bir arkadasim yeni evlendi ve evine tüm mobilyalari bit pazarı diye gecen eskidjiden almis. bizim burada haramidere de cok büyük bir yerleri var. yatak odasi takımı almayi düsünüyorum acaba orasi nasildir? bir kisinin lafiyla hareket etmek istemiyorum.
daha önce kullanan yada ürünlerin saglamligi hakkında bilgisi olan var mi?
bir arkadasim yeni evlendi ve evine tüm mobilyalari bit pazarı diye gecen eskidjiden almis. bizim burada haramidere de cok büyük bir yerleri var. yatak odasi takımı almayi düsünüyorum acaba orasi nasildir? bir kisinin lafiyla hareket etmek istemiyorum.
bunlar yani dediklerin kullanılmış eşya mı?
yoksa teşhir dediklerimiz mi?
İşyerimiz bahsettiğiniz yerde :) istanbulda 3 yerde var zaten bizim hepsinde yerimiz oldu ama haramidere en güzeli :) yani ben mobilyalarımı yıllardır ordan alıyorum :) hatta imalatçı oldukları için istediğim yerini değiştirebiliyorum :) ayrıca ürün sağlamlığı derken de istikbal bellona vs vs çoğuyla aynı imalathaneden çıkıyor hatta istikbale mobilya veren birsürü yer var eskıdjide yani sadece marka isimleri yok çoğu hem imalatçı hem satıcı :)bir arkadasim yeni evlendi ve evine tüm mobilyalari bit pazarı diye gecen eskidjiden almis. bizim burada haramidere de cok büyük bir yerleri var. yatak odasi takımı almayi düsünüyorum acaba orasi nasildir? bir kisinin lafiyla hareket etmek istemiyorum.
Ürünler sıfır tabiki asla kullanılmış vs değil ayrıca bizde eskıdjideyiz tabiki kredi kartına taksit yapılıyor bütün dükkanlarda ve öyle tek çekim peşin gibi bişey yok yanlış bilgilendirmişler sizi :) fiyatların uygun olma sebebi ilk elden satılıyor olmaları. Yani bayiiler aynı fiyata satamaz ama fabrikadan ürünler 0 alınıyor daha ucuza satılıyor :)aslında her ikiside değil ehlimana arkadasım sıfır ürünler yanlış bilmiyorsam taksit yapmıyorlardı peşin yada kredi kartına tek çekim falan oluyordu oyüzden uygundu