Kekler - Pastalar Biskviden 3 katl ya pasta

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızımın 2. yaş gününde yapmıştım bu pastayı bu sene yapamadım ama kısmet seneye artık

1 kilo petibör bisküvi
2 paket krem şanti
ortasına supangle(kendim yaptım)
sütlü tatlı

bisküvileri süt ile ıslatıp sırayla diziyoruz üzerine supangle koyup bisküvilerle kapatıyoruz tekrar üzerine sütlü tatlıyı koyuyoruz.üzerine bisküvi kapatıyoruz böyle böyle kat veriyoruz.katı vermek için bir sıra bisküviyi koymuyoruz.en üstünü krem şanti ile istediğimiz şekilde şekillendiriyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gören düğün pastası zanneder.Eline sağlık.Çok marifetliymişsin.Ben bisküvili pastaları çok seviyorum..Güzeldir tadı bunun da eminim...

adım adım yapılısını ıstıyorum ya harrrrrrıka olmussss delikafadulden

Gören düğün pastası zanneder.Eline sağlık.Çok marifetliymişsin.Ben bisküvili pastaları çok seviyorum..Güzeldir tadı bunun da eminim...

canım herkes hazır aldım sandı ama hazır almaya kalksak böyle bir pastayı maliyeti izi aşardı.tadı süperdi.hem basit hemde pratik a.s.

Seni bizim eve götürsem gelir misin
bu üç katlı pastadan yapar mısın seve seve hii:kedi:

bu kadar mağzeme ile Böyle muhteşem bir şey..
Ellerine sağlık canım

Oy süperrr :kedi:
Ellerine sağlık zemuszemus

Seni bizim eve götürsem gelir misin
bu üç katlı pastadan yapar mısın seve seve hii:kedi:

:roflol::roflol::roflol:cnm istanbulda olsaydın elbette seve seve yapardım bitanem ama taaa libyadasın be cnm :roflol:a.s.

bu arada kızlar krem şantiyi iki renk nasıl yaptığıma gelince.hani içecek tozları varya tankler onun vişnelisi vardı tozundan çok az kremşantiye ekledim.o şekilde pembe beyaz oldu:)

Tebrik ediyorum seni arkadaşım bu yaratıcı pastan için.Paylaşımın için teşekkürler

ablacım pasta muhteşem görünüyor sositososito

anlamadığım bişi var ..sütlü tatlı demişsiniz nedir o siz ne kullandınız biraz daha açabilirmiyiz be nde deniyeyim diorum kaydirigubbakcemile3

bu kadar malzemeye bu pasta valla tebrik ederim çok başarılı
ellerinize sağlık

ablacım pasta muhteşem görünüyor sositososito

anlamadığım bişi var ..sütlü tatlı demişsiniz nedir o siz ne kullandınız biraz daha açabilirmiyiz be nde deniyeyim diorum kaydirigubbakcemile3

canım biz yalancı tavuk göğsü deriz yarım paket margarin 1 litre süt 3 fincan un 5 fincan şeker muhallebi gibi olur ondan yapmıştım ben.arasına vanilyalı puding alıcama ondan koydum sütlü tatlı bu oluyor işte bitanemkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…