• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bişeylermi eksik benmi çok bunalıyorum=(

aman takılma şekerim ya,,benimki 5 yıldızlı otelde oldu da ne oldu koluma bir bilezik takmadı kaynanam..ben düğün de istemedim düşün yani..şimdi düğünüm 5 yıldızlı otelde oldu diye değil koluma bir bilezik bile takmadı diye anıyorum :) düğün millete gösteriş işte...bana altın yapsaydı da düğünüm varsın 5 yıldızlı da olmayıversindi dünya kadar borç ödedik ama düğün millet için lüks yerde oldu yerim düğünü:)

merhaba bulurıs,

bende ıstanbul avrupa yakasında evlendım kayınpederımın tanıdıgı vardı dgn salonunda yenım edeırm ki 1000 tl ye tuttuk.... pastası meyve suyu felan 1500 ... tanıdık molmasa da 2 katıydı yani 3000 tl ... 7 bın tl de verılmez ama. onemli olan sızın mutlulugunuz. artan parayla da evinizi harika bır sekılde dızın .. eve alacagınız seylerı en kalitelisinde alın. ınan ki 7 bın cok para ... bahçelievlerde tanıdıgım var dugunu yapan bır sorayım ıstersen ... net olarak nasıl bır dugun ıstedıgını yazar mısın ? ..... :54:

canım bizde bahçelievlerde yapmayı düşünüyorduk düğünü=)
bahsettğin mekan nasıl bi yer,yardımcı olursan çok sevinirm yalnız canım nişanlımda bende ikimznde ortak kararı düğün salonu olsa bile eski yapı olmayacak kolonlu falan..vs
onun haricinde bahseetğn mekanı yinede görmek isterim

merhaba bulurıs,

bende ıstanbul avrupa yakasında evlendım kayınpederımın tanıdıgı vardı dgn salonunda yenım edeırm ki 1000 tl ye tuttuk.... pastası meyve suyu felan 1500 ... tanıdık molmasa da 2 katıydı yani 3000 tl ... 7 bın tl de verılmez ama. onemli olan sızın mutlulugunuz. artan parayla da evinizi harika bır sekılde dızın .. eve alacagınız seylerı en kalitelisinde alın. ınan ki 7 bın cok para ... bahçelievlerde tanıdıgım var dugunu yapan bır sorayım ıstersen ... net olarak nasıl bır dugun ıstedıgını yazar mısın ? ..... :54:

canım bana özeldednde ulaşabilirmisin..
tam olarak kokteyli bir düğün istyioruz 400-450 kişilik,
düğün salonu olsa bile eski yapı olsun istemıyoruz yani görüntü olarak hoş olmalı,orkestresıyla pastasyla görünmü hoş holmalı..
bahsettğim gibi kolonsuz bir mekan arıyoruz nişanlımla şuan...bahçelievlerde netten bulamadım ben..gerçekten yardmıcı olursan çook sevinicem=)

canım bana özeldednde ulaşabilirmisin..
tam olarak kokteyli bir düğün istyioruz 400-450 kişilik,
düğün salonu olsa bile eski yapı olsun istemıyoruz yani görüntü olarak hoş olmalı,orkestresıyla pastasyla görünmü hoş holmalı..
bahsettğim gibi kolonsuz bir mekan arıyoruz nişanlımla şuan...bahçelievlerde netten bulamadım ben..gerçekten yardmıcı olursan çook sevinicem=)

yokmu kimse:26:

Herkes heveslenir güzel bir düğünü olsun diye ama inanın evlendikten sonra hayalde bile az kalıyor kareler..

O düğüne verilen parayla diğer ihtiyaçlar giderilmeli, kesinlikle borca ya da sıkıntıya girilerek evlilik yapılmamalı..
İnanın evlendikten sonra çok sıkıntı oluyor.

Düğün salonu istememe nedenizi anlıyorum.
Evet mekan çok önemlidir düğünde ama eğer isterseniz çok güzel bir organize ile o düğün salonunu şık bir restaurant havasına sokabilirsiniz.
Yani önemli olan organizedir.

Mesela düğün salonu sahipleri bu organizede yetersiz ise düğün salonunu süslemesiz tutarsınız ki bu şekilde çok ucuza gelir.

Sonra ünlü bir organize şirketi ile anlaşırsınız tüm gerekli düzenlemeyi onlar yapar.

Böylece hem nişanlınızın dediği olur hemde sizin HEMDE PARANIZIN büyük kısmı cebinizde kalır.

Ne olur bu tür konular yüzünden huzurunuzu bozmayın.İnanın değmiyor.. Hep ortak çözümler aramaya çalışın.

...

Yalnız nişanlınız bu sözünü devamlı değiştirme konusunda ısrarlıysa bu dediğiniz kadar önemli bir konu.Kesinlike nişanlınızla bu konuda konuşun.

AMA BİR KONU TARTIŞIRKEN DEĞİL, SORUNLARINIZ YOKKEN, sadece bu verilen sözün tutulmasının önemini ve eğer birşey yapılamayacaksa net '' evetler '' verilmemesi gerektiği konusunda uysal bir münazara yapın. :)

ben bu konuyu konustum nişanlımla bahsettğiniz konuyu..
verdiğin sözlere tamamlara güvenemez oldum dedim..
birseye tamam dedğinde o şeyin garantsni veremıyosun artık bana dedim..
oda anladı beni..
alışkanlıkmı oldu bu onda bilmiyorum..
başta tepkim olur diye tamam diyip alıştıra alıştıra bi şekilde vazgeçiriyor o düşüncemden..
kendi istedği gibi oluyor sonra hersey...
asıl korkum bu küçük gibi görünen düğün salonu mezvsundada yine aynı şeyleri yapacak diye korkuyorum..
bana dürüst bi şekilde imkanım yok dese anlıcam..
neden tamam diyip sonra vazgeçrmeye çalışıyor..
bunun sevip sevmemekle bir ilgisi varmıdır acaba diye düşünmeye başladım:((

Son düzenleme:
canım RABBİM tez vakitte içini ferahlatsın.Şuanda bu kadra stresli olman belki normaldir ama gerçekten fazlasıda snei yıpratır güzelim.Öncelikle hiç birşey yetişmiycekmiş düşüncesini sil aklından 4 ay kalıyo diyosun benim abim hiç birşeyi yokken 2 ay içinde evlendi ve evde tadilat vs de yapıldı biraz yoruluyosun ama yetişiyo dert etme.Düğün mekanı konusundada o senin hayalin evet karsı taraf özellike nişanlın bu konuda anlayışlı olmalı ama onuda düşün güzelim oda stresli iki arada bi derede bence bu konu çokta önemli değil tabi şahsi fikrim.Bence şöyle düşün sıkıntıya düştüğün vakit ne mutluki sevdiğimle evleniyorum ,evlenebiliyorum."Zorla evlendirilmiyorum yada sevdiğim halde evlenmeme karsı cıkan kımse yok aılem yanımda sevdiğimleyim gerisi bos "ınankı bunu bı kere dusunursen bı cok konuda daha rahat olucaksın keşke senin suanda bulundugun asamaları gecmıs olsaydımda en buyuk sorunum dugun mekanım olsaydı .Kendini yıpratma gelip gecicek bunlar RABBİM gönlün egöre versin herseyi içine sindirsin inşallah

canım RABBİM tez vakitte içini ferahlatsın.Şuanda bu kadra stresli olman belki normaldir ama gerçekten fazlasıda snei yıpratır güzelim.Öncelikle hiç birşey yetişmiycekmiş düşüncesini sil aklından 4 ay kalıyo diyosun benim abim hiç birşeyi yokken 2 ay içinde evlendi ve evde tadilat vs de yapıldı biraz yoruluyosun ama yetişiyo dert etme.Düğün mekanı konusundada o senin hayalin evet karsı taraf özellike nişanlın bu konuda anlayışlı olmalı ama onuda düşün güzelim oda stresli iki arada bi derede bence bu konu çokta önemli değil tabi şahsi fikrim.Bence şöyle düşün sıkıntıya düştüğün vakit ne mutluki sevdiğimle evleniyorum ,evlenebiliyorum."Zorla evlendirilmiyorum yada sevdiğim halde evlenmeme karsı cıkan kımse yok aılem yanımda sevdiğimleyim gerisi bos "ınankı bunu bı kere dusunursen bı cok konuda daha rahat olucaksın keşke senin suanda bulundugun asamaları gecmıs olsaydımda en buyuk sorunum dugun mekanım olsaydı .Kendini yıpratma gelip gecicek bunlar RABBİM gönlün egöre versin herseyi içine sindirsin inşallah

canım messajını okumak bile iyi geldi...
tüm iyi dileklerin için teşekkür ederim..
nişanlım anlayşlı canım ama masraflar çok ev kurmak zor
tek avantajmz işte kira derdmz olmayacak ama onun haricinde borçla evlenicez malesef..
gerçekten haklısın aslında düşünce farklılığı çok sey değiştiriyor..
dilerim rabbimde sana en kısa zamanda bu tatlı sıkıntılı telaşeleri gösterir canım..benim nişanlımla en keyifli oldgum zamanlar sevgililik zamanlarımdı..
şimdi buluştğmz zaman hep eşyalaritaksitler falan konusuyor...
tatlı seyler ama yiede strese giriyor insan..
kıymetni bil tadnı çıkar canım..
rabbim herseyi gönlüne göre verir inş..

Back
X