- Konu Sahibi lipstickkk
Canım cok gecmis olsun
İnşallah annenin hiç birşeyi çıkmaz Allah annene uzun ömürler versin
Aminnn insallah.Allah herkesin sevdiklerine yakinlarina saglik ve uzun omur nasip etsin insallah.tesekkur ederim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cok gecmis olsun
İnşallah annenin hiç birşeyi çıkmaz Allah annene uzun ömürler versin
Geçmiş olsun canım, inşallah kötü bir şey çıkmaz. Dua et bol bol. Ama asla isyan etme, sen evlat olarak hep güçlü duracaksın, duanı eksik etmeyeceksin ve kucak dolusu sevgi vereceksin annene. Asla neden biz deme, hepimiz anamızın kuzusuyduk, ne savaşlar verdik. Allah tan gelen her şeye amenna deyip, inancına sarıl. Hem daha ortada bir şey yok, kötü düşünüp kötülüğü çağırma. Moralini bozma ki o da iyi olsun. Bizlere de iyi haberlerini getir, Allah yardımcınız olsun
Bir de bir sorum olucak.patoloji sonuclari kac gunde cikiyor bileniniz var mi?
Kizlar hemen konuya girecegim.gecen hafta annem gogsunde bi kitle farketti ve doktora gitti.doktor 1 hafta antibiyotik tedavisi vermis ve kuculmezse parca alinacagini soylemis.o sirada sehirdisinda oldugu icinn istanbula geldiginde tekrar doktora goturduk.doktor kuculme olmadigini haftaya pazartesi tekrar muayene edip carsamba gunu ameliyat edip parcayi alip patolojiye yollayacagini soyledi.yazdigi kagida baktim ve suphelendigi iki sey gordum.internette arastirdigimda bunlardan birinin kanseri taklit eden radyolojik testlerde tam olarak teshis konulamayan fakat annemin yas grubunda daha knce hic rastlanilmamis bir sey oldugunu digerininse kanser oldugunu gordum.o ameliyati beklemek,parca alindiktan sonra patoloji sonuclarini beklemek.ölüm gibi geliyor bana.belirsizlikten nefret ediyorum.evin icinde herkes birbirine endiseli gozlerle bakiyor.annem benim canim,herseyim.1 hafta icinde boyle pislik bi hastalik geldi oturdu gundemimize.nerden cikti nasil buldu bu isler bizi anlayamiyorum!2gundur hic evden cikmadim.artik kafamda kurmaktan uyuyamaz oldum.tek basima bi yerde oturup rahatlamak belki sabaha kdr oturmak belki bi seyler icip rahatlamak istiyorum.ama malesef boyle bi yer de yok.basima agrilar giriyor.napicagimi bilemiyorum.tek bildigim kotu bi sonucla karsilasirsam tek kelimeyle yikilacagim.
Canım geçmiş olsun.
Ben de geçtiğimiz kış durup dururken göğsümde bir kitle farkettim. Gittim doktora, ultrasonda fazlaca büyük olduğunu ilaçla ufaltılamayacağını, hemen ameliyatla almaları gerektiğini söylediler. Biz tabi panik olduk, son 15 gündür dokunduğumda canımı yakan bi şey yüzünden apar topar ameliyat oldum. İnan patoloji sonuçlarını beklerken biz de çok kaygılandık. Ama bir şey çıkmadı.
Kötü düşünme lütfen. Benim patolojik raporumda da gözüme kötü gelen bir çok şey çarpmıştı. Tam hatırlamıyorum tabi ama parçanın şurasındaki bilmem ne dikkat çekti vs. vs. Ama 6-7 aydır bi sorun yaşamadım.
Demem o ki, dualarını eksik etme Allah acil şifalar versin umarım kötü bir şey çıkmaz.
canımmm çok üzüldüm okurken içim gitti inşallah korktuğun kadar önemli bişe yoktur ama buna gerçekten inanarak söylüyorum ki artık herşeyin tedavisi var benim etrafımda göğüs kanseri olup atlatan çok tanıdığım oldu şimdi çok şükür çok iyiler artık eskisi kadar tedavisi imkansız bi hastalık değil buna inan... anlıyorum zor bi dönem olacak senin için ve annen için ama sen annenin en büyük destekçisi olmalısın sen güçlü durmalısın ki o da iyi olacağına inansın... canımmm Allah yardımcınız olsun, Allahım acil şifasını versin... dualarım seninle..
Geçmiş olur diyorum öncelikle.
Henüz konulmuş bir teşhis yok belkide ve inşallah pataloji sonuçları temiz çıkacak.
Eğer aksi olursa da göğüs kanseri erken teşhiste tamamen vücudu terkeden bir tür.
Ayrıca moral çok önemli,siz güçlü olacaksınız ki anneniz moral bulsun.
Ama dedim ya bunları konuşmak için erken ve dilerim hep öyle kalır.
umarım kötü huylu bişi değildir canım umudunu kaybetme ALLAHTAN ümit nefes aldığımız sürece devam ediyor
ALLAH yar ve yardımcınız olsun ve RABBİM anneciğine şifa versin İNŞALLAH AMİN.
umarım kötü birşey değildir dua edicem annen için seni çok iyi anlıyorum benim annemde 17 yıldır hasta ve tedavisi yok hastalığın ne demek olduğunu nasıl insanın canını yaktığını çok iyi bilirim canım çok geçmiş olsun