Biteni Bırakmak Lazım

deryaderya

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
2.118
1.686
683
Ben bu hatayı yaptım. Ya olursa dedim hep fedakarlıklar,susmalar kabullenmeler.ağamlar,paşamlar.
Bittiyse bitiyor kızlar.Üstelemek, olursa demek,kalp kazanmaya çalışmak,sadece acı ve aptallık duygusunu getiriyor.
Hiçbir ilişki koptuğu yerden yeni gibi başlamıyor.Uğraşmayın yeni sevgilere yeni aşklara izin vermek gerekir.
Yoksa geçen zamana yazık oluyor.

Nasıl bittiğine bağlı esasında ama,insanlar değişmez araya ayrılık bir kere girdi mi eskisi gibi olmaz ilişkilerin yüzde doksanında durum böyle.Benim de başıma geldi.Hakkınızda hayırlısı.

bizim de bitti..şuan böyle olmaması için elimden ne gelse yapardım ama bitti şimdi yapacak bişey yok.. yine de umutlanıyor işte insan tekrar başlasa zamanla herşey düzelirdi diye..ama karşı taraf senden vazgeçtiyse ne yapsan boş...

Ben bu hatayı yaptım. Ya olursa dedim hep fedakarlıklar,susmalar kabullenmeler.ağamlar,paşamlar.
Bittiyse bitiyor kızlar.Üstelemek, olursa demek,kalp kazanmaya çalışmak,sadece acı ve aptallık duygusunu getiriyor.
Hiçbir ilişki koptuğu yerden yeni gibi başlamıyor.Uğraşmayın yeni sevgilere yeni aşklara izin vermek gerekir.

:içelim: ..............................

bizim de bitti..şuan böyle olmaması için elimden ne gelse yapardım ama bitti şimdi yapacak bişey yok.. yine de umutlanıyor işte insan tekrar başlasa zamanla herşey düzelirdi diye..ama karşı taraf senden vazgeçtiyse ne yapsan boş...

aynen öle VAZGEÇİLMEK işte ben ona bir adım attım ama o atmadı dün doğum günümdü msnde olduğu halde kutlamadı bir adım attım dedim yha mail atmıştım ona sevdiğimi söyledim ama cvp yazmadı bazı şeylerde yazdım cvp bekliyorum dedim ama ne mailime cvp ne de doğum günü kutlamak hiç bir şey yok.......

hem de ne ağamlar ne paşamlar dı
sırf bitmesin diye ne haksızlıklarına susmalarım kaldı,ne gururumu hiçe sayıp aramalarım
son tartışmamızda susmak istedim,neler olabileceğini görmek için
aynı akşam bir yandan bana özür msjları çekerken
diğer yandan takıldığı forumda kızın biriyle msjlaşırken yakaladım
3-4 gün sonra da kızın yanına gitti
yani ben kırgınlıklarımı sindirmeye çalışırken
meğer çoktaaannn bitmiş...
kesinlikle yeni aşklara yer vermek gerekiyor
ki ben sanırım bu konuda çok şanslıydım:kedi::nazar:
anlayışlı,ilgili,sevecen ve kıracağım diye aklı çıkan biriyle tanıştım
demek ki değmeyen biriyle uğraşırken,sizin kıymetinizi bilecek insanları kendinizden mahrum ediyorsunuzboshayallersmile

gitmeyi göze alan bir adam için kılımı kıpırdatmam...çünkü ilişkiyi bitirmeyi göze almıştır...soğumuşsa güle güle..başkasına ilgi duymaya başlamışsa güle güle...artistlik yapmak içinse hepsi yine yolu açık olsun...kimsenin peşinden koşmak için doğmadım...

Son düzenleme:
bende çok aradım bilmem ne bi işe yaramıo inanın onsuzda yaşadığınızı gözüyle gördü mü pişmanlık başlıo güçsz olana bi tekme daha atılıo ama güçlüsen.... sizi gördünden emin olduğnuz anda gülün kalbiniz yansada gözleriniz dolsada gülün pişman olsunlar seweni üzenler allahından bulsunlar....:gitme:

hem de ne ağamlar ne paşamlar dı
sırf bitmesin diye ne haksızlıklarına susmalarım kaldı,ne gururumu hiçe sayıp aramalarım
son tartışmamızda susmak istedim,neler olabileceğini görmek için
aynı akşam bir yandan bana özür msjları çekerken
diğer yandan takıldığı forumda kızın biriyle msjlaşırken yakaladım
3-4 gün sonra da kızın yanına gitti
yani ben kırgınlıklarımı sindirmeye çalışırken
meğer çoktaaannn bitmiş...
kesinlikle yeni aşklara yer vermek gerekiyor
ki ben sanırım bu konuda çok şanslıydım:kedi::nazar:
anlayışlı,ilgili,sevecen ve kıracağım diye aklı çıkan biriyle tanıştım
demek ki değmeyen biriyle uğraşırken,sizin kıymetinizi bilecek insanları kendinizden mahrum ediyorsunuzboshayallersmile

bırakalım çocuk gibi üzerimize titresinlerkaydirigubbakcemile5

ayyy bende bu konudan muzdaribim benimde ağma paşam dediğim biriyle bitti ilişkim ve karşıma beni incitmekten çok korkan biri çıktı karşıma ama ben onla başlamaya korkuyorum ya çünkü karşıma çıkan kişi çok iibiri onu kırmaktan üzmekten çok korkuyorum ya sevmezsem diyorum ısınamazsam diyorum kafam öle karışıkkı bilmiyorum hiç napcağımı:(

Nasıl bittiğine bağlı esasında ama,insanlar değişmez araya ayrılık bir kere girdi mi eskisi gibi olmaz ilişkilerin yüzde doksanında durum böyle.Benim de başıma geldi.Hakkınızda hayırlısı.

Evet aynen katılıyorum + Sen onun en zor günlerinde yanında olursun, sıkıntılarını paylaşırsın, herşeyin güzel olacağını telkin edersin, türlü fedakarlıklar yaparsın, neredeyse sırtında taşıyacak konuma gelirsin oysa ki o senin için burnundan kıl aldırmamaya başlar, üstüne üstlük ona en çok ihtiyaç duyduğun anda, hayatında bocaladığın bir dönemde bırakır seni tek başına. Sebebi ne olursa olsun affedilir bir durum değil. Fazla kurcalamanın da alemi yok evet.

fazla ilgiden şımarıyorlar. ne istediklerini bilmiyorlar. ağam paşam dersin çok üstüme düştün olur demezsin çok ilgisizsin olur. kapalı giyinirsin açık giyinene bakarlar, açık giyinirsin kapan namusumsun derler. özgürlüğüme düşkünüm derler senin özgürlüğünü kısıtlarlar. sen farklısın o yüzden sana aşık oldum derler, seni öyle bir değiştirirlerki aşık olduğu kadından eser kalmaz bu seferde senden soğurlar. yiteeer be yiteeer

fazla ilgiden şımarıyorlar. ne istediklerini bilmiyorlar. ağam paşam dersin çok üstüme düştün olur demezsin çok ilgisizsin olur. kapalı giyinirsin açık giyinene bakarlar, açık giyinirsin kapan namusumsun derler. özgürlüğüme düşkünüm derler senin özgürlüğünü kısıtlarlar. sen farklısın o yüzden sana aşık oldum derler, seni öyle bir değiştirirlerki aşık olduğu kadından eser kalmaz bu seferde senden soğurlar. yiteeer be yiteeer

Güzel :)))))))))))

aynen öle VAZGEÇİLMEK işte ben ona bir adım attım ama o atmadı dün doğum günümdü msnde olduğu halde kutlamadı bir adım attım dedim yha mail atmıştım ona sevdiğimi söyledim ama cvp yazmadı bazı şeylerde yazdım cvp bekliyorum dedim ama ne mailime cvp ne de doğum günü kutlamak hiç bir şey yok.......

gidenden bişey beklememek lazım sanırım...ne yapalım bunu da yaşamamız gerekiyormuş...

Çok doğru bi tespit

Evet aynen katılıyorum + Sen onun en zor günlerinde yanında olursun, sıkıntılarını paylaşırsın, herşeyin güzel olacağını telkin edersin, türlü fedakarlıklar yaparsın, neredeyse sırtında taşıyacak konuma gelirsin oysa ki o senin için burnundan kıl aldırmamaya başlar, üstüne üstlük ona en çok ihtiyaç duyduğun anda, hayatında bocaladığın bir dönemde bırakır seni tek başına. Sebebi ne olursa olsun affedilir bir durum değil. Fazla kurcalamanın da alemi yok evet.
aynen canım sana katılıyorum

Back
X