Kızlar 8.ayımdayim açilmam var erken dogurmak istemiyorum doktorumun onerileri oldu benim gibi aynı durumu yaşayan gebeler neler yaptı onerilerinizi bekliyorum
Kızlar 8.ayımdayim açilmam var erken dogurmak istemiyorum doktorumun onerileri oldu benim gibi aynı durumu yaşayan gebeler neler yaptı onerilerinizi bekliyorum
Benm ilk hamilelgmde hic bi sorunum yoktu carsamba muayne olmustum pazar günü aniden suyum patladi ve 33 haftalik dogum yaptim :)
Ikinci hamileligimdeyse erken dogum riskim yüksekti 1 cm acilmam vardi 30 haftada yatis verdi doktor yatmadim ciger gelistirici igne falan yaptirdik.
Ama onunda cikmaya niyeti yoktu pek bisi yapmadm cokda dnlenmedim de kucuk cocugum oldugu icin sezrryan günü belirledik 38+4te sezeryan oldum 1 hafta önce :)
Rabbimin bilcegi bisey bi bakiyosun sorun var diolar bsey olmuyo bi bakiysn hc bisy ykken su patliyo :)
Sen dikkat er dinlen bol bol yorma kendni rabbim insallah gününde gelmeyi nasip etsin.
Ben bu hamileligmde hc oturmadm riskim oldugu halde doktor bayramda byere gtme ddi köye gttik köy yolu okadar bozukki anlatmam gene köpekten kactim bayramda gelen gidene hzmet ettim hc otrmadm bisi olmadi allaha skür ama olmck anlamna gelmez seen dikkatli ol elinden geldgnce dinlen
ins. saglikla zamaninda dogum yyaparsin canim bende erken dogum yaptim ama tabi belirtim yoktu yoruldugum icin oldu bence sen de bol bol dinlen boyle bi riskin varsa yorma kendini fazla