.
Gelişmeler için bende konu açmayı düşünüyorum :)

Arkadaşlar merhaba bişektomi için bir yerde karar kıldım fakat randevu vermediler yakın tarihe :) ben de gidip dudak dolgusu ve Botox yaptırdım iyi bi yerde :) bişektomi parasını harcadığım için gelecek aya kaldı anlayacağınız fakat yaptırdığımda buraya mutlaka yazacağım yine de önerilere açığım

Arkadaşlar merhaba bişektomi için bir yerde karar kıldım fakat randevu vermediler yakın tarihe :) ben de gidip dudak dolgusu ve Botox yaptırdım iyi bi yerde :) bişektomi parasını harcadığım için gelecek aya kaldı anlayacağınız fakat yaptırdığımda buraya mutlaka yazacağım yine de önerilere açığım
Nerede,kime yaptırıyorsunuz?

Back
X