Bişey hissetmiyorum :(

Bir çocuk var . Beni toplantılarda gormus arkadaş vesilesiyle telefonumu aldı konuşuyoruz , buluştuk falan. Çok iyi biri kendimi onun yanında çok iyi hissettim güldük eğlendik bulustuktan sonra haftasonu da buluştuk mesajlasiyoruz falan ama ona karşı bişey hissetmiyorum yani bekledigim kişi o degilmis gibi bı tek tipi hoşuma gitmedi yoksa herşeyi çok iyi tam benlik diyecegim biri birdaha onun gibisi cikarmi bilmiyorum . Şimdi yazmayı kestim diyebilirim o yazarsa yazıyorum ve uzatmiyorum . Bı yandan da kendimi suçlu hissediyorum biraz daha denesem mı yoksa direkt söylesem mı bilemedim . Mesela bu haftasonu yine gezmeye çağırmıştı . İkimizde 25 yaşındayız ve işimiz var ve hatta onunla olmasa bile büyük ihtimal isimden dolayı yine görüşmek zorunda kalabiliriz . Bı yandan da deneyin diyorum ama bilemedim ne yapmam gerekir . Tanışali 2 hafta oldu
Açıkça söyle zamanini çalma. Ne kendini huzursuz et ne de onu beklentiye sok. Açıkça konuştuktan sonra yüzyüze bakamayacak bir durum olmaz.

Gel gelelim ruhlar aleminde de yaşamıyoruz🤷🏻‍♀️Olmaz yani beğenmediysen o beğeni fiziksel çekim çok çok önemli. Bi ömür yüzüne bakacaksın adamın evet anlaşmak çok daha önemli ama beğenmeden olmaz. Next ➡️

İşte bı yandan bişey hissetmiyorum . Bı yandan yanından gelince özlüyor gibi oluyorum sonra geçiyor yazmıyorum falan çıkmazda gibiyim sonradan beğenir miyim diyorum . Tabi ilk defa böyle birisi aracılığıyla bı bulusmam oldu ve galiba olmazsa ne düşünürler diye de korkuyorum
Tamamen ilgisi hoşunuza gittiği için konuşuyorsunuz özlediğiniz falan yok.Beğenmediyseniz insalara daha fazla ümit vermeyin.

Konuşmak istemiyor musun diye sorunca buluştuk ve herşey çok güzel ama bişey hissetmiyorum dedim . Ama ben de üzüldüm açıkçası yine iyi anlaştık . Neden bı sebebi var mı dedi yok dedim keşke olsaydı dedim . İçim acidi aslında ama dediğiniz gibi ya sadece ilgisi hoşuma gitti diye güzel hissettiysem diye düşünerek olmucak dedim . İçimde bı yanda keşke olsaydı diyo :(

Yazdığımı başka tarafıyla anlayanlar bir zahmet benimle muhattap olmasın.

Söylediğimi başka tarafıyla anlayanlar mümkünse benimle muhattap olmasınlar.

Back
X