Biten psikolojim

blge_03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
822
560
103
2016 da sivilce hapı kullandım cildim düzeldi ama ilaç aşırı kıllanma yaptı. Tüylerimden kurtulmak için iğneli epilasyona başladım 2 yıl boyunca her hafta gittim sonuç? bitmedi. Artık yüzüme bakıp ağlamaktan çok stres yapmıştım ki cildim de bu sefer başka rahatsızlık çıktı. Ne kullandıysam geçmedi tekrar sivilce hapına başladım ama bu sefer demodeks parazitleri için. Şuan 4.ayımdayım hiçbir düzelme yok yüzüm kupkuru semsert sivilceler hala çıkıyor ve üstüne ilaç YİNE kıllanma yaptı yüzümde. İlacı kesicem kafama göre fakat cildim her geçen gün kötüye gidiyor. Kafayı yemek üzereyim yüz tüyleri sivilce derken gencligim elden gidiyor ki cok sevdigim adam da yüz tüylerinden nefret ettigini söyledi. Nasıl gecicek bu yüzüm hep iz tüy sivilce yüzüne ağda yaptırırsın vs demeyin çünkü çok hassas çok ince derim.. -Hormon bozukluğum da yok bu arada.

O ilaçları kullanırken sakın ağda yapma zaten. Tedavini olman lazım. Tahminimce 6 ay kullandirtacak ilacı ve bu surecte sabretmen gerekiyor. Sonrasında tüyler icin lazer yaptirabilirsin. Ama tedaviyi bırakma derim daha kötü olmasin.

tedaviden sonuç almıyorum ama

Hormon bozukluğu yok demişsiniz.Nasıl besleniyorsunuz özel olmazsa öğrenebilir miyim ?
Suyu kesinlikle çok içmelisiniz o ilaçla beraber.Ne yazık ki yan etkisi aşırı çok olan bir ilaç,yerinizde olsam bazı şeyleri kafaya bir süre takmamaya çalışırdım ya da aylık doktora kontrole gidin şikayetinizi söyleyin.

sabah yumurta peynir zeytin yeşillik öğlen meyve salatası akşam 1 gün sebze ertesi gün et/tavuk. Yani yağlı bile yemiyorum.. Doktorum ben anlamıyorum iyileşip iyileşmediğini başka doktora git test yapsın vs dedi gittim onlarda demodeksi bilmiyor çıkmazdayım yani

Cildiyeye mi gidiyosun cildiye doktorunun demodeksi bilmeme ihtimali yok

Bir bucuk yil o ilaci kullanan ve yillardir epilasyonla ugrasan biri olarak seni cok iyi anliyorum ama pes etme cok iyi bir dermatolog bulmaya calis stres yapma zamanla gecer insallah. Simdi ben izler icin dermapen yaptiriyorum cok yok ama bende isterim dumduz bir cildim olsun bi heves iste. Sende insallah bu noktaya gelirsin bozma moralini

ben de o meşhur ilacı kullanıyorum şu an.5. ayıma giricem.yüzüme bakıp nasıl geçicek bunlar diye ağladığım çok oldu.bu ay daha rahatladım ama.ilaç kıllanma yapıyor evet bende kıl artmadı ama normalde ayda 1 bıyık alıyorsam şu an haftada bir oldu böyle bir etkisi var.ama bunun bi ilacı varmış kıllanma görüldüğü zaman o ilacı yazıyormuş doktor.şu aşamada sakın ağda falan yaptırma zaten yüzün kalkar yerinden.o ilacın dozajı çok önemli, şehrinde üniversite hastanesi, araştırma hastanesi varsa oralara git normal hastaneye gitme.izler için madecassol kullanabilirsin.yüzüne nemlendirici ne kullanıyorsun?

Benim arkadaşım geçen sene kullandı o meşhur sivilce ilacını. Onca stres, insan içine cikamama psikolojisi, beslenmeye dikkat etme durumları sonunda netice hiç beklediği gibi olmadı, tedavi sürecinde çıkan sivilcelerin izleri hep yüzünde kalıcı oldu. Cildim temizlensin diye başladım o ilaç yüzünden tüylenme arttı ek olarak fondöten kullanmadan dışarı çıkamıyorum diye ağlıyor her konusu açıldığında. Çaresi nedir bilmiyorum ama bitkisel kremleri araştırabilirsiniz

bende de benzer dertler var. eskiden cok umursardim artik takmiyorum. en fazla yuzumdekileri sarartiyorum arada, bana yetiyor. sikmayin caninizi yau, ufacik dertler bunlar.

Tüylerin icin ipl evde kullanmalik cihazlardan al.

Sivilcelerin icin bha salisilik asit arastir ve kullan.

Cözümü kolay olan seyler icin psikolojinin bozulmasina gerek yok.

Yanlis ve sacma yöntemler kullanmissin.
O ilaci niye kullaniyorlar kimyasal peelingler var iken hic anlamiyorum zaten..

Dediklerimi al ve kullan canim. Tüy de kalmaz sivilcede kalmaz.

bende de benzer dertler var. eskiden cok umursardim artik takmiyorum. en fazla yuzumdekileri sarartiyorum arada, bana yetiyor. sikmayin caninizi yau, ufacik dertler bunlar.
hiç ufacık değil 2016dan önce hergün sacımı toplayan ben şimdi hiç..

teşekkür ederim.. Babe nin matlaştırıcısını kullanıyorum sen? 4.ayında hala sivilce cıkıyor muydu? bir de yüzünde kızarıklık yanma vs var mı

umarım dumduz bir cildin olur benimde.. Dermapen yaptırdım cildim kaldırmadı onu da cok ince derim cok hassas cok

teşekkür ederim.. Babe nin matlaştırıcısını kullanıyorum sen? 4.ayında hala sivilce cıkıyor muydu? bir de yüzünde kızarıklık yanma vs var mı
2. ve 3. ay sinir krizi geçirdim resmen, yüzümde çıkanlar sivilce değil bildiğin ayrı bi organizma gibiydi hayatımda böyle korkunç şeyler çıkartmadım.4. ay minik minik çabuk geçen şeyler çıktı diğerleri kuruyup söndü, oh dedim ne güzel oldu yüzüm derken 4. ayın sonuna doğru yine KOCAMAN bir şey çıktı.şimdi o da söndü soyula soyula.ama 2 ve 3. aydaki yoğunlukta bir kusma olmuyor.bir de yüzümde minik pütürcükler vardı sivilce desen değil pütür pütür böyle.onlar gitti tamamen.
yüzümde bölgesel kızarıklık ve yanma oluyor evet, oralar soyuluyo da zaten.kızarıklık bu ilacın olmazsa olmazı herkeste böyle.
bence matlaştırıcı kullanma yüzümüz zaten çöle dönüyor.ben neutrogena yağsız yüz nemlendiricisi kullandım, dalan zeytinyağlı krem kullandım, loreal nem terapisi de iyi ama daha hafif yapılı.dudak kenarlarıma önce vazelin pure sürüp üzerine arko'nun klasik yoğun bir kremi varya onunla sıva yapıyorum.sabaha toparlamış oluyor.

Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz, ilaç ilk aylar sivilcelerin hepsini çıkartıyor, sonra sonra düzelmeye başlıyor ama doktoru değiştirebilirsiniz imkanınız varsa.

benim kusma donemi olmamış sadece bu ay sivilceler coştu. Matlaştırıcı diyor da hiç etkisi yok sadece verdiği his cok güzel. Peki makyaj yapabiliyo musun? benim yüzüm pul pul soyuluyor fondoten yemiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…