Bisikletiyle arabaya çarpan çocuk

Bizim de arabamıza biri çarpmıştı. İlk gördüğümde birilerinden şüphelendim fakat sokağımızda bulunan bir kaç binanın kamera kayıtlarını inceledikten sonra bir seyyar satıcının çarptığını öğrendik. Adamı bulduk. Ne ehliyeti var ne sigortası. Polis kağıda dökmeden anlaşın yoksa çok başın ağrır diye tavsiyede bulundu. Biz de ılımlı yaklaştık. Adam biraz mazlumu oynadı engelli çocuğum var ekmek parası vs vs diye polisin yanında eziliyor büzülüyor. Ucuza yaptıralım dedik ( niyetimiz aslında servise götürmekti ama malum biraz tuzlu olurdu). Neyse arabamız yapıldı edildi parayı da ödedi ama bize okumadığı lanet kalmadı. sanki suçlu bizmişiz gibi. Neyse, diyeceğim şu ki başkasının yaptığını siz ödemek zorunda değilsiniz. Çocuğun anne babasından bunu talep etmeniz de bencillik değil zaten. Gidin ailesiyle görüşün. Kazadır olmuştur... Çocuktur korkmuştur... Söyleyememiştir... vs vs yani sonuçta çocuğu olan böyle şeylere katlanacak.

HTML:
Sizede gecmis olsun canım en azından pesine dusmussunuz
Benim eşim hiiiic orali degil
Yani cok üzülüyor ama gidip araştırmıyor

Bu aksam dışarı çıktım
Baktım dün dışarıda konuştuğumuz cocuklar
Naber abla filan dediler
Dedim gelin bakim siz bu olayı biliyorsunuz kimin yaptığını söyleyin
Yok bilmiyoruz filan dediler
Bi sekilde konuşturdum
Bir sürü cocuk varmış olay olurken zaten
Yine de net söylemediler
Arkadaşlarını ele vermediler
Dedim ki annesi biliyor mu
Muhtemelen biliyor(konuşmalarından öyle anladım )
Dedim annesine söyleyin insan bi özür dilemeye gelir bari
Kimsenin tepesine binecek değiliz
Yoksa hakkımı helal etmiyorum
Poffff umarım kadın gelir!
Benim esim ek is yapmaya çalışsın bizim icin
Millet cocuklarımın rızkını yesin
Insanlar neden bu kadar vurdum duymaz

Çocukken ben de komşunun camını kırmıştım attığım top yüzünden. Sonra kaçıp saklanmıştım ama kadın mahallede çıkıp sorunca anneme söylemiştim onlar da vermişti parasını. Yani demem o ki hak bu 600 tl de az değil bulun yardım etmelerini isteyin en azından

bence haklisin...
ha hakkini helal eder arastirmassin orasi ayri ama madrm gecim derdin var o halde mobese kamerasi filan vardir yada oyle boyle bulursun.

Bence kesınlıkle kım yaptysa bul ve ödet. Korkuyordur falan dıyorsunuz ama böyle şeyler hepımıze ders olmadı mı ? Kulagına küpe olur işte onunda bir daha dıkkatli sürer bısıkletı. Herseyın bı bedelı vardır. Madem yaramazlık yaptı hakkını vermelı ödemeliler. Az para değil ki. Çocugunun rızkı bu sonucta. hem buda kul hakkına giriyor. Aılesı bılıp de gelmıyorsa hala daha... O zaman cidden bile bile günaha giriyorlar ve de cok ayıp edıyorlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

annesi de bile bile sesini çıkartmayıp susuyorsa çok ama çok büyük ayıp ediyo
ha belki durumumuz yok parayı isterler veremeyiz nasıl olsa bizim yaptığımızı bilmiyo diye de düşünebilir
ama gene de bu düşüncesi de yanlış
gelip durumu size anlatabilir durumumuz yok falan diyip de helallik isteyebilir ki öyle de yapması gerekiyo zaten
hem eşiniz de ek iş yapıyormuş ona da yazık günah yani.
bide ben şeye inanırım o paranın sizden çıkacağı varmış çıkmış belki Allah korusun başka şekilde de çıkabilirdi
hani derler ya cana geleceğine mala gelsin diye aynen öyle cana geleceğine mala gelsin
bebeğinizin sadakası olsun diyin belki farkına varmadan çok çok büyük sevap kazanmış olacaksınız

Olmasa iyi boyle seyler ama oluyor o çocukta oyle olsun istemezdi.ama olmuş malesef.o cocuk .bizim evimzin onunde duran park halindeki arabamiza alkolun dibine vurmus ayyasin teki minibüsle carpmis arabamiz suan pert binilmez halde allahtan kaskosu var.bizimle birlikte 5 arabaya birden carpmis ayrıca arabalarami yanarsin yoksa bir insana carpmamis diye sevinirsin.sigortaniz varsa karşılar sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende mahallede ki o kadın oldum simdi iyi mı :))
Hic sevmem böyle seyleri
Kimseyle de eyvallahim yoktur
Bi yerde bi bardak kırsam , ya da cocuklar zarar verse mutlaka bi sekilde yerine koyarım
Eee insanlar ahhhh ah
Gel bari özür dile ya
Fena takmış durumdayım
bence haklisin...
ha hakkini helal eder arastirmassin orasi ayri ama madrm gecim derdin var o halde mobese kamerasi filan vardir yada oyle boyle bulursun.
Cok işlek olmayan bi caddedeyum canım
Sanmıyorum kamera olsun

Yani cocuklara bile dedim ya sizde günaha giriyorsunuz diye :)
Bu ara da masraf daha fazla bile olabilir
Henüz yapılamadı malesef

Aynen canım ya keske gelse durumunu anlatsa
Eşimde öyle diyor Allah beterinden saklasın diye... Tabi ki öyle .. Elh.. Ama insanların piskinliklwri beni öldürüyor
Benim bu cadiliklarimdan sonra sevabı da kalmadı galiba :26:

Cok gecmis olsun size de
kaskomuz yok canım
Borcumuzu bitirelim öyle yapalım diyorduk
Bize de bi ayyas carpabilirdi
Cocuklarm sag salim sukur
Böyle düşününce de sanki yanlış yapıyormuşum gibi geliyor pesine dusmekle
Bilmiyorum beklicegim simdilik

Ooo bunlar çok oluyor ki.
Bizim de arabamız park halindeyken gece çarpmışlar kaçmışlar. Kaskoyu da bölmek istemedik cebimizden ödedik.
Bunu geçtim kaza dersin geçersin ama babamların arabasının ön camını patlatmışlardı geçen sene. Bir de ince cam değil baya kalın bir cam kırılmamış buz gibi param parça olmuş. Tam 800 TL verdiler bir cama..

bizimde kapının önündeki bebek arabamızı yaktılarr çocuklar komşunun çocuklarııı arabanın iiçinde fenerbahce battaniyesi oldugu içinnn ama kimin çocugu yaktı bilemedik ama çocuk işi çok belli az yoktan apartman uçuyordu allah korudu bizde evde yoktukk allahtan sözdürmüş apt görevlisi kim vurduya gitti arabamız ve biz tekrarr araba aldım 350 tlye ve kapının önü kapkara is oldugu için boyandııı bize 500 patladı kimseee öbür dünyaya kaldı

Sagol tatlim sizede gelmis gecmis olsun. Ozellille istanbulda mecburen cadde yada sokaga bırakıyoruz hersey oluyor onemli olan bence kasitli mi yapilmis yspilmamusmi adi nin biri bilerek arkadaşın arabasını çizmiş kameradada goruntu varmista nerden bulur adami bilmem .araban var derdin var
Bebek arabasını mi yakmis töbe tövbe nasıl bir toplum olduk yahu cok sevgisiz ve saygisiz cocuklar yetistiriliyor...malesef

Size bisey diyimi bizimde o sekilde arabamizin cami patladi biz arabadan indik kapiyi kapattik tuzla buz oldu arabanin cami kimse yoktu ama kendiliginden oldu .biz nazar cikti dedik dicek laf yoktu çünkü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…