Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine siz bilirsiniz ama forumdan yatırım tavsiyesiyle olmaz tavsiye almak için değil bilgi toplamak icn sordum
Kararsizim malesef
Canım öğrenecek birsey yok. Bitcoin diyelim 50 bin tl. 10 bin tl ye Bitcoin alırsa mesela o çıktıkça kazanacak değerlenecek veyada düşecek ve değer kaybedecek. Aralıktan önce yatıran herkes zengin olduBenim kocam da girmek istiyo ama kac aydir bitcoini iyice ogrenmeye calisiyo ...
Orasini biliyor ama cok incelikleri varmis galiba. İş arkadasi uzun zamandir bitcoine para yatiriyormus ve kocama da detaylarini, terminlerini filan anlatiyormus. Kocam da kac aydir internetten bakiyo, arastiriyo. Siz hic girdinizmi bitcoin isine? Hic oara kazandinizmi?Canım öğrenecek birsey yok. Bitcoin diyelim 50 bin tl. 10 bin tl ye Bitcoin alırsa mesela o çıktıkça kazanacak değerlenecek veyada düşecek ve değer kaybedecek. Aralıktan önce yatıran herkes zengin oldu
Ben girdim ama Bitcoin değil farklı birsey aldim. Diyorumya aralıktan önce girenler hep köşeyi döndü. Mesela bir coin alıyorsun 0,000375 dollar. 1000 dolarlık alsan ve bu coin 1 dollar olsa karini kendin hesapla :) aslında manyak paralar var ama dikkat etmek lazım tabikide. Ee madem isarkadasi anlıyor bu işlerden. Eşine ne zaman alacağını söylesin. Eşinde ona gore yatırım yapar ve değerlenmesini bekler. Altın gibi düşün. Alıyorsun değerlenmesini bekliyorsun sana uygun bir fiyata çıkınca satıyorsun. Bence bi inceliği detayliligi falan yok. Ben bile anladıysamOrasini biliyor ama cok incelikleri varmis galiba. İş arkadasi uzun zamandir bitcoine para yatiriyormus ve kocama da detaylarini, terminlerini filan anlatiyormus. Kocam da kac aydir internetten bakiyo, arastiriyo. Siz hic girdinizmi bitcoin isine? Hic oara kazandinizmi?
Tamam, o zaman size bitcoin isinde bol bol paralar dilerimBen girdim ama Bitcoin değil farklı birsey aldim. Diyorumya aralıktan önce girenler hep köşeyi döndü. Mesela bir coin alıyorsun 0,000375 dollar. 1000 dolarlık alsan ve bu coin 1 dollar olsa karini kendin hesapla :) aslında manyak paralar var ama dikkat etmek lazım tabikide. Ee madem isarkadasi anlıyor bu işlerden. Eşine ne zaman alacağını söylesin. Eşinde ona gore yatırım yapar ve değerlenmesini bekler. Altın gibi düşün. Alıyorsun değerlenmesini bekliyorsun sana uygun bir fiyata çıkınca satıyorsun. Bence bi inceliği detayliligi falan yok. Ben bile anladıysam![]()
Çevresinde bu ise giren var mi merak ediyorum hanımlar
Olumlu olumsuz tecrübeler neler