Bu kadar seviyosan pişman olmamak için tekrar dene bence
Hem neden ayrısınız buna bir sebepte göstermemişsin onu yazarsan daha iyi yardımcı oluruz belki sana
KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE tekrar dene
yoksa ömrün boyunca aklın hep onda kalacak ne yaparsan yap kimle evlenirsen evlen hep o olacak aklında.
yaşadığın hayat hayatlıktan çıkacak
eğer senden intikam almaksa amacı bırak alsın ne kaybedecen ama ya intikam değilse derdi bütün hayatını kaybedeceksin çünkü insan 1 kere aşık olur bidaha aşık olamayacaksın
söylediklerimi gerçekten dikkate al.kendine eziyet etme
ben konuyu tam okumadan yorum yapmışım.sizinkisi normal bi ayrılık değilmiş anlaşılan
hakaret falan varmış galiba .daha bekarken sana bunları yapabiliyosa evliyken ooooo nelar yapmaz.
o yüzden uzak dur canım bırak gitsin
canım benımde 5senelık ılıskım bttı ve yasadıgın seylerın aynısını bende yasadım
3yıldan sonra bı ayrılık yasadık ve sevgılımın cok ıstemesıne karsı koyamayarak gerı dondum
sonuc yıne aynıydı bı sure belkı hersey hallolmus gbı gozukse de gercek o degıldı.sdece ılk barısma aylarının heyecanıydı o kadar gerıye kalan 2.5 yıl yıne hep aynıydı hep aynıydı
en sonunda ayrıldık bıttı.aylarca aradı aylarca yalvardı.onu sevıyodum donmek ıstıyodum ama olmuyodu kı ne o benle ne ben onunla mutlu degıldık donmedım.cok da iyi ettim.
simdi cok guzel bı ılıskım var.ben de senın gıbı benı kımsenın onu sevecegı gıbı sevecegıne ınanmazdım bende bıdaha sevemem boyle derdım.
ama suankı sevgılım o kadar harıka bı ınsankı hergun sukredıyorum allah'a onu karsıma cıkarttıgı ıcın..
ha eskı sevgılım aklıma gelmedı mı tabıkı geldı tabıkı onu ozledım agladım uzuldum sımdıkı sevgılımle cıkmaya basladıgımda onu sevemıcegımı dusundum ama herseyı akısına bıraktım ve suan cok mutluyum
bence donmemelısın canım ama bu senın hayatın tabı en dogru kararı sen verırsın.umarım dogru en ve mutlu olcagın kararı verırsın..sevgiler a.s.