Biten ilişki ardından..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

janeeyre1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
312
328
103
Merhaba KK'nin güzel kadınları. Şimdiden uzun olduğu için özür dilerim.

Bundan birkaç gün önce 2 aylık sanal ilişkim bitti. Aradığım her şey onda vardı. Hastalığımla ilgilenen, ders çalışmam için motive eden, tüm zamanını bana harcayan, sürekli arayan, görüntülü konuşmak isteyen, oyuna düşkün olmasına rağmen oyun sırasında bile bana mesaj atan biriydi. Ona ters gelen şeylere bile benim hatırım için tamam diyordu.

Yıllardır istemediğim için sevgilim olmamıştı. Ama bu kişiye içim ısındı, keşke aynı şehirde olsaydık dedim her gün. Ailesi, iş arkadaşları, arkadaşları beni biliyordu. Ki bilmeme ihtimalleri yoktu, sürekli benimle konuşuyordu.

Ama ilk günden beri ona her dakika trip atıyordum. Saçma sapan şeyleri sorun ediyordum. Özür dileyip gönlümü almasına rağmen uzattıkça uzatıyordum. Kavga etmekten başka bir şey paylaşamaz olduk. Geçmişini deşip durdum. Ve ağzımda sürekli ayrılık. Bana mutlulukla attığı mesajlar kursağında kalıyordu. Hep alttan aldı ama bu arada ilişkimize inancını da kaybediyordu. Şu sözünü hiç unutmuyorum: "Hayat zaten yorucu ben dinlenmek için sana gelmem gerekirken ben sende yorulup hayatta dinleniyorum, lütfen yapma böyle." demişti.

Benimle çocukluğunu, özlemlerini, geçmişini (aldatılmış, kötü davranılmış vs) paylaştı. Sert biriydi ama bana çok yumuşaktı. Ne kadar sinirlenirse sinirlensin bana yansıtmıyordu, hastalığımı kötü etkiler diye. Bu kadar düşünceli adam en sonunda seninle yapamıyorum dedi gitti.

Cinsellik için benimleydi diyeceğim (bazı paylaşımlarımız vardı) ama ben onunla her şeyi paylaşacakken bile beni istemedi. O kadar yordum ki onu. O kadar soğuttum ki kendimden her yerden engelledi. Sesimi duymak, beni görmek istemiyor. Bense günlerdir pişmanlıklarımla ağlıyorum. Onunla güzel bir ilişkimiz olabilirdi. Her gün kavga çıkarmasaydım şu an size değil ona yazacaktım.

Ama inanın benim suçum değil. Korkuyorum. 16 yaşında yaşadığım saldırıdan sonra bir erkek hayatıma girince hırçınlaşıyorum, tam ben uysallaşıyorum o zaman da onlar yorulup gidiyor. Diğer insanlar değil de bu kişinin gitmesi beni çok etkiledi. Sanal bir ilişki diyorum ama sanki dokunmuşum gibi hissediyorum. Bir türlü pişmanlıklarımdan sıyrılamıyorum.
O 16 yaşındaki kız yanımda, hâlâ korkuyor gitsin bırak zaten o da kötü biri diyor ama yaşadıklarımıza bakıyorum iyi biri ve ben onu kaybettim.

Travmanız varsa tedavi almalısınız. Kimseden hırs çıkarmaya hakkınız yok.

İmkanınız varsa psikoloğa gidin yoksa devlette psikiyatriye gidin o sizi psikoloğa yönlendirsin. Yaşadığınız travma için üzgünüm ama bunun cezasını başkasına kesemezsiniz. Kimse kimsenin stres topu, dert kuyusu değil

Seni üzmek istemiyorum ama sanal ilişkilerde genelde karşımızdakinin sadece en iyi taraflarını görürüz, çünkü ikiniz de ekrandan birbirinize yansıtmak istediğiniz hali gösterirsiniz. Gerçek hayatta bir araya gelinseydi belki o kadar sabırlı ya da nazik olmayacaktı belki sen de kendini bu kadar suçlamayacaktın. O yüzden yaşadığın şeyin tamamen hayal ürünü olduğunu söylemiyorum, duygular gerçekti ama ortam gerçek değildi. Bu adam gitti diye hayatının en doğru ihtimalini kaçırmadın. Senin önceliğin kendi içindeki o kızı iyileştirmek olmalı, çünkü o iyileşmeden hangi ilişkiye girersen gir aynı döngü devam edecek. Biraz kendini dinle, acele etme şuan kaç yaşındaysan ilk önceliği kendine ver. Büyü, geliş, iyileş

Terapi alıyorum ama başka bir konu hakkında. Evet haksızım biliyorum ve çok da pişmanım. İnanın yeni fark ettim bu durumu da. Zaten pek ilişki kurmuyorum kimseyle, hep tehlike algılıyormuş benim.

34 yaşındayım ama o kız hiç büyümedi, büyüyememiş. Haklısınız belki de yüz yüze olsaydık belki 1 aya kalmadan beni bırakacaktı, belki hastalığım belki huylarımdan dolayı. Sanal ortam biraz tolare etti.
O kızı iyileştireceğim. O kişinin ruhumdaki yarayı ben başkasıyla kanatmayacağım.
Nahif üslubunuz için ayrıca teşekkür ederim.

34 yasında birisi için uzaktan sanal ilişki cok saçma değil mş sizcede? Kendınız suclamayın başkasını bulmuştur

34 yasında birisi için uzaktan sanal ilişki cok saçma değil mş sizcede? Kendınız suclamayın başkasını bulmuştur
Maalesef hastalığımdan dolayı pek dışarı çıkamıyorum, o da biliyordu bunu.
Bana her gün ekran süresi atıyordu, pek farklı bir şey yoktu. Olabilir mi ki?

Onu özlüyor olmam, gözlerimin dolması duygusal boşluk mu onu sevdiğim için mi?

Sanal ılıskı dıyorsunuz. Sanal olarak baslamıs yanı hıc saglıklı degıl. Sadece onun anlattıgıyla bılıyorsunuz. Hırcınlıgınızın sebebı de ılıskınızın yuz yuze olmamasının yarattıgı ofke.
Bu kadar uzun uzadıya dusunmeye degmez. Saglıklı yuzyuze ılıskı bulun

Son düzenleme:
Aslında biz WhatsAppta ortak bir grupta tanıştık. Amaç da tanışalım bir şey olsun değildi ama birden yakınlaştık. Ama kendimi çok suçluyorum. Çok hata yaptım diyorum. Yüz yüze ilişkilerim de sağlıklı olmuyor benim yüzümden.

Tedavi olursanız hersey düzene girecek
Ama bunu gerçekten istiyor olmalısınız
Yani meditasyonda sart

Yanlış anlamadıysam zaten sevgili değilmişsiniz çünkü istemiyormuşsunuz. Bence çok sevseniz hayır diyemezdiniz, belli ki duygusal bir destek olarak onu kullanıyordunuz o da sevdiği için gidemiyordu. Fakat hiç bir şekilde ilerlemeyen bir şeye daha ne kadar zaman ayırabilirdi? Zaman herkes için ilerliyor, onunda anlamlı bir ilişkiye ve desteğe ihtiyacı vardır belki.

Ah hayır sevgiliydik, sevgimi ilgimi de çok belli ediyordum. Ama ben çok trip yapan biriyim, sürekli kavga eden sorun çıkaran. O kadar pişmanım ki.. Düzeltme imkanım olsa baştan değişirdi her şey. Çok yoruldu benden, sanırım dinlenmek için bir başkasını daha uygun buldu.

Anladım, yanlış okudum sanırım. İki ay çok az bir süre, kalmak istese o da kalırdı aslında. Boşuna kendinizi üzmeyin ama yaşadığın olay için psikolojik destek alın. Bu şekilde bu tür sorunları tekrar tekrar yaşamazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…