Merhaba. Ben 2017 Mart'ta olmuştum. Yanaklarım gerçekten ayrı bir cumhuriyetti, baya baya şişlerdi. Ankara'da prof bir plastik cerraha yaptırdım. Kendi deneyimimden yola çıkarsam asla ameliyattan çıkınca hemen sonuç beklemeyin. Benim yanaklarım yaklaşık 10-15 gün baya şişmişti.
15 günden sonra hafif bir incelme görmeye başlayacaksınız ama asıl dramatik fark bende 1 aydan sonra görülmeye başladı. Herkes öyle şişer mi ama ben gerçekten 10 gün sokağa çıkamayacak kadar şiştim. Bir de 5-6 ay simetri sorunu yaşadım. Konuşurken özellikle belli oluyordu ve gülerken. Ama o da zamanla azalarak geçiyor. Eylülde düğününüz olacak madem şu sıralar yaptırmanız mantıklı olur.
Size tavsiyem bu ameliyatla beraber dolgulardan da faydalanmanız. Mesela çene, çene hattına yapılacak dolgular yüzünüzü daha ince gösterir. Benim yanaklar inince gözaltlarım da boşalmış, hafif aşağı doğru bir görüntü oluşmuştu. O nedenle gözaltı ve elmacığa da dolguyla yüzü biraz daha yukarı alabilirsiniz.
Doktordan doktora fark olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü bichat yağ yastıkçığının yeri belli ve herkes kesiyle alıyor.