Bişi danışmam gerekiyor.

Maya61

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
397
237
23
32
Hayırlı geceler hanımlar;
Ben 1 senelik evliyim vajınısmustum ve yendim ve eşimle 2 aydır korunmuyoruz ve bu 2 aydır adet düzenim degişti gecen 38 günde adet oldum bu ayda 37.gündeyim bu normal mi. Daha önce 29 30. gün adetlerim düzenli olurdu.Doktora gideyim dedim ama esim bi kac ay daha gecsin diyor.Sizin fikirleriniz nedir? Neden böle bişi olur ?

Canim bende korunmayi biraktigimdan beri adet surekli iki gun gecikmeyle oldu enson 5 gun gecikti doktora sordugumda bunun normal oldugunu soyledi birkacgun olabilir dedi ...

Birden 7 8 gün gecıkme olunca tuhaf oldum suandada adet zamanımdayım ve bugun 37. günüm .s

Birden 7 8 gün gecıkme olunca tuhaf oldum suandada adet zamanımdayım ve bugun 37. günüm .s
Icinin rahatlamasi icin doktoruna gorun derim herkes ayni olmayabilir bir sorun varsa da erken mudahale etmis olursun..

Polikistik over olabilir doktora danışın derim. .

Bugun oluyorum galiba lekelenmeye basladım 38 gün nerdeyse.polistik over nedir daha once duydum ama hiç arastırmadım yanı nasıl anlasılıyor ne gibi etkileri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…