Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz uzun olacak simdiden ozur diliyorum, herkese merhaba yaklasik 3 yil once aldatildigim icin bosandim sonra kendimi kariyerime, arkadaslarima, aileme odakladim erkeklere guvenim kalmamisti cunku bosanma sonrasinda bir suredir ara verdigim meslegime geri döndüm calistigim yerde de uzman kadrosunda olan birisi var bankanin baska bi subesinden bizim subeye geldi yani henüz 4 aydir falan burada ama ben kendimi erkeklerden soyutlamama ragmen bu adam daha subeye geldigi ilk gunden o kadar etkilendim ki, inanilmaz sempatik ve eglenceli birisi beni ilk cezbeden buydu herkesle hemen kaynasti, isinde cok basarili vs. gel zaman git zaman benimle de tanisip muhabbet kurmaya basladi haliyle. Baslarda herkesle nasil konusuyorsa benimle de oyleydi ekstrem bir durum yoktu dolayisiyla kendisine bel baglamiyordum ama 2 kelime etsin diye gozunun icine bakiyordum resmen :) sonra ögle aralarinda birlikte yemek yemeye basladik birbirimizi daha iyi tanidik, kendine olan guveni cok yuksek ama ego falan degil sadece kendinin farkinda bu da beni asiri derecede etkiledi.
Bir gun yine subedekilerle yemege ciktik ben arkadasin yanindaki bos sandalyeye degil bir digerine oturdum koseden soguk geldigi icin daha gelecek 5 kisi vardi bir suru sandalye bostu benimki(!) Onlardan once geldi karsimdaki sandalyelerden birine oturacakken vazgecip yanima oturdu imali imali gulumsedi sonra hicbir soylemeden ben de sadece guldum, sonra yine o gün sohbetin alakasiz bir yerinde instagram adresimi istedi, aklina simdi gelmistir istemistir oylesine Canan abartma dedim kendi kendime :)) verdim takiplestik abartmiyorum yemek molasi bitene kadar benim fotograflarimi inceledi, soruyor surekli bu kim? Bu fotograf nerde? Aa buraya ben de gittim, saclarini boyle de kullanabilirsin bak vs. vs. Bicir bicir herkesle konusan adam mola boyunca benim fotograflarimla ilgilendi yani. 2 gün sonra arkadaslarimla bir seyler icmeye cikmistim anisi olan bir gundu, hikaye attim pat instagram bir mesaj benimkinden(!) "Fazla icme ise gec kalirsin bak sonra :) diye ben de bir iki kadeh falan diye cevap verince konusmaya basladik uyuyana kadar konustuk ben rica etmedigim halde sabah beni arayip uyandiracagini söyledi telefon numarami istedi cidden de o sabah soyledigi saatte aradi uyandirdi ben tabi gune onun sesiyle basladigim icin mutluluktan ucuyorum :)
Son 1 aylik surecte haftada 3-4 gun mutlaka telefon gorusmesi ya da mesajlasma yasiyoruz ama hic mesai disinda bulusma teklifi falan yapmadi oysaki hafta sonu konustugumuz da oldu yani evdeyim oyle bos bos oturuyorum gibisinden imalarda bulundum 1 kere hattayine de tık yok o konuda
Subede karsilastikca surekli yanima geliyor artik, hatta gecen gun bir arkadasim hicbir sey anlatmadigim halde "X de giderken bir gozunu burda birakiyor" falan dedi
2 gun rapor aldim hasta oldugum icin bugun sabahtan beri mesaj atiyor nasil oldun şöyle yap iyi gelir vs. diye Simdi bu degisiklikleri sadece ben mi uyduruyorum yoksa gercekten bana karsi ilgili mi hoslaniyor olabilir mi? Bir de kotu bir bosanma yasadim eski esim beni universite arkadasiyla aldatti dolayisiyla guven sorunlarim var ama 3 yil sonra ilk kez birisi heyecanlandirdi beni. Bir yandan da tekrar kalbim kirilacak diye korkuyorum ama o kadar guzel bir aurasi var ki cekiyor insani icine. Hem icimi dokmek istedim hem de akil danismak istedim arkadaslar![]()
Cok mutlu oldum adiniza. Herkes ayni olacak diye bir sey yok. Denemeye deger bence. Umarim cok mutlu olursunuz.
Bence sana arkadaşca yaklaşıyor samimi arkadaş.belkide açılamıyor sen pek pas verme ağırnol o açılsın sonra kıymetli olmayabilirsin.bide evli olmasın sakın onuda araştır.oda insan sonuçta belki özel bi ilişkiye henüz hazır değildir.şimdilik böyle devam et ne güzel heycanlı ufak flörtler.
Sen bu arada ne yapiyorsun
Ruhsuz ruhsuz durma![]()
Aaaay adam cok samimi ve şeker. Candan birisi Canan Hanım :) boyle birisinin yaninda kimse sıkılmaz bence,komik ve.espirilide anlatım tarzınızdan onu çıkardım. Neden olmasın ki? İlgisi oldugu belli. Hem herkes bir degil,bence bir şansı hakediyor gidisata gore siz karar verirsiniz.
Tadını çıkart. Denemeden de asla bilemezsin.Denemezsende çok pişman olursun.
Konunuzu okurken ben heyecanlandım ne guzel:) tavıkı hoslanıyor sizden:) temkınlımolun ağırdan alın ne kadar zor ulaşılırsanız o kadar değetli oluyorsunuz rtkekler boyle:) cok cok mutlu olursunuz umarım
Yaşlar kaç?
Boşanma durumundan haberdar mi?
Güzel haber , anlattığınız adam 'alfa' .(bilmeyen google pls) kötü haber alfalar çapkın ve flörtöz oluyor![]()
Aekadaşça bence ve buluşmaya çağırmaması ilginç böyle sürekli mesaj ve telefon trafiğinden nefret ederim ciddiyeti olan gel oturalım senle dışarda bir akşam derdi
Umarim herkese böyle değildir.
İyice ölç tart, tekrar uzulmemek adina.
Erkeğin herkesle muhabbet kuranı herkesle kaynaşanını hiç sevmem iyi düşün bence sadece öylesine mesaj atıyor gibi
Evli değildir demi? Hani haftasonları buluşma teklif etmediği için aklıma o geldi.
Konuyu her yönüyle değerlendir ..
Hoşlanıyor olabilir
Samimi bir arkadaş modunda olabilir
Evli ya da uzak mesafede yürüttüğü bir ilişkisi olabilir
Aynı yerde çalışırken bir ilişki yaşarsanız nasıl olur ? Eğer işler güzel giderse süper ama ya sorun olursa ?
Hayatındaki erkeğin herkesle samimi , sohbet sever biri olması seni rahatsız eder mi ?
Eski eşi de ayni moddaydi..
herşey iyi hoş da , kriminalini iyi değerlendir :) evlenmiş boşanmış mi yoksa hala evli mi ,boşanmışsa neden boşanmış falan :) sonra da hemen evlenecek değilsin , dışarda görüşmek isterse hemen atla :))
Ay cok tatlış ne hoş ya :)
Adam evli bence uzak dur buluşalım demediğine göre
Bulusmayi gorusmeyi teklif etmiyorsa hayatinda gorustugu birisi olabilir aklima ilk o geldi. Nedense isin içinde erkekler olunca iyi niyetli dusunemiyorum .
Hayatında biri var çok büyük ihtimalle. İşyerinde takılıyor dışarıda buluşmak istemiyor. Yok kesin biri var
bence sız bır adım gerıde durun
Selam meslekdaş:) Mesai dışı iletişim olmaması takıldı kafama nedense...Çünkü zaten mesai yoğundur ne kadar iletişimde kalabiliyorsunuz ki? Ben yan masamdaki arkadaşla 1-2 cümle anca konuşabiliyorum.
Ayyyy boyle adi konmadigi zaman daha heyecanli. Vellahi bazne hayal kuruyorum gecmise donsekkk hic sevgili olmasak ama o adi konmayan durumlara gitsek guzel kiskancliklar heyecanlar tatli telaslar utanmalar. Omur boyu surmeliydi bu durum![]()
Biraz tanımaya çalışın , niyetini vs öyle çözersiniz ancak.
adam yürümüyor koşuyor.
Konu sahibi nerdesinnn?Çatladik burda
Adam bekar mi bosanmis mi sizin bosandiginizi biliyor mu konusulmustur heralde bunlar.
Hadi Hayırlısı.Evet yorumları cevapladım şimdi gelişmelerden haber vereyim madem
Bugün sabah mesaj atmış ben tabi uyuyordum izinli olduğum için "Günaydın umarım iyileşmiş bir şekilde uyanırsın" diye, mesaj attığı saat neredeyse uyandığı saat yani uyanır uyanmaz yazmış resmenHer neyse ben de 10.30 gibi uyandım cevap verdim mesajına "Maalesef daha halsiz hissediyorum" gibisinden mızmızlandım ama gerçekten de çok daha kötüydüm sonra öğle molasına kadar cevap yazmadı, molaya girer girmez aradı konuştuk biraz bir yandan yemeğini yiyip bir yandan benimle konuştu hastaneye götürebilirim akşam serum yemeden kendine gelmeyecek gibisin dedi ben de çok teşekkür ederim ama öğleden sonra gideceğim hastaneye dedim gerçekten de öğleden sonra bir kız arkadaşımla hastaneye gidecektik. Arkadaşıma anlattım hastaneye giderken, iyi yapmışsın hemen olur beraber gidelim deme zaten dedi, sonradan düşündüm bence de iyi yapmışım istemeden
İş çıkışında mesaj atmış yoklamak için, nasıl oldun gibisinden biraz konuştuk sonra ben dedim ki "Bu kadar ilgilendiğin için teşekkür ederim çok naziksin" dedim o da "Böyle ilgilenmiş sayılmam ki keşke birlikte gitseydik hastaneye o zaman olurdu" falan dedi şimdi araba kullanıyor konuşmuyoruz şu an muhabbet bitti yani ama kızlar içim kıpır kıpır 15 yaşıma geri götürdü bu adam resmen beni![]()
İsteyecekmiş gibi görünüyor :)Ah bir isteseee :)
İsteyecekmiş gibi görünüyor :)
Kiz hafif cok sade varla yok arasi yuzune biseyler sur guzel bir esofmani cek seksi bir tisort hastanede afamin ustune bayil masum masum. Muhtesem yuzyilda hurrem oyle almisti valla kanuniyiEvet yorumları cevapladım şimdi gelişmelerden haber vereyim madem
Bugün sabah mesaj atmış ben tabi uyuyordum izinli olduğum için "Günaydın umarım iyileşmiş bir şekilde uyanırsın" diye, mesaj attığı saat neredeyse uyandığı saat yani uyanır uyanmaz yazmış resmenHer neyse ben de 10.30 gibi uyandım cevap verdim mesajına "Maalesef daha halsiz hissediyorum" gibisinden mızmızlandım ama gerçekten de çok daha kötüydüm sonra öğle molasına kadar cevap yazmadı, molaya girer girmez aradı konuştuk biraz bir yandan yemeğini yiyip bir yandan benimle konuştu hastaneye götürebilirim akşam serum yemeden kendine gelmeyecek gibisin dedi ben de çok teşekkür ederim ama öğleden sonra gideceğim hastaneye dedim gerçekten de öğleden sonra bir kız arkadaşımla hastaneye gidecektik. Arkadaşıma anlattım hastaneye giderken, iyi yapmışsın hemen olur beraber gidelim deme zaten dedi, sonradan düşündüm bence de iyi yapmışım istemeden
İş çıkışında mesaj atmış yoklamak için, nasıl oldun gibisinden biraz konuştuk sonra ben dedim ki "Bu kadar ilgilendiğin için teşekkür ederim çok naziksin" dedim o da "Böyle ilgilenmiş sayılmam ki keşke birlikte gitseydik hastaneye o zaman olurdu" falan dedi şimdi araba kullanıyor konuşmuyoruz şu an muhabbet bitti yani ama kızlar içim kıpır kıpır 15 yaşıma geri götürdü bu adam resmen beni![]()
Kiz hafif cok sade varla yok arasi yuzune biseyler sur guzel bir esofmani cek seksi bir tisort hastanede afamin ustune bayil masum masum. Muhtesem yuzyilda hurrem oyle almisti valla kanuniyi
Ooo benim ustume yoktur milleti evkendirip basini yakmaktaHahahaha duyduğum en güzel taktik![]()
Kız gitseydin ya hastaneye niye gitmedin
Sizin adınıza çok sevindim :) heyecanlandım bende gelişmeleri bekliyoruz :)
Ayyy evet ben bilemm heyecanlandim.Adam bos degil gibi sizin adiniza cok sevindim.Insallah cok mutlu olursunuz da buraya kandirildim diye konu acmazsiniz.Malum neler okuduk burada
Ooo benim ustume yoktur milleti evkendirip basini yakmakta![]()