biten sevgi

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
358
39
İstanbul
Kızlar şimdi düşünün ki bir beraberliğiniz var
uzun zamandan beri berabersiniz ve arada verilmiş bir söz var
ama zamanla ona karşı olan tüm ilginiz sevginiz azaldı belkide
zamanla mantıgınız öne çıktı ne yapardınız?
ona bunu açıklar mıydınız?
peki ya ah ederse?Çok üzgünüm çoook

kendimi balkondan aşağı atardım.benneyaptımki dicem. günaha gircem.
şimdi bu sevgi bittiği halde ben son dakikaya kadar ona hiçbişi olmamış gibi hala çok sevecen davrandıysam, insanlığımı sorgulardım. sevgi bitiyorsa insan ona göre de davranmalı çünkü. karşı taraf da bunun farkında olmalıdır. ve sevgi, durduk yerde bitmez.

sevgi diyorsunuz, aşk, hoşlantı değil. sevgi durduk yerde bitmez.
sevgi değilmiş derseniz, siz şu balkondan aşağı atlamayı yine bi düşünün derim.benneyaptımki
suçu olmayan bir insanı cezalandırmak çok kötü.:kızgın:

Sevginin kolay kolay insanın içinden çıkarabileceği bir iş olduğuna inanmam ben..:delphin:
Demek ki ondan soğumam için bazı olaylar oldu diye düşünürüm..
Eğer orta yol bulamıyorsak saygıyla bitirip yoluma devam ederdim ben olsam..yerimseniben

bazı şeyler süreç araya giren mesafe hayata bakış açısında degısıklık
çevredeki insanların tutumları bunlar önemli şeyler bu açıdan bakın olaya
durup dururken biten birşeyden bahsetmiyoruz tabiki

bazı şeyler süreç araya giren mesafe hayata bakış açısında degısıklık vb. şeylerin bitirebildiği duygunun adı sevgi değildir zaten kanımca.

ilgi duyarsun ve bu saydıklarınız bunu azaltır.
eğer azalan ya da tükenen duygular varsa sakince açıklayıp noktalamaya çalışırım.

içinizde duygu yokken yakın davranmak, varmış gibi yapmak da ikiyüzlülük olur bence.

uzuun süreli bir ilişkim var.2.senemizde bir kopma yaşadık benden kaynaklanan..soğuduğumu hissettim..ama aslında soğuma yoktu sadece onun ilgisizliği beni de soğutmuştu..sonra aşkımızı tekrar alevlendirmek için çabaladık ve ilk günkü gibi olduk..ben de içerde olan sevginin kolay kolay biteceğni sanmıyorum..

aslında tam olarak açıklamamışsınız olayı..araya giren mesafe diyorsunuz..ilişkiniz ne kadar uzunlukta bilemiyorum ama şuan ben erkek arkadaşımı 1 sene görmesem bitmez sevgim...eğer oturuşmuş bir ilişkiyse mesafeler önemli değildir kanımca..
mantık ağır basmaya başladıysa zaten mantığınıza uymayan bir ilişki içerisindeyseniz baştan hata yapmışsınız o ilişkiyi devam ettirerek..
olayı tam olarak açarsanız belki daha dikkatli ve daha doğru yorum yapabilirim..

Back
X