Bitemeyen adet

nurfas01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
14
0
1
27
Arkadaslar ben 23 yasında bekarım yaklasık 6 ay önce adet kanamam aylarca kesilmedi birkaç doktora gittim bir sey olmadıgını söylediler yazz hapı verdiler 6 ay düzenli kullandım kullanırken düzeni girdi hapım bitti 6 ay sonunda simdi tekrar adetim kesilmiyor bu durumu yasayan var mı kafayı yemek üzereyim :(

Ben evlenmeden önce yaşamıştım. Kist vardı bende ama doktor öyle demişti . Sonrası için Pekte sorun yaratmayacağını söylemişti bana sanırım doğum kontrol hapı verdi ve düzene binmişti tabi bu söylediğim 6/7 sene önce 🤦🏻‍♀️ Çokta net hatırlamıyorum. Bende baş dönmesi yapıyordu kan bile vermişlerdi. Başka bir doktora daha mı gitsen ?

Ben evlenmeden önce yaşamıştım. Kist vardı bende ama doktor öyle demişti . Sonrası için Pekte sorun yaratmayacağını söylemişti bana sanırım doğum kontrol hapı verdi ve düzene binmişti tabi bu söylediğim 6/7 sene önce 🤦🏻‍♀️ Çokta net hatırlamıyorum. Bende baş dönmesi yapıyordu kan bile vermişlerdi. Başka bir doktora daha mı gitsen ?
Bende laborantım hemen indim hastanenin 3 doktoruna ve tıp öğrencileri dahi baktı yazz hapından sonra düzelir dedi rahim duvarın incelmis falan dedi miyom kist yok normal dediler 6 ay kullandım düzelmedi korktum iyice ultrasonla baya baktılar 😢

Bende laborantım hemen indim hastanenin 3 doktoruna ve tıp öğrencileri dahi baktı yazz hapından sonra düzelir dedi rahim duvarın incelmis falan dedi miyom kist yok normal dediler 6 ay kullandım düzelmedi korktum iyice ultrasonla baya baktılar 😢
Bazı dönemler böyle düzensizlikler bu yaşlarda sıklıkla oluyor sanırım. Bende şimdi ağrı kesici içsem adetim kesilir. Tekrar bir baksınlar. Korkma gönlünü ferah tut ❤️

Arkadaslar ben 23 yasında bekarım yaklasık 6 ay önce adet kanamam aylarca kesilmedi birkaç doktora gittim bir sey olmadıgını söylediler yazz hapı verdiler 6 ay düzenli kullandım kullanırken düzeni girdi hapım bitti 6 ay sonunda simdi tekrar adetim kesilmiyor bu durumu yasayan var mı kafayı yemek üzereyim :KK43:
Bende ayni sorun 24 yıldır var aykarca kesilmiyor ilaç bile fayda etmiyor hiç bir şey yok dediler gitmediğim doktor kalmadi şehir dışına bile gittim lazerle kızlığı bozmadan parçabile alındı ama yok düzelme yok rabbim seninde yardımcın olsun parça parça ve çok kanamam oluyor çözüm yok maalesef 😢

Back
X