canım RABBİM tez vakitte içini ferahlatsın.Şuanda bu kadra stresli olman belki normaldir ama gerçekten fazlasıda snei yıpratır güzelim.Öncelikle hiç birşey yetişmiycekmiş düşüncesini sil aklından 4 ay kalıyo diyosun benim abim hiç birşeyi yokken 2 ay içinde evlendi ve evde tadilat vs de yapıldı biraz yoruluyosun ama yetişiyo dert etme.Düğün mekanı konusundada o senin hayalin evet karsı taraf özellike nişanlın bu konuda anlayışlı olmalı ama onuda düşün güzelim oda stresli iki arada bi derede bence bu konu çokta önemli değil tabi şahsi fikrim.Bence şöyle düşün sıkıntıya düştüğün vakit ne mutluki sevdiğimle evleniyorum ,evlenebiliyorum."Zorla evlendirilmiyorum yada sevdiğim halde evlenmeme karsı cıkan kımse yok aılem yanımda sevdiğimleyim gerisi bos "ınankı bunu bı kere dusunursen bı cok konuda daha rahat olucaksın keşke senin suanda bulundugun asamaları gecmıs olsaydımda en buyuk sorunum dugun mekanım olsaydı .Kendini yıpratma gelip gecicek bunlar RABBİM gönlün egöre versin herseyi içine sindirsin inşallah