Biter mi? Geçer mi?

derindenizmavisi41

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
60
45
8
45
Ağlayamıyorum, sanki biraz ağlasam, bu sıkıntıları atacakmışım gibi geliyor.Yok olmuyor, tek damla yaş gelmiyor gözümden. Bu bir hastalık mıdır? bilmiyorum.

Yıllarını verdiğin birinden, evinden,düzeninden ayrılmak zormuş.
Boşanmak, çok zormuş arkadaşlar :(
Karşındaki kişinin, davranışları ve psikolojik baskılarıyla, uzun süre düşünüp, çocuğun varken, böyle bir karara varıp, aylar geçtikçe, onu, amacına ulaştırdığını anlamak, akıllıca davranamadığını anlayıp, kendinle çelişip, kendine kızmak, zormuş.
Bu muymuş benim yıllarımı harcadığım adam ? demek, acı vericiymiş.
O hala, birlikte aldığınız evde, deli dolu istediği hayatı çılgınca yaşarken, sizin o eve girememeniz, karşıdan bakmanız zormuş. Onu kovmak lazımmış, gurur yapıp terk etmemek gerekiyormuş. Geç anladım. ( Yıllarını o eşyalar ve ev taksitlerini ödemekle geçirmiş, kendisine beş kuruş ayırmamış, biri olarak )
Her şeyi geçtim, yavrumun boynunun bükülmesine dayanamıyorum.
Eski evini, oradaki arkadaşlarını çok özlüyor.
Oradaki arkadaşlarıyla görüştürünce de, çocuklar - niye gittiniz? annen baban neden ayrılıyor? diye sorular soruyorlar. Yavrumun, gözleri doluyor hiç kıyamıyorum :( Artık görüştürmüyorum.
15 günde zar zor arayan bir baba, geçirdikleri sadece birkaç saat.. Bu mu babalık?

Üzerimizdeki, bu sıkıntıları atmak için, hafta sonları geziyoruz. Tatile gittik, hobilerimiz var, sürekli sosyaliz, yeni arkadaşlar edindi/edindim, ama geçmedi bu boşluk, geçmiyor.
Kin ve nefret doluyum. Çok kızgınım çok, hem kendime hem ona.

Geçecek mi arkadaşlar bu günler? Bitecek mi? Neden, yeni bir düzen kurmuşken,aylardır, alışamıyoruz, mutlu olamıyoruz?
Kendimi çok bitkin ve mutsuz hissediyorum.

Evdeki maddi hakkinizi aldiniz mi?

Bosanmis bir anne olarak size tek bir tavsiye verebilirim , siz alisamadiginiz , siz toparlayamadiginiz surece cocugunuz da alisamayacak ve gozleri dolmaya hep devam edecek

Guclu olmak zorundasiniz , yasadiginiz yeri sevmiyorsaniz tasinin , kendinizi iyi hissedeceginiz yerde yasayin

Cocuklarin alismasi cok kolaydir ama anne bu halde olursa coxuk perisan olur

Cocugunuz icin mutlu olmak zorundasiniz , gecmisi geride birakin ve guzelliklere odaklanin

Affedemiyorsaniz en kisa surede terapiye baslayin , iyi gelecektir

Neler geçmezki insan hayatında.
Buda geçer. Sabır ve zaman lazım.
Kimse boşanmak için evlenmez. Birlikte kurulmuş yuva, bir çocuk, onca zorluk sıkıntı çekilmiş.
Ben böyle adamları anlamıyorum işte.
Adam gibi ol evını aılenı koru,sorunlarını çöz. Yok kalmadı adam gıbı adam

Evdeki maddi hakkinizi aldiniz mi?

Bosanmis bir anne olarak size tek bir tavsiye verebilirim , siz alisamadiginiz , siz toparlayamadiginiz surece cocugunuz da alisamayacak ve gozleri dolmaya hep devam edecek

Guclu olmak zorundasiniz , yasadiginiz yeri sevmiyorsaniz tasinin , kendinizi iyi hissedeceginiz yerde yasayin

Cocuklarin alismasi cok kolaydir ama anne bu halde olursa coxuk perisan olur

Cocugunuz icin mutlu olmak zorundasiniz , gecmisi geride birakin ve guzelliklere odaklanin

Affedemiyorsaniz en kisa surede terapiye baslayin , iyi gelecektir

İşim burada olduğu için, buradan ayrılamıyorum.
Haklısınız, ben kendimi toparlayamadığım için çocuğumda alışamıyor herhalde
Terapiye başlamak isterdim ama sıfırdan yeni bir düzen kurduğum için, maddi açıdan şu sıra imkansız :(

Neler geçmezki insan hayatında.
Buda geçer. Sabır ve zaman lazım.
Kimse boşanmak için evlenmez. Birlikte kurulmuş yuva, bir çocuk, onca zorluk sıkıntı çekilmiş.
Ben böyle adamları anlamıyorum işte.
Adam gibi ol evını aılenı koru,sorunlarını çöz. Yok kalmadı adam gıbı adam

Çocuk için bile konuşmaya tenezzül etmez

Henüz boşanma sürecindeyim. 1 yıl oldu.
Asla pişman değilim.
Doğru bir kara verdim, arkasındayım.
Ama alışamıyorum, bağımlılık gibi olmuş sanırım
Cok guzel,hayattaki en büyük yara,pismanliktir.
Zamanla alışacaksın,ölüler unutuluyor. Hersey unutuluyor insan nelere nelere alışıyor emin ol
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Cocugunla guzel.gunlerin olsun insallah

İşim burada olduğu için, buradan ayrılamıyorum.
Haklısınız, ben kendimi toparlayamadığım için çocuğumda alışamıyor herhalde
Terapiye başlamak isterdim ama sıfırdan yeni bir düzen kurduğum için, maddi açıdan şu sıra imkansız :KK43:
O zaman bulundugunuz yerin guzelliklerine odaklanin , herseyden once yeni hayatinizi kabullenin
Gecmisi birakin , odediginiz taksitler , verdiginiz emek , hicbiri cocugunuzdan ve sizden daha degerli degil
Sukredin , kurtuldum , ozgurum artik diyin ve dusuncenizi boyle sekillendirin
Cocugunuzun varligina sukredin , ozgurce dilediginizi yapma hakkina sukredin , elinizde bir insani sekillendirme imkani olduguna sukredin , bir cocukla yanliz gecireceginiz vakitin varligina sukredin , ona hayati ogretecek olmaniza sukredin
Bir insani bastan asagi yaratacaksiniz , sizi karsiliksiz seven ve karsiliksiz s3vdiginiz bir varliga sahipsiniz buna sukredin
Bir sure sonra goreceksiniz ki cok iyi gelmis sukretmeniz , toparlamissiniz , hayata bambaska bakoyirsunuz, icinizdeki ofke akmis gitmis kurtulmussunuz
Daraldiginizda bana ozelden yazabilirsiniz , her daim dinlerim

Ağlayamıyorum, sanki biraz ağlasam, bu sıkıntıları atacakmışım gibi geliyor.Yok olmuyor, tek damla yaş gelmiyor gözümden. Bu bir hastalık mıdır? bilmiyorum.

Yıllarını verdiğin birinden, evinden,düzeninden ayrılmak zormuş.
Boşanmak, çok zormuş arkadaşlar :KK43:
Karşındaki kişinin, davranışları ve psikolojik baskılarıyla, uzun süre düşünüp, çocuğun varken, böyle bir karara varıp, aylar geçtikçe, onu, amacına ulaştırdığını anlamak, akıllıca davranamadığını anlayıp, kendinle çelişip, kendine kızmak, zormuş.
Bu muymuş benim yıllarımı harcadığım adam ? demek, acı vericiymiş.
O hala, birlikte aldığınız evde, deli dolu istediği hayatı çılgınca yaşarken, sizin o eve girememeniz, karşıdan bakmanız zormuş. Onu kovmak lazımmış, gurur yapıp terk etmemek gerekiyormuş. Geç anladım. ( Yıllarını o eşyalar ve ev taksitlerini ödemekle geçirmiş, kendisine beş kuruş ayırmamış, biri olarak )
Her şeyi geçtim, yavrumun boynunun bükülmesine dayanamıyorum.
Eski evini, oradaki arkadaşlarını çok özlüyor.
Oradaki arkadaşlarıyla görüştürünce de, çocuklar - niye gittiniz? annen baban neden ayrılıyor? diye sorular soruyorlar. Yavrumun, gözleri doluyor hiç kıyamıyorum :KK43: Artık görüştürmüyorum.
15 günde zar zor arayan bir baba, geçirdikleri sadece birkaç saat.. Bu mu babalık?

Üzerimizdeki, bu sıkıntıları atmak için, hafta sonları geziyoruz. Tatile gittik, hobilerimiz var, sürekli sosyaliz, yeni arkadaşlar edindi/edindim, ama geçmedi bu boşluk, geçmiyor.
Kin ve nefret doluyum. Çok kızgınım çok, hem kendime hem ona.

Geçecek mi arkadaşlar bu günler? Bitecek mi? Neden, yeni bir düzen kurmuşken,aylardır, alışamıyoruz, mutlu olamıyoruz?
Kendimi çok bitkin ve mutsuz hissediyorum.
Mahkemede hakkınız olanı kesinlikle alın. Hatta daha fazla alın. Çocuk sizde çünkü. Eski eşin bu ilgilenmemezlik durumunuda kanıtlayın. Nafaka talep edin. Çocuğun psikolojisinin bozulmaması açısından ona daha çok sosyal çevre kazandırın. Umarım geçer.. Ayrılmış bir anne babanın çocuğu olarak söylüyorum. Çocuklar için geçiyor. Anneler için baki.. Sebebi ise karşıdaki insanın sorumsuzluğu. Sorumlu olursa bilemem..

Aglayanin malı guldurmez derim ben de.

Şu an geçiş surecindesiniz ve hemen geçmeyecek doğal bi durum yaşadığınız ki evladiniz en hassas yeriniz.

Çok yuklenmeyin kendinize.

Geçmişi dusunmeye baslayinca gürültülü bi ses açın.
Boşanma nedenlerinizi hatırlayın geçmişi ozleyince.

Zamanla geçecek her şey gibi. En kötüsü geçti şükür.

Allah kolaylık versin

O zaman bulundugunuz yerin guzelliklerine odaklanin , herseyden once yeni hayatinizi kabullenin
Gecmisi birakin , odediginiz taksitler , verdiginiz emek , hicbiri cocugunuzdan ve sizden daha degerli degil
Sukredin , kurtuldum , ozgurum artik diyin ve dusuncenizi boyle sekillendirin
Cocugunuzun varligina sukredin , ozgurce dilediginizi yapma hakkina sukredin , elinizde bir insani sekillendirme imkani olduguna sukredin , bir cocukla yanliz gecireceginiz vakitin varligina sukredin , ona hayati ogretecek olmaniza sukredin
Bir insani bastan asagi yaratacaksiniz , sizi karsiliksiz seven ve karsiliksiz s3vdiginiz bir varliga sahipsiniz buna sukredin
Bir sure sonra goreceksiniz ki cok iyi gelmis sukretmeniz , toparlamissiniz , hayata bambaska bakoyirsunuz, icinizdeki ofke akmis gitmis kurtulmussunuz
Daraldiginizda bana ozelden yazabilirsiniz , her daim dinlerim

Aydınlanmamı sağladığınız, değerli yorumunuz için, çok teşekkür ederim.

Aglayanin malı guldurmez derim ben de.

Şu an geçiş surecindesiniz ve hemen geçmeyecek doğal bi durum yaşadığınız ki evladiniz en hassas yeriniz.

Çok yuklenmeyin kendinize.

Geçmişi dusunmeye baslayinca gürültülü bi ses açın.
Boşanma nedenlerinizi hatırlayın geçmişi ozleyince.

Zamanla geçecek her şey gibi. En kötüsü geçti şükür.

Allah kolaylık versin

Aglayanin malı guldurmez demişsiniz, inşallah öyle olur.
Çok teşekkür ederim.

Mahkemede hakkınız olanı kesinlikle alın. Hatta daha fazla alın. Çocuk sizde çünkü. Eski eşin bu ilgilenmemezlik durumunuda kanıtlayın. Nafaka talep edin. Çocuğun psikolojisinin bozulmaması açısından ona daha çok sosyal çevre kazandırın. Umarım geçer.. Ayrılmış bir anne babanın çocuğu olarak söylüyorum. Çocuklar için geçiyor. Anneler için baki.. Sebebi ise karşıdaki insanın sorumsuzluğu. Sorumlu olursa bilemem..

Yorumunuz, benim için çok değerli. Teşekkür ederim.
Çocuğum atlatsın, şu an için tek isteğim, tek düşüncem o.
Sorumsuz bir eşti. Sorumsuz da bir baba oldu, öyle de gider.

Back
X