Bitcoinle ilgili yeterli bilgisi olan var mi

Alya elif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
702
783
33
39
Çevresinde bu ise giren var mi merak ediyorum hanımlar
Olumlu olumsuz tecrübeler neler

Bitcoin degil ana baska bi para birimleri daha var esim almis..

Oldukça riskli ama getirisi olan bir yatırım aracı diye biliyorum

Benim kocam da girmek istiyo ama kac aydir bitcoini iyice ogrenmeye calisiyo ...

Bitcoin düşüyor kizlar baska coinlere yatırım yapabilirsiniz ben tavsiye vermem ama şuan çoğu düştü yaza doğru çok cikacakmis

Benim kocam da girmek istiyo ama kac aydir bitcoini iyice ogrenmeye calisiyo ...
Canım öğrenecek birsey yok. Bitcoin diyelim 50 bin tl. 10 bin tl ye Bitcoin alırsa mesela o çıktıkça kazanacak değerlenecek veyada düşecek ve değer kaybedecek. Aralıktan önce yatıran herkes zengin oldu

Canım öğrenecek birsey yok. Bitcoin diyelim 50 bin tl. 10 bin tl ye Bitcoin alırsa mesela o çıktıkça kazanacak değerlenecek veyada düşecek ve değer kaybedecek. Aralıktan önce yatıran herkes zengin oldu
Orasini biliyor ama cok incelikleri varmis galiba. İş arkadasi uzun zamandir bitcoine para yatiriyormus ve kocama da detaylarini, terminlerini filan anlatiyormus. Kocam da kac aydir internetten bakiyo, arastiriyo. Siz hic girdinizmi bitcoin isine? Hic oara kazandinizmi?

Orasini biliyor ama cok incelikleri varmis galiba. İş arkadasi uzun zamandir bitcoine para yatiriyormus ve kocama da detaylarini, terminlerini filan anlatiyormus. Kocam da kac aydir internetten bakiyo, arastiriyo. Siz hic girdinizmi bitcoin isine? Hic oara kazandinizmi?
Ben girdim ama Bitcoin değil farklı birsey aldim. Diyorumya aralıktan önce girenler hep köşeyi döndü. Mesela bir coin alıyorsun 0,000375 dollar. 1000 dolarlık alsan ve bu coin 1 dollar olsa karini kendin hesapla :) aslında manyak paralar var ama dikkat etmek lazım tabikide. Ee madem isarkadasi anlıyor bu işlerden. Eşine ne zaman alacağını söylesin. Eşinde ona gore yatırım yapar ve değerlenmesini bekler. Altın gibi düşün. Alıyorsun değerlenmesini bekliyorsun sana uygun bir fiyata çıkınca satıyorsun. Bence bi inceliği detayliligi falan yok. Ben bile anladıysam:D

Hanımlar,
herhangi bir yatırım enstrümanıyla ilgili tavsiye veya yönlendirme niteliğinde bilgi edinemezsiniz burada, sermaye piyasası kurulu yönetmeliğine göre bu tip tavsiyeler yatırım danışmanlığına girdiğinden suçtur.
Bitcoin vb yatırım araçları için ekonomi kanallarını, aracı kurum ve yatırım danışmanlarının açıklamalarını takip etmelisiniz.

Ben girdim ama Bitcoin değil farklı birsey aldim. Diyorumya aralıktan önce girenler hep köşeyi döndü. Mesela bir coin alıyorsun 0,000375 dollar. 1000 dolarlık alsan ve bu coin 1 dollar olsa karini kendin hesapla :) aslında manyak paralar var ama dikkat etmek lazım tabikide. Ee madem isarkadasi anlıyor bu işlerden. Eşine ne zaman alacağını söylesin. Eşinde ona gore yatırım yapar ve değerlenmesini bekler. Altın gibi düşün. Alıyorsun değerlenmesini bekliyorsun sana uygun bir fiyata çıkınca satıyorsun. Bence bi inceliği detayliligi falan yok. Ben bile anladıysam:KK70:
Tamam, o zaman size bitcoin isinde bol bol paralar dilerim :KK55:

Çevresinde bu ise giren var mi merak ediyorum hanımlar
Olumlu olumsuz tecrübeler neler

Bilgi almak istersen ben biliyorum detaylı anlatırım. Alayım mı diye sorarsan; kendi adıma söyleyim ben sokakta bulduğum parayla bile almam. Bu ülkede banker skandalları, holding skandalları yaşandı.
Çokj riskli.ç Bırak bitcoin in batmasını; sanal cüzdanının şifresini unutsan bile paran gidiyor.

Gerçekten muazzam kazançlar var ama risk de yüksek.
Şuradan biraz bilgi alabilirsiniz. kadınlarklubu nokta com yerine blogspot kom tere yazın açılan sitede

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X