Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
makyaj yapıyorum.bazı günler cildim ekstra kötü oluyor ve yüzümdeki BB krem fondoten berrbat duruyor gerçekten pul pul böyle paramparça.demekki iyi nemlendirememişim diyorum.her gece yatmadan nemlendiririm bu dalan zeytinyağlıyla, yoğun ve güzel nemlendiriyor.sabah da önce loreal nem terapisiyle nemlendiriyorum o hemen emiliyor , üzerine parlak yapıda bir baz (mat yapıda bir şey elime hiç almıyorum) üzerine BB krem.benim kusma donemi olmamış sadece bu ay sivilceler coştu. Matlaştırıcı diyor da hiç etkisi yok sadece verdiği his cok güzel. Peki makyaj yapabiliyo musun? benim yüzüm pul pul soyuluyor fondoten yemiyorr
son bişey... yüzünüzde hiç leke, çukur, delik vs var mı? benim ilaçtan sonra daha da belirginleşti sankimakyaj yapıyorum.bazı günler cildim ekstra kötü oluyor ve yüzümdeki BB krem fondoten berrbat duruyor gerçekten pul pul böyle paramparça.demekki iyi nemlendirememişim diyorum.her gece yatmadan nemlendiririm bu dalan zeytinyağlıyla, yoğun ve güzel nemlendiriyor.sabah da önce loreal nem terapisiyle nemlendiriyorum o hemen emiliyor , üzerine parlak yapıda bir baz (mat yapıda bir şey elime hiç almıyorum) üzerine BB krem.
belirginleşmesi normal çünkü ilaç cildi inceltiyor, o yüzden lekeler daha koyu renkte çukurlar daha belirgin oluyor.çukur delik yok bende, ama normalde ilaç kullanmazken sivilcelerimle oynasam kızarsa bile onun rengi kalmazdı geçerdi iyileşince.şimdi ilaçla, o sivilceyle oynamasam bile geçtiği zaman kırmızı nokta şeklinde iz kalıyor.madecassol sürüyorum lekelerin üzerine, geçiriyor onları da.son bişey... yüzünüzde hiç leke, çukur, delik vs var mı? benim ilaçtan sonra daha da belirginleşti sanki
2016 da sivilce hapı kullandım cildim düzeldi ama ilaç aşırı kıllanma yaptı. Tüylerimden kurtulmak için iğneli epilasyona başladım 2 yıl boyunca her hafta gittim sonuç? bitmedi. Artık yüzüme bakıp ağlamaktan çok stres yapmıştım ki cildim de bu sefer başka rahatsızlık çıktı. Ne kullandıysam geçmedi tekrar sivilce hapına başladım ama bu sefer demodeks parazitleri için. Şuan 4.ayımdayım hiçbir düzelme yok yüzüm kupkuru semsert sivilceler hala çıkıyor ve üstüne ilaç YİNE kıllanma yaptı yüzümde. İlacı kesicem kafama göre fakat cildim her geçen gün kötüye gidiyor. Kafayı yemek üzereyim yüz tüyleri sivilce derken gencligim elden gidiyor ki cok sevdigim adam da yüz tüylerinden nefret ettigini söyledi. Nasıl gecicek bu yüzüm hep iz tüy sivilceyüzüne ağda yaptırırsın vs demeyin çünkü çok hassas çok ince derim..
-Hormon bozukluğum da yok bu arada.
bugün başka doktora gittim ilacın yüzümde tüylenme yaptıgını söyledim verebilceğim, yapabilceğim bir şey yok dedi. Gittiğim doktorların hepsi ilaç bitince lazer yaptırırsın diyor ilaç falan olmazmış tüylenmeye yani ah ahhben de o meşhur ilacı kullanıyorum şu an.5. ayıma giricem.yüzüme bakıp nasıl geçicek bunlar diye ağladığım çok oldu.bu ay daha rahatladım ama.ilaç kıllanma yapıyor evet bende kıl artmadı ama normalde ayda 1 bıyık alıyorsam şu an haftada bir oldu böyle bir etkisi var.ama bunun bi ilacı varmış kıllanma görüldüğü zaman o ilacı yazıyormuş doktor.şu aşamada sakın ağda falan yaptırma zaten yüzün kalkar yerinden.o ilacın dozajı çok önemli, şehrinde üniversite hastanesi, araştırma hastanesi varsa oralara git normal hastaneye gitme.izler için madecassol kullanabilirsin.yüzüne nemlendirici ne kullanıyorsun?
çok doğru söylediniz. Allah beterinden korusun, ablanıza çok geçmiş olsunSanırım bahsettiğin ilaç ayda bir kan testi ile verilen ilaç. Bende lisede kullandım. Çünkü sivilcelerim sağ ve sol tarafta yara olmuştu. İnsanlar okula giderken beni durdurup yüzüne ne oldu diye soruyordu. Mahallenin delisi bile sorunca doktora gitmeye karar vermiştim.Ayrica geceleri yanma, sızı, iğne batması hissediyordum o kısımlarda. 8 ay kullandım ara vermeden. Bıraktım geçti. Ama zorlu bir surecti evet.
O zamandan bu zamana kadar fark ettim ki iki kez daha tekrarlıyordu ve sebebinin stres olduğunu anladım. Çünkü bir sıkıntı yok demişti doktor. O yüzden önce kendimi sakin tutmaya çalışıyorum ve asla yağlı yiyecekler gazlı içecekler vücuda girmiyor. Bir de benim cildim fazlaca yağlı. Pirinç kabuğundan mı ne bir sabun var ona başladım. Tüylenme artışı bende de oldu ama ne yapayım. Az daha vaktimi alsın. Annemin meşhur bir sözü vardır. Buradakiler bilir. 'Güzellik g*tten çıkmaz!'
Yani emek lazımmış
Benim sana tavsiyem stres yapmamaya calış. Kendini üzmemeye çalış. Çevremde (ablam dahil) sebebi ve tedavisi bilinmeyen birkaç hastalıkla savaşan insan var. Doktorların dediği tek şey 'Her hastalığın sebebi stres!'
Sağolunçok doğru söylediniz. Allah beterinden korusun, ablanıza çok geçmiş olsun
Canım iğneli epilasyonda bitmeme ihtimali yok eger gittiğin yer iyiyse. Ben yapı olarak kıldan tüyden hoşlanan birisi değişim bikini bölgeme yaptırdığımda bitmişti ki alan olarak geniş ve sıkıntılı bir bölge koltuk altı bıyık bölgelerinide yaptırdım çok memnunum. Bence gittiğin yeri değiştir istanbuldaysan en azından gittiğim yeri önererek yardımcı olmaya çalışırım.2016 da sivilce hapı kullandım cildim düzeldi ama ilaç aşırı kıllanma yaptı. Tüylerimden kurtulmak için iğneli epilasyona başladım 2 yıl boyunca her hafta gittim sonuç? bitmedi. Artık yüzüme bakıp ağlamaktan çok stres yapmıştım ki cildim de bu sefer başka rahatsızlık çıktı. Ne kullandıysam geçmedi tekrar sivilce hapına başladım ama bu sefer demodeks parazitleri için. Şuan 4.ayımdayım hiçbir düzelme yok yüzüm kupkuru semsert sivilceler hala çıkıyor ve üstüne ilaç YİNE kıllanma yaptı yüzümde. İlacı kesicem kafama göre fakat cildim her geçen gün kötüye gidiyor. Kafayı yemek üzereyim yüz tüyleri sivilce derken gencligim elden gidiyor ki cok sevdigim adam da yüz tüylerinden nefret ettigini söyledi. Nasıl gecicek bu yüzüm hep iz tüy sivilceyüzüne ağda yaptırırsın vs demeyin çünkü çok hassas çok ince derim..
-Hormon bozukluğum da yok bu arada.
Igneli mi yaptirdiniz bikiniyeCanım iğneli epilasyonda bitmeme ihtimali yok eger gittiğin yer iyiyse. Ben yapı olarak kıldan tüyden hoşlanan birisi değişim bikini bölgeme yaptırdığımda bitmişti ki alan olarak geniş ve sıkıntılı bir bölge koltuk altı bıyık bölgelerinide yaptırdım çok memnunum. Bence gittiğin yeri değiştir istanbuldaysan en azından gittiğim yeri önererek yardımcı olmaya çalışırım.
Ağdayı zaten sürme yüzüne derim karar verene kadar tüy sarartıcı kullanabilirsin ama
istanbulda olsam doğa hanıma giderdim. Ankarada işinin ehli biri yok çok düzenli gittim bir sürü izim oluştu ve benim gibi bir çok insan mağdur oldu. Keşke orda olsaydım..Canım iğneli epilasyonda bitmeme ihtimali yok eger gittiğin yer iyiyse. Ben yapı olarak kıldan tüyden hoşlanan birisi değişim bikini bölgeme yaptırdığımda bitmişti ki alan olarak geniş ve sıkıntılı bir bölge koltuk altı bıyık bölgelerinide yaptırdım çok memnunum. Bence gittiğin yeri değiştir istanbuldaysan en azından gittiğim yeri önererek yardımcı olmaya çalışırım.
Ağdayı zaten sürme yüzüne derim karar verene kadar tüy sarartıcı kullanabilirsin ama
aa ne işe yarıyor kiAgda yaptiktan sonra aspir yagi sur hakikisinden ama bana dua edeceksin