Bişey hissetmiyorum :(

Fuzuli07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
49
5
86
Bir çocuk var . Beni toplantılarda gormus arkadaş vesilesiyle telefonumu aldı konuşuyoruz , buluştuk falan. Çok iyi biri kendimi onun yanında çok iyi hissettim güldük eğlendik bulustuktan sonra haftasonu da buluştuk mesajlasiyoruz falan ama ona karşı bişey hissetmiyorum yani bekledigim kişi o degilmis gibi bı tek tipi hoşuma gitmedi yoksa herşeyi çok iyi tam benlik diyecegim biri birdaha onun gibisi cikarmi bilmiyorum . Şimdi yazmayı kestim diyebilirim o yazarsa yazıyorum ve uzatmiyorum . Bı yandan da kendimi suçlu hissediyorum biraz daha denesem mı yoksa direkt söylesem mı bilemedim . Mesela bu haftasonu yine gezmeye çağırmıştı . İkimizde 25 yaşındayız ve işimiz var ve hatta onunla olmasa bile büyük ihtimal isimden dolayı yine görüşmek zorunda kalabiliriz . Bı yandan da deneyin diyorum ama bilemedim ne yapmam gerekir . Tanışali 2 hafta oldu

Bir çocuk var . Beni toplantılarda gormus arkadaş vesilesiyle telefonumu aldı konuşuyoruz , buluştuk falan. Çok iyi biri kendimi onun yanında çok iyi hissettim güldük eğlendik bulustuktan sonra haftasonu da buluştuk mesajlasiyoruz falan ama ona karşı bişey hissetmiyorum yani bekledigim kişi o degilmis gibi bı tek tipi hoşuma gitmedi yoksa herşeyi çok iyi tam benlik diyecegim biri birdaha onun gibisi cikarmi bilmiyorum . Şimdi yazmayı kestim diyebilirim o yazarsa yazıyorum ve uzatmiyorum . Bı yandan da kendimi suçlu hissediyorum biraz daha denesem mı yoksa direkt söylesem mı bilemedim . Mesela bu haftasonu yine gezmeye çağırmıştı . İkimizde 25 yaşındayız ve işimiz var ve hatta onunla olmasa bile büyük ihtimal isimden dolayı yine görüşmek zorunda kalabiliriz . Bı yandan da deneyin diyorum ama bilemedim ne yapmam gerekir . Tanışali 2 hafta oldu
Bişey hissetmiyorsunuz ve tipini beğenmedim diyorsunuz. Daha fazla ümit vermeyin derim.

İşte bı yandan bişey hissetmiyorum . Bı yandan yanından gelince özlüyor gibi oluyorum sonra geçiyor yazmıyorum falan çıkmazda gibiyim sonradan beğenir miyim diyorum . Tabi ilk defa böyle birisi aracılığıyla bı bulusmam oldu ve galiba olmazsa ne düşünürler diye de korkuyorum

Tip dediğiniz düzelir saç-sakal beğenmediysen imaj değiştirirsin giyimini beğenmediysen tarzını değiştirirsin ama karakteri değiştiremezsin de düzeltemezsin de insanın karakteri yakışıklı olsun bacım tip mühim değil.

İki haftada bişey hissedersen zaten yanlış histir o söyliyim...gerçek bi his istiyorsan baya bi zaman geçirmen gerekli...ona göre olumlu olumsuz bi his oluşur sende kararını verirsin.

Ne beğenmedim tam bilmiyorum yüzünü galiba emin de değilim . Ve karakteri çok iyi geliyor keşke beğenmiş olsaydım diyorum biraz daha denesem mı diyorum ondan kararsız kaldım ama böyle de yaparsam sanki sadece kendimi düşüncem ve ona haksızlık edicem gibi bana alisacak vs zaten küçük bir yerde yaşıyoruz o da var herkes de duyar . Mesela dün iş arkadaşlarının da olacağı bir yere davet etti ama şimdilik gitmeyi düşünmüyorum . Ona da biraz anlattım gibi ben hemen birilerine alisamiyirum acele etmeyelim dedim bunu bile anlayışla karşıladı keşke bu kadar iyi olmasaydı diyorum :(

Bu güne kadar hiç aşık da olmadım ilişkim olmadi . Tvlerde gördüğümüz gibi aşk oluyo mu olmuyor mu sonradan için ısınır mı bilmiyorum yanlış karar almaktan korkuyorum

Beğenmemeniz sizin tercihiniz, gayet de doğal... Burada bence siz tip olarak delikanlıyı beğenmediniz. Çünkü biz kadınlar ilk başta adamın tipini beğendik mi etkilendik mi hop atlıyoruz hemen :) Gerisi ilk başlarda teferruat oluyor yani.. Hatta aşırı kıskanması, ya da ara sıra sert davranması onu karizmatik yapıyor :) Tabi sonra tipin herşey olmadığını anlıyoruz..Ama bazen, her zaman değil..

Burada delikanlının dünya iyisi birisi olması illaki beraber olmanız gerektiğini de göstermiyor tabi. İyi birisidir ama içiniz ısınmamıştır.. Bundan dolayı da uzatmaya gerek yok bence...

Tipinde neyi beğenmediniz tarzını mı yoksa değiştiremeyeceği şeyler mi? Boyu mu çok kısa? Burnu mu eğri? Dişleri mi kötü? Yoksa giymi saç-sakalı mı beğenmediniz

Bence size kibar ve düşünceli davranmasi hosunuza gitti, bu yüzden birakamiyorsunuz.
Ama beğenmediyseniz çok uzatmadan olmadığını söyleyin derim 2 haftada fiziksel beğeninin oluşması gerekirdi..
Devam edip bitirirseniz daha kotu olabilir size alışırsa cok üzülebilir..

[/QUOTE
20 li yaşlarda fiziksel çekim ve fiziksel özellikler daha önemlidir bunda haklısın ama karakteri çok uygun diyorsan 2 hafta çok az bir süre daha şans ver belki zamanla karakteri ön plana geçecek mesela bir ay daha versen bu arada da karar versen nasıl olur

Bir insanı ya beğenirsiniz ya beğenmezsiniz. Bu değişicek bir şey değil ki. Bazı insanlar gerçekten tipe bakmıyor onlar için bu bir sorun olmazken sizin için sorun ve bence doğal. Herkesin zevki farklıdır.
Birde şunu hatırlatmakta fayda var. İlk tanıştığınızda herkes beyefendi herkes ilgili anlayışlı olur, onu yeterince tanımak için biraz daha zaman ayırmak gerekir. Ama beğeni yoksa zorlamayın derim.

amaaan
görüştünüz diye olması mı gerekiyor ya da hemen alışması mi gerekiyor bunun farkındaysa 2 hafta daha görüş derdim normal birine ama sen tipine takmışsın dewam ederse tipi içine sunmadığı için asla onu sahiplenmeyeceksin

Aynı durumu yaşadım hatta konu da açtım ,çok iyi hayatımda görüp görebileceğim en iyi ,dürüst insan ama olmadı tipinden dolayı olmadı .... şimdi evleniyor bir yanım kaçırdın diyor bir yanımda içinin almadığı adamla ömür geçiremezdin diyor... o yüzden bence kalp atmayınca olmuyor ben bunu anladım

Ben tipi hiç bir zaman cok önemli bulamadığımdan mıdır bilmem ic güzellik daha önemli derim... Sonuçta eninde sonunda vücud kırışacak değişecek toprak olacak bence en önemlisi gönül güzelliği iyi niyeti saygısı. Bence biraz daha zaman geçirin beğenmediğiniz giyimi ise değişir sac şekli değişir yani ne bileyim gerçekten seven kalmadı sizi seviyorsa deneyin biraz daha Allah iyilerle karşılaştırsın...

Back
X