• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biten ilişkim..

Sanki suç sizde gibi. Yanlış anlamayın sadece bir his. Biraz fazla mı alıngansınız, herşeyi karşı taraftan bekliyorsunuz sanki?

herşeyiyle ilgilenmeye çalıştım dersleriyle kendisiyle ilk ilişkim tabiki tecrübesizliklerim var birazda bundan yanlışlarım oldu ama bildğimce hep yol göstermeye çalıştım ona yeri geldi ödevlerini yaptım sorunlarıyla ilgilendim ama ilk kez bi trip yaptım iki yıldır olmayan bişey sen böyle yapmazdım bi derdin başka bişey mi var demesi gerekirken istemiyorum seni bitti demesi normal mi

herşeyiyle ilgilenmeye çalıştım dersleriyle kendisiyle ilk ilişkim tabiki tecrübesizliklerim var birazda bundan yanlışlarım oldu ama bildğimce hep yol göstermeye çalıştım ona yeri geldi ödevlerini yaptım sorunlarıyla ilgilendim ama ilk kez bi trip yaptım iki yıldır olmayan bişey sen böyle yapmazdım bi derdin başka bişey mi var demesi gerekirken istemiyorum seni bitti demesi normal mi

Bilemiyorum ki olaya yakınen şahit olmadığım için tam bişey diyemiyorum. Ama 12 saat çalışan biri gerçekten beklediğiniz ilgide olamaz. Ona biraz hak verin. Zamana bırakın bakalım ne olacak. Üstüne gitmeyin, gözünde küçülmeyin derim ben. Eğer gerçekten seviyorsa bi şekilde mutlaka barışırsınız. Belki kafa dinlemek istiyordur.

okurken benim sinirim bozuldu inan.. sana seninle yaşlanmak istiyorum diye mesaj attıktan hemen sonra bir anda ayrılabilmesi sende şok etkisi yaratmıştır eminim. adam sanki bir önceki ayrılığının intikamını almış gibi. ayrılırken onu vurmuş yüzüne, sen ayrılmayalım dedikce de keyfe gelmiş gibi, istemiyorum arama tripleri..

ayrılma sebebini bilemem ama ayrılma şekli hiç hoş değil, 2 seneyi birlikte geçirmişsiniz bir mesajla sanki çok büyük bir hata yapmışsın gibi triplere girmesi çok saçma.

bana da güvendiği baska biri varmış gibi geldi, belki de önceki ilgisizliklerinin de sebebi budur. ben olsaydım eğer acısından ölsem de böyle bi adamı aramazdım.
:31:

numaraya baktım başka biri var sandım karşımda sonrası gece uyuyamamalar reflunun tavana vurması üçkez arkadaşlarımın korkacağı şekilde ağlama krizi gece tüm vücudumun krampa girip kasılması iki şişe serum a rağman geçmeyen ağrım verdim beş kilo ve yangın yeri olan kalbim

Güzelim sanırım ayrı şehirlerdesiniz ve sen okuyorsun.Aşk sevgi güzel şeyler tabiki ama karşındaki aşk sana istediğini vermiyorsa duygusal olarak,mutlu olamıyorsan bir yerde bırakmak lazım.Kısmetse gelir,yemenden,kısmet değilse ne gelir elden.Mesafe aşka engel değil dese de bazı bilmezler,mesafe aşka engeldir.

ben kendime üzülüyorum yaza ailemle tanışcaktı hatta bu yaz tanışcaktı annem mezuniyetinde tanışalım şimdi erken dedi madem bu kadar bi sms le bitecek değersizlikteydi bana yazık değilmi 6 hafta ağlamadan geçmeyen bi günü bile olmayan 6 hafta hiç sevmemiş hiç

hiçbir açıklama yapmadan elle tutulur bi sebep sunmadan ayrılık istemesi bana da başka biri olduğu izlenimini uyandırdı..şuan sevgilidir demiyorum tabi ki..onunla ilgilenen hoşlanan biri varsa çevresinde sizinlede böyle sorunlar olunca o tarafa kaymış ve sizi kafasında bitirmiş olabilir gibi geldi bana.

numaraya baktım başka biri var sandım karşımda sonrası gece uyuyamamalar reflunun tavana vurması üçkez arkadaşlarımın korkacağı şekilde ağlama krizi gece tüm vücudumun krampa girip kasılması iki şişe serum a rağman geçmeyen ağrım verdim beş kilo ve yangın yeri olan kalbim

kiyamam sana.. o kadar derinden hissettim ki yasadigin aciyi.. Allah sabir versin cok zor gercekten. ama su an yapabilecegin bir sey yok sakin olman lazim kendini harap ediceksin de ne olucak?

mutlu imaji vermeye calis seni gorebilecegi, takip edebilecegi bir yer varsa. ne kadr cabuk unuttugunu dusunup siniri bozulsun

hiçbir açıklama yapmadan elle tutulur bi sebep sunmadan ayrılık istemesi bana da başka biri olduğu izlenimini uyandırdı..şuan sevgilidir demiyorum tabi ki..onunla ilgilenen hoşlanan biri varsa çevresinde sizinlede böyle sorunlar olunca o tarafa kaymış ve sizi kafasında bitirmiş olabilir gibi geldi bana.

hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim

kiyamam sana.. o kadar derinden hissettim ki yasadigin aciyi.. Allah sabir versin cok zor gercekten. ama su an yapabilecegin bir sey yok sakin olman lazim kendini harap ediceksin de ne olucak?

mutlu imaji vermeye calis seni gorebilecegi, takip edebilecegi bir yer varsa. ne kadr cabuk unuttugunu dusunup siniri bozulsun

geçer di mi bi gün mutlaka geçer bu kadar acımaz canım

ben kendime üzülüyorum yaza ailemle tanışcaktı hatta bu yaz tanışcaktı annem mezuniyetinde tanışalım şimdi erken dedi madem bu kadar bi sms le bitecek değersizlikteydi bana yazık değilmi 6 hafta ağlamadan geçmeyen bi günü bile olmayan 6 hafta hiç sevmemiş hiç

Ben hayatında başka biri olduğunu düşünmüyorum.Biraz kendi haline bırak.Sen de kendine gel.Zamana bırak ve üstüne düşme.

cocugun ustune cok gitmişsin ama artk arama degerını dusurme .. unutma kaçan kovalanıır.. eger kovalamazsa zaten baskası vardır hayatında..

cocugun ustune cok gitmişsin ama artk arama degerını dusurme .. unutma kaçan kovalanıır.. eger kovalamazsa zaten baskası vardır hayatında..

6 haftadır tek bir adım atmadığına göre cvp açık sanırım

neden geri aramadıgının birsuru nedeni olabilir;
senden daha cok ilgi bekliyor ve intikam icin o "kopegi olma" durumunu sana da yaşatmak istiyor olabilir,
baska biriyle ilgileniyor olabilir,
ofkesi sevgisinden daha buyuktur, nefrete donusmus olabilir.

fakat neden her ne olursa olsun hicbiri sizi bu sekilde terketmesini haklı cıkarmaz,
cok anlayıslı ve ozverili davranmıssınız. su 2yıl sonunda hayatınızın da kotulesmesiyle erkek arkadasınıza çıkışmanızı kendime benzettim.
seven adam alltan alır veya sizi anlamaya calısırdı. bu kız hicbir sey demezken noldu da boyle yaptı diye dusunurdu...
o kadar bencil ki kendinden baska birseyi gozu gormuyor.
hic uzulmenize ve kafa yormanıza degecek biri oldugunu dusunmuyorum acıkcası.
hatta geri donse bile yerinizde olsam affetmezdim.

Kaçan kovalanırmış..
Bence çokta üstelemeyin,
takmayın kafanıza..
Başka şeylerle oyalanın,
aklınıza getirmemeye çalışın..
Rabbim yazmışsa sizi birbirinize,
er yada geç düzelir herşey..
Çokta büyütüp kendinizi üzüp,
sıkıntıya sokmayın.. :34:

neden geri aramadıgının birsuru nedeni olabilir;
senden daha cok ilgi bekliyor ve intikam icin o "kopegi olma" durumunu sana da yaşatmak istiyor olabilir,
baska biriyle ilgileniyor olabilir,
ofkesi sevgisinden daha buyuktur, nefrete donusmus olabilir.

fakat neden her ne olursa olsun hicbiri sizi bu sekilde terketmesini haklı cıkarmaz,
cok anlayıslı ve ozverili davranmıssınız. su 2yıl sonunda hayatınızın da kotulesmesiyle erkek arkadasınıza çıkışmanızı kendime benzettim.
seven adam alltan alır veya sizi anlamaya calısırdı. bu kız hicbir sey demezken noldu da boyle yaptı diye dusunurdu...
o kadar bencil ki kendinden baska birseyi gozu gormuyor.
hic uzulmenize ve kafa yormanıza degecek biri oldugunu dusunmuyorum acıkcası.
hatta geri donse bile yerinizde olsam affetmezdim.

ne kadar inanmak istemesemde atından çoğu kişininde aklına geldiği gibi başkası çıkıcak hatta eli kulağında galiba yüzüklü resim kaldırıldı falan filan ...benim yazın neler yaşadığımı Allah biliyo ben ona hatalı davrandıysamda telafi etmeye çalıştım beni birazcık sevse en azından anlamaya çalışırdı sağolun inşallah geçicek

Kaçan kovalanırmış..
Bence çokta üstelemeyin,
takmayın kafanıza..
Başka şeylerle oyalanın,
aklınıza getirmemeye çalışın..
Rabbim yazmışsa sizi birbirinize,
er yada geç düzelir herşey..
Çokta büyütüp kendinizi üzüp,
sıkıntıya sokmayın.. :34:

sanırım yardıma ihtiyacım var ama bunu ailemle paylaşamıyorum okula gidince orda halledicem uyumamak yiyememek normal ama ben bildiğiniz bunalıma girdim durduk yere ağlıyorum sanki beni kesseler kımıldıyamıycak kadar yorgunum

Hayatinda biri olan, akli baskasina kaymis olan adam tartisma surerken hayatimi gecirecegim kadin sensin demez..

Bence de biraz mesafeli bi iliskiniz olmus, cok sey paylasamamissiniz belki. Hem uzaklik, hem yogunluk.

Erkekler cabuk rest cekip vazgecebiliyorlar maalesef, bizim gibi emek verdim bunca sene demektense, omur boyu bunu mu cekicem diyor..

Ne kadar kotu durumda oldugunu anlatamadin belki yeterince, kirginligini trip olarak algiladi..

Sonuc olarak bitirmekte kararli gorunuyor. 'Kopek ettin' cumlesini yedirmek icin nazlaniyo gibi degil. Nazlanmiyo direk kapilari kapatiyo..

Aranizda yasananlari en iyi sen bilirsin. Konusmamak icinde kalacaksa, inanamiyorsan, cik bi gun karsisina, bulundugu sehre git. Son kozunu oyna.. Bitirmisse de gozlerinle gormus olursun:(

bence sevmemiş.seven biri sevdiğinden nasıl 6hafta haber almadan dura bilir ki.aşk,kalp buna nasıl dayanır ki.ki ortada öğle kötü bir sebep de yok.mesaj yazmamalar,az ilgilenmeler falan anlaşılır da erkeklerin çoğu böğle ama haftalarca aramamalar,istemiyorum artık seni demesi ....düşün ilk probleminizde böğle yapan biri nasıl bir eş ola bilir ki.Kesinlikle arama sorma,unutmanın çok zor olduğunu anlıyorum ama unutmalısın.ki ortada öğle çok paylaşım,yaşanmışlık da da yok...kafanı başka şeylerle oyala...unutursun inşallah.
Ya bu aşk konuları beni öğle çok üzüyor ki,sevip de kavuşamamak çok kötü...:43:

ne kadar inanmak istemesemde atından çoğu kişininde aklına geldiği gibi başkası çıkıcak hatta eli kulağında galiba yüzüklü resim kaldırıldı falan filan ...benim yazın neler yaşadığımı Allah biliyo ben ona hatalı davrandıysamda telafi etmeye çalıştım beni birazcık sevse en azından anlamaya çalışırdı sağolun inşallah geçicek

takip etmeyi bırak bence, ne hali varsa gorsun.
gonlu sende ise ya da gelecegi paylasabilecegin kadar guven verebilecek biri ise zaten senin zor zamanında yanında olurdu.
evlenirken iyi gunde kotu gunde diyorlar... hayat gulluk gulistanlık degil.
yol yakınken bu bahaneyle gercek yuzunu gordugun icin sevin.

sen elinden geleni yapmıssın, yine de son dakika alttan almışsın.
kusura bakma ama cok yuz verdigin icin egosu şişmiş de şişmiş... simdi sana destek olmak bile dert onun icin. paylasımdır yahu bu.
geçen 2yılın olsun, ne ki... tecrübedir der geçersin. ömrünün kararmamasından iyidir.

Hayatinda biri olan, akli baskasina kaymis olan adam tartisma surerken hayatimi gecirecegim kadin sensin demez..

Bence de biraz mesafeli bi iliskiniz olmus, cok sey paylasamamissiniz belki. Hem uzaklik, hem yogunluk.

Erkekler cabuk rest cekip vazgecebiliyorlar maalesef, bizim gibi emek verdim bunca sene demektense, omur boyu bunu mu cekicem diyor..

Ne kadar kotu durumda oldugunu anlatamadin belki yeterince, kirginligini trip olarak algiladi..

Sonuc olarak bitirmekte kararli gorunuyor. 'Kopek ettin' cumlesini yedirmek icin nazlaniyo gibi degil. Nazlanmiyo direk kapilari kapatiyo..

Aranizda yasananlari en iyi sen bilirsin. Konusmamak icinde kalacaksa, inanamiyorsan, cik bi gun karsisina, bulundugu sehre git. Son kozunu oyna.. Bitirmisse de gozlerinle gormus olursun:(

artık inanıyorum inanmam lazım sadece zaman geçsin istiyorum acım hafiflesin kapıyı kapattı bunu biliyorum naz değil insan nazlandığı kişiye başkasını bul çok mutlu ol demez beni artık hiç umursamadığı belli bu cümlede

bence sevmemiş.seven biri sevdiğinden nasıl 6hafta haber almadan dura bilir ki.aşk,kalp buna nasıl dayanır ki.ki ortada öğle kötü bir sebep de yok.mesaj yazmamalar,az ilgilenmeler falan anlaşılır da erkeklerin çoğu böğle ama haftalarca aramamalar,istemiyorum artık seni demesi ....düşün ilk probleminizde böğle yapan biri nasıl bir eş ola bilir ki.Kesinlikle arama sorma,unutmanın çok zor olduğunu anlıyorum ama unutmalısın.ki ortada öğle çok paylaşım,yaşanmışlık da da yok...kafanı başka şeylerle oyala...unutursun inşallah.
Ya bu aşk konuları beni öğle çok üzüyor ki,sevip de kavuşamamak çok kötü...:43:

unutucam 6 haftadır hiç azalmadı içimdeki acı ama bi gün olucak biliyorum

Back
X