Biten İlişki

Aptal aşık durumundayım herşeyi görmeme rağmen ondan vazgeçemiyorum... senağlama

vazgeçmezsen hayatın,geleceğin mahvolacak

iyi düşün

daha 18 yaşındasın.

sen bu yaşta bunları yaşamayı mı hak ediyorsunyasakkelime

insana en büyük kötülüğü kendisi yaparmış

hayat senin... sev ama seni seveni... değer ver ama sana değer verenikötükedihüso

aileni silmeni isteyen biri, imam nikahına dayanarak seni sömürmeye çalışan biri ne sevgini hak ediyor ne de ona verdiğin değeri:olmaz:

Hepiniz kaç deseniz de kaçmam yapamam zaten sadece ne yapmalıyım onu benim bu düşünceme ikna mı etmeliyim yoksa kendi kabuğuma mı çekileyim arayıp sormayıp

seni sevmeyen sana değer vermeyen biriyle bir ömür geçiremeyeceğin için

arama sorma. o aradığından da cevap verme derim

kabuğuna çekil[/COLOR]

18 yaşında kocaya mı kaçılırmış. iyi yapmışsın kaçmamakla. kesin pişman olurdun. daha cok gencsin...

çok şükür kaçmamışın sevgilinde baya uyanıkmış isteme olmadan kısa yoldan olsun demiş.böyle hataya düşen çoğu kıızların sonu pek iyi olmuyo.yaşlar dahi küçükmüş

eğer sevdiğin sana kaç diyorsa bu adamın bir sorunu var demektir. bence hayatından çıkar.
onunla kaçmadın diye seni bıraktıysa zaten hayır yok demektir.

evet kaçmadığın iyi olmuş..aileni sırtını donmedin akıllı bir kızsın seni tebrik ediyorum..
akıllı bir kız oldugun için kabuğuna çekilip o çocukla bir daha gorusmeyecegini düşünüyorum..

Bak canım bu kaçma meselesini zaten insan 20yaşının altındaysa düşünür.
Bu yaşında kaçmak kadar yapabileceğin daha büyük bi hata yok
Sakın ama sakın bunu yapma
Erkek arkadaşında kaçmadığın için seni bırakıyorsa öyle biriyse ardına bile bakma

bu devirde kaçma mı kalmış canım yaa
hem dur bakalım 18 yaşındaymışsın,gelirsin evlenme yaşına,o da ailesiyle adam gibi ister seni ailenden. ailen de her şey iyi güzelken vermezse seni o zaman bunun çaresini düşünürsünüz.
şu anda bunu mesele etmesi çok saçma ve erken
bence kaçma ve eğer kaçmadın diye senden ayrılırsa da ayrılsın.
gerçekten seviyosa elbet sana dönecektir,seni böyle kaçmadan da sevecektir.dönmezse zaten senin için hayırlı biri olduğunu düşünmüyorum.

başlarım böyle aşkın cilvesine ben...
adama bak nereden biliyor vermeyeceğini gelip istedi mi ki??
hadi diyelim senin ailen vermez hemen kaçmak mı gerekiyor igt önce Allah'ın emri ile iste sonra vermezse araya büyükleri koy iste yine vermedi tekrar gayret et olmadı o zaman kaç git ki sakın bu hatayı yapma tatlım...

seni gerçekten seviyor olsa zaten ayrılmk yerine uygun zamanı beklerdi...

başlarım böyle aşkın cilvesine ben...
adama bak nereden biliyor vermeyeceğini gelip istedi mi ki??
hadi diyelim senin ailen vermez hemen kaçmak mı gerekiyor igt önce Allah'ın emri ile iste sonra vermezse araya büyükleri koy iste yine vermedi tekrar gayret et olmadı o zaman kaç git ki sakın bu hatayı yapma tatlım...

seni gerçekten seviyor olsa zaten ayrılmk yerine uygun zamanı beklerdi...

Haklısınız... senağlama

Back
X