• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bişeylermi eksik benmi çok bunalıyorum=(

canım canını sıkma öncelikle sevdigin insanla evleniyorsun ne mutlu.ha düğün salonu olmuş ha restaurant ne farkeder ki.tamam tabi ki istedginin olmasını istiyosun ama etrafına bak insanlar geçim derdindeyken sen düğün yapcaksın ne mutlu ki imkanın var o yüzden üzülme.gönlünü ferah tut istegini yumuşak söyle tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır unutma.

canım canını sıkma öncelikle sevdigin insanla evleniyorsun ne mutlu.ha düğün salonu olmuş ha restaurant ne farkeder ki.tamam tabi ki istedginin olmasını istiyosun ama etrafına bak insanlar geçim derdindeyken sen düğün yapcaksın ne mutlu ki imkanın var o yüzden üzülme.gönlünü ferah tut istegini yumuşak söyle tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır unutma.

haklısın canım aslında benim derdim benim isteklerime önce tamam denilip sonra yavaş yavaş ikna etmeye başlamaları..
ben bundan sıkıldım..
bu yuzdende işi inada bindiricem eğer böyle bi durumla karşılarsam..bilmiyorum belkide karşılaşmam belkide istedğim gibi bi yer olur...
biz bugüne kadar bişey beklemedik istemedik karşı taraftan...
ama bu isteğim göz ardı edilsin istemıyorum...1 kere yasıyıcam bu anı=(

bence bu devirde düğün masrafı yapmaya hiç gerek yok. hele borç altına falan girecekseniz evliliğinizin tadı kaçar.
o parayla evinizi kurun. eviniz gönlünüze göre olsun. daha mutlu olursunuz.
hem herkesin kafası rehat eder.

tatlım illaki oluyor öle şeyler..

aileye de bişey diyemiyorum şimdi yani durumları cok cok mukemmel degilse senin istedigin dugunu yapmak zorunda degiller ki...

aynı durum bizdede var... ustelik benim kayınvalidem sözlümün kendi parasına bile el koymak istiyor... kendi imkanlarıyla benim istedigim dugunu yapamıcakları zaten belli, bende kimseden bişey istemiyorum ama dugun bu yaz degil seneye olcak ya da ben o dugunu ne zaman yapabilceksim o zaman olcak dedim

bizde cok gerildik, ama benim kızmam sozlumun parasına koymaya calıstıkları ambargo yuzundendi

yoksa kendilerinen tek kurus beklemiyorum beklemem de insanlar bir tabak bir yatakla evleniyor yeri geldimi, kimse bana luks bir dugun yapmak zorunda degil ki 7.5 milyar cogu aile için hiç de kucumsencek bir miktar degil

nişanlın tek basına bu dugunu yapabilcek durumda mı?

eger oleysede yapmıyorsa sonuna kadar haklısın kız

ama kendisi tek basına yapamıcak durumdaysa ve ailesinden yardım alcaksa o zaman bunu takmamalısın

senin istedigin dugunu sana yapsalar da inan bana basına kakınc olur evlendikten sonra

önemli olan mutlu olman degil mi

tatlım illaki oluyor öle şeyler..

aileye de bişey diyemiyorum şimdi yani durumları cok cok mukemmel degilse senin istedigin dugunu yapmak zorunda degiller ki...

aynı durum bizdede var... ustelik benim kayınvalidem sözlümün kendi parasına bile el koymak istiyor... kendi imkanlarıyla benim istedigim dugunu yapamıcakları zaten belli, bende kimseden bişey istemiyorum ama dugun bu yaz degil seneye olcak ya da ben o dugunu ne zaman yapabilceksim o zaman olcak dedim

bizde cok gerildik, ama benim kızmam sozlumun parasına koymaya calıstıkları ambargo yuzundendi

yoksa kendilerinen tek kurus beklemiyorum beklemem de insanlar bir tabak bir yatakla evleniyor yeri geldimi, kimse bana luks bir dugun yapmak zorunda degil ki 7.5 milyar cogu aile için hiç de kucumsencek bir miktar degil

nişanlın tek basına bu dugunu yapabilcek durumda mı?

eger oleysede yapmıyorsa sonuna kadar haklısın kız

ama kendisi tek basına yapamıcak durumdaysa ve ailesinden yardım alcaksa o zaman bunu takmamalısın

senin istedigin dugunu sana yapsalar da inan bana basına kakınc olur evlendikten sonra

önemli olan mutlu olman degil mi

teşekkür ederim canım benim..
nişanlım şuan iyi kazanıyor eşyaları zaten nişanlıma aldıracaklar..ufak bi borcun içine girecek..
ailede düğünü yapacak sadece..
evin tek erkek çocuğu başka bekar kardeşte yok ..durumlarıda müsait yani isterlerse çok rahat yaparlar ama kayınvalidem kayınpederim tatlı dilli güler yüzlü insanlar ama bi o kadarda cimriler ne yazıkki:(
sende takma canım ama inş durumlar düzelir ama bence sözlünle oturp açık açık konusamlısın

çok pahalı yerlerdede gözüm yok,mütevazi bi resturant düğünü olsun istiyorum..
demişsin sakın kızmayın bana ama 15 bin 7 binden bahsediyorsunuz.bir insanın durumu iyi bile olsa yazık günah değilmi o harcanan paraya .bence yeter ki mutluluğum huzrum yerinde olsun gerisi önemsiz demeniz gerekirdi

bir restoran dügünü bile 7 bin tl ise vay anam vay kim evlenebilirki bu devirde artik :S cok pahali cok... bence en önemlisi mutluluk huzur saglik. madem dügün salonu istemiyorsun bence daha uygun bir restoran bak cünkü bu 7 tl lik gercekten asiri pahali yazik o paraya bence...

bir restoran dügünü bile 7 bin tl ise vay anam vay kim evlenebilirki bu devirde artik :S cok pahali cok... bence en önemlisi mutluluk huzur saglik. madem dügün salonu istemiyorsun bence daha uygun bir restoran bak cünkü bu 7 tl lik gercekten asiri pahali yazik o paraya bence...

cidden fazlamı abartmışım=(
ama arkadaşlar hersey dahil süslemeler,pastası kokteylı ne biliyim bana neden uygun geldiki..
hersey dahil yani içeceği vs..

cidden fazlamı abartmışım=(
ama arkadaşlar hersey dahil süslemeler,pastası kokteylı ne biliyim bana neden uygun geldiki..
hersey dahil yani içeceği vs..

yani bilemiyorum, oturdugunuz bulundugunuz sehire göre bu en ucuz fiyatsa ozaman baska tabiki, ama eyer öyle degilse bence acilen baska yerlere bakin cok daha uygunu vardir bence..
sonucta dügünde olsa surda 5-6 saatlik eylence icin 7bin tl cok ama cok fazla yazik okadar paraya bir kac saat icin cok fazla.. bence.. hani karismak gibi olmasin ama ben okadar para vermezdim acikcasi

yani bilemiyorum, oturdugunuz bulundugunuz sehire göre bu en ucuz fiyatsa ozaman baska tabiki, ama eyer öyle degilse bence acilen baska yerlere bakin cok daha uygunu vardir bence..
sonucta dügünde olsa surda 5-6 saatlik eylence icin 7bin tl cok ama cok fazla yazik okadar paraya bir kac saat icin cok fazla.. bence.. hani karismak gibi olmasin ama ben okadar para vermezdim acikcasi

canım yaa istanbul avrupa yakasında olcak düğünüm ve orda yasayacağım=/
inanki burda düüğün salonları bile hersey dahil 5 binden fiyat kapayıyolar yani benim baktıklarım öyle=(

canım yaa istanbul avrupa yakasında olcak düğünüm ve orda yasayacağım=/
inanki burda düüğün salonları bile hersey dahil 5 binden fiyat kapayıyolar yani benim baktıklarım öyle=(

Canım Neresi Orası ??:26:

ailesi sorun cikariyorsa nisanlin da ister istemez arada kaliyordur.is sadece rest.tutmakla bitmiyor ki takilar vs.bi suru masraf cikar o gun.fiyatlari bilmiyorum ama bana da cok geldi.eger dusunursen konumu guzel olan ogretmenevleri var..fiyatlarda disariya gore uygun diye biliyorum.istersen arastir.
4 ayda cok kisa bir zaman degil bence.herseyi planlayip yaparsan isin daha kisa surede biter.

Son düzenleme:
piramit garden bahçelievlerde ki kesin burda olcak diye bişey söylemıyorumki zaten sadece bakınıyoruz:/
öğretmenevlerini dikkate alıcam mutlaka amacım asla ailleyi zor duurmda bırkamak değil bende isterim uygun ve şık bir mekan ama arkadaşlar düğün salonu antipatim var=(
hiiiçç ama hiiç istemiyorum=(

Öncelikle şimdiden mutluluklar dilerim sana...Yeni evlilik sürecinden geçmiş biri olarak özellikle yazmak istedim konuna...Ne mutlu sanaki kayınvaliden ler iyi kötü yanınızda elini eteğini çekip herşeyi size yıkmamışlar...Nişanlının senin isteklerini göz ardı edip başta olur diyip sonradan seni caydırmaya çalışması hoş değil tabiki bunun önüne geçip senin isteklerinin de önemli olduğunu anlamasını sağlaman gerekirse diretmen gerek ama bahsetmiş olduğun konu iyi bir seçim değil bunun için...Eğer salonu söylediğin gibi ailesi ödeyecekse onların da söz hakkı olacaktır olması da gerekir bana kalırsa...Düğün hazırlıklarının ne aşamasındasınız bilemiyorum ama yedi bin lira gerçekten yüksek bir mevla o harcamalar sırasında...Ailesi sadece salonu ödeyecek eşyaları nişanlım alacak demişiniz...Hiç bir şeye karışmasalar bile o esnada inanılmaz para harcanıyor...Takısıydı,eve hayırlı olsuna gelen misafirlerin yemeğiydi ikramıydı,düğünde giyilecek kıyafetlerdi,kız evine git gel yol parasıydı vs vs (bu liste daha da uzar) inanılmaz para gidiyor...Eğer kayınvalidenler le aran iyi ise sırf bu konudan kalplerini kırıp tepkilerini alma derim ben...

merhaba bulurıs,

bende ıstanbul avrupa yakasında evlendım kayınpederımın tanıdıgı vardı dgn salonunda yenım edeırm ki 1000 tl ye tuttuk.... pastası meyve suyu felan 1500 ... tanıdık molmasa da 2 katıydı yani 3000 tl ... 7 bın tl de verılmez ama. onemli olan sızın mutlulugunuz. artan parayla da evinizi harika bır sekılde dızın .. eve alacagınız seylerı en kalitelisinde alın. ınan ki 7 bın cok para ... bahçelievlerde tanıdıgım var dugunu yapan bır sorayım ıstersen ... net olarak nasıl bır dugun ıstedıgını yazar mısın ? ..... :54:

arkadaşlar tekrar merhaba...
nişanlılık süreci gerçekten bahsettiklerinden çok daha stresliymiş..
nişanlımla ve ailesiyle armaız tamamen düzeldi son olaylardan sonra..hatta bayramda görümcelerim yemeğe çağırdılar herşey dört dörtlüktü,çok ilgilendiler..
annesi babasıylada öyle..daha bi iyi oldu..bunda bi sıkıntım yok..
neyi sıkıntı yapıyorum onuda bana siz söylerseniz eğer sevinirm..çünkü bazı şeyleri göremez oldum..
nişanlımla güne aldık allah nasıp ederse nisanda evlenice..
ailesyle konuşmus,babası sen eşyları al yerleştir biz ailsyle konusmaya gidicez şu tarihte düğün yapıcaz diye..
nişanlımda aralıkta eşyları alacağımızı söylüyor ancak.
4 ay kalıyor..
kısa bi süre gibi hiçbişey yetişmeyecek ibi stres yapmaya başladım..
ben düğün salonu istemıyorum bunu nişanlıma nişanlanmadan önce belirtmiştim..
çok pahalı yerlerdede gözüm yok,mütevazi bi resturant düğünü olsun istiyorum..
nişanlıma kk klübnde takip ediyorum arada sırada 15 bine mal oluyormus falan dedim ama benim baktğm restrantlar 7 bine mal oluyor falan dedim..
15 bin verilirimi 4 saat için işte çok fazla vb cümleler sarfetti..benim senden böyle bi talebim yok dedim..
oda anladı 7 bine bi laf etmedi düğün salonlarınabakıcam belki lüks bi düğün salonuda olabilir dedi..bende benim isteklerim senin için birsey ifade etmıyormu dedim..
düğünü yapacak olan annem babam onları ezemem dedi..ne dedim ikimizin hiçmi kararı olmayacak dedim bana neden hep ilk başta farklı konusup saonra farklı konusuyosun...
daha öncede bi çok konuda aylarca bana tamam diyip daha sonra vazgeçrdi o düşüncemden sebepte hep ailesinin istekleriydi...
çok sıkıldım ve şimdiden inada bindirdim işi...
konustum bu düğün mekanı konusuda böyle olmasın dedim..basta tamam tamam diyodun şimdiden dönmeye çalışıyosun...
hanis ende çok isityordun çok önem veryodun düğüne falan dedim..
hayatım tabikide önem veriyorum ben kokteylı olmasını istyorum ister resturant olur,ister düğün olur ister düğün salonu olur dedi..
bende düğün salonu istemıyorum dedim bunu biliyosun dedim..
tamam dedi..
ama sankı konuyu kapatmak için..
çok bunalıyorum arkadaşlar daha öncede çok sıkıntılar atlattık ve burda paylaştım sıkıntılarımı..
sziler sayesinde iyi çözümlere ulaştım..
şimdi yine desteğinize ihtiyacım var..
gereksiz yeremi şimdiden stres yapıyorum..
düğün mekanı konusunu çokmu abartıyorum(daha önce dedğim gibi biçok isteğim tamam denilip sonra retedldi birşekilde ikna edildim)
...
sorunda bu aslında..
beni yine oyalama dedim..
ve çok korkuyorum yine annesi babası biraz cimriler..alindede varlar bunu biliyorum..
ısrarla düğün salonu diyip nişanlımı doldurup bana karsşı ikna çabası içine girmelerinden şimdiden korkar oldum...
=(offf...

basta anlatmissin ailesiyle sorunlar olmus ve barismissiniz amaaaa bence sen sen ol mesafe koy acik araya yani deme aaa simdi baristik artik hersey gül kaymak.

4 ay kisa bi süre degil endise etme bizdede bu kadar süre kala yapilmisti hazirliklar.ve bence dikkat et,benimkide böyleydi.diyordu yok bilmeme ailem bize dügün yapiyor onca masraf yapiyor yok bilmeme ne.
sana bisey diyeyim mi lütfen dikkat edip nisanlina karsida mesafeyi koru,konusma ailesi hakkinda her hosuna gitmeyen seyi onun yaninda.

oyyyy oy benim kaynanaya kalsa nerdeyse diyecekti yatak odasinida evlendikten sonra aliriz:41:

"düğünü yapacak olan annem babam onları ezemem dedi.." Bunun aynısını ben de duymuştum. "Annemi babamı bi düğün için rezil edemem." Sonra ne mi oldu? Bizim düğünümüz ayağında çocuk sallayan, sonra o çocugu masanın üzerine yatırıp uyutan tiplerle dolu, 3.nesil alamanya türküleri çalan, masaörtüleri sigara delikleriyle dolu, gelin odası bile pislikten görünmeyen bir salonda yapıldı düğün. Ama ailesi rezil olmadı, anlı şanlı konya pilavlarını dökmüş oldular köylülerine.:47: Mutsuz gelin, mutsuz damat, gururlu erkek ana babası.

Back
X