Merhaba kızlar evlendiğimden bu yana muzdarip olduğum bir konu var eşimin aile işe aynı memlekette çok yakınız iki evladım var küçük bebeğim yeni oldu şöyleki kayınvalidem bize çok düşkün sürekli görüşmek istiyor sürekli gelmek istiyor sürekli bizi çağırıyor hayır kelimesini kesinlikle kabul etmiyor çok ısrar ediyor pes ettiriyor. Kayınvalidem herkesin isteyeceği bir kayınvalide marifetli yemek yapar getirir götürür ev temizler çocuk bakar ama çok bunalıyorum çalışıyordum çocuğuma o baktı şimdi doğum yaptım. Evdeyim uzun süre evde durmayı düşünüyorum ve bu süreç böyle yapış yapış bir ilişki ile nasıl geçecek bilmiyorum. Kötü yanları da var ilk evladıma bakarken sürekli buraya gelmek istemiyor beni istiyor en çok beni seviyor en en en böyle yaptı sabrettim çalışıyorum bakıyor dedim şimdi ise bizden başka kimse yok evlat olarak bize takmış durumda çocuğuma çok bağlanmış sürekli geliyor görmeye alıp götürüyor götürme desemde giderken uyandırmaya çalışıyor uyanınca arkasından ağlayacağını biliyor yavrumda onlar gelince arkalarından gitmek istiyor kayınvalidem çok mutlu oluyor çok hoşuna gidiyor bir görseniz halimizi zorla ayırıyoruz birbirinden şimdi doğum yaptığım için iki gün kızım ilk defa yatılı kaldı ki zaten kayınvalidem dört gözle bu anları bekliyordu hastanede kaldığım gece eşimle telefonla konuşurken annesini istemiyormuş burda çok mutlu dediğini duydum ve eşimle tartıştım ertesi gün evime gelince evladım geldi bir daha göndermedim ama bir açıklama da yapamıyorum bizden soğuyor o yüzden gitmesin diyorum ama zaten yeni bebek olduğu için sürekli görüşüyoruz ve her geldiklerinde yavrumu götürmek için bana ısrar ediyor çok yoruluyorum gitmesinde bir sakınca var mı yok mu bilmiyorum böyle alışmasını istemiyorum ama yavrumda onları çok seviyor kayınvalidem başka uğraştığı bir şey yok yatıyor kalkıyor sürekli onlara gidelim onlarda yiyelim o yapsın hazırlasın hizmet etmek istiyor ama benimde bir evim var düzenim vsr sürekli başkalarının kararına göre yaşamak istemiyorum eşime anlatınca daha ne istiyorsun çocuk gitsin kalsın bizde çok kaldık küçükken dedemizde diyor