Bitik durumdayım

ManyakMisir

CanCanDeyuSöylerlerdi, BenCanNedirŞimdiBildim👼🏼
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2020
2.794
3.294
83
Kızlar belki bu yazdıklarım biraz bencilce gelebilir. Ama ben çok korkuyorum. En ufak seste irkiliyorum. Odada bile yanlız kalamıyorum. Kalbimde sürekli çarpıntı var. Elim ayağım titriyor. Hiçbir işime odaklanamıyorum. Bebeğimle bile zor ilgileniyorum. Deprem bölgesinde olanları düşündükçe içim parçalanıyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum. Bağıra bağıra ağlamak geliyo içimden. Eğer ben böyleysem oradakiler kim bilir nasıl. Allahım yardım et. Kimseyi evladından, anasından babasından ayırma. Herkesi, ülkemizi koru. Tekrarını yaşatma. Çok bitik durumdayım.

Merak etme emin ol bizde öyleyiz, gözlerim kıp kırmızı oldu ağlamakdan , bebeğimi yanımdan 1 dk ayıramaz oldum, hep başındayım ,
Çok büyük bir korkuu
Heleki ordakilerin duyguları tarifi anlatılamaz

Çoğumuz aynı durumdayız maalesef. Melisa, papatya çayı gibi sakinleştirici bir şeyler içseniz. Bebeğinizin de size ihtiyacı var. Sizi çok iyi anlıyorum. Çok zor günlerden geçiyoruz. Benim de elim kolum kalkmıyor. Çok kötüyüm. Ne yapsam yemek yemek, su içmek her şeyden utanıyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın.

Bugüne kadar bir tık iyi durumdaydım. Bir Twitter'a gireyim dedim aman Ya Rabbi'm nereden girdim. Birisi Deccal geldi diyor diğeri Satürn 29 derece olacak malefik gezegen dolunay vs. allak bullak oldu beynim. Dağ gibi duran ben 5.gunde panik atak yaşadım. Kaç gündür ağlayamamaktan sol gözüm kasılmış duruyordu sinirden küçülmüştü. Şuan evin üzerinden geçen uçak sesinden bile saklanmak istiyorum. Medya iyi gelmiyor uzak durmalı.

Hepimiz öyleyiz

Sosyal medya ayrı zaten. Kaos zamanlarında birileri hortluyor. İnsanlar zaten tedirgin iyice bizi mahvediyorlar. Nasıl toparlanıcaz inan bilmiyorum. Duygularım tarifsiz

Bol bol İnşirah süresi okuyun.

Yalnız değilsin aynı durumdayız hiç birimiz uyuyamıyoruz bu saat oldu gözüme uyku girmiyor ilk günden beri bebeğimle ilgilenemiyorum evimi çekip ceviremiyorum elim kolum kalkmıyor ne yediğimden ne uyudugumdan birşey anlıyorum çok zor çok

Ben de öyleyim normalde 12 de uyuyan insandım gün aymadan uyuyamıyorum tuvalete giderken tüm ışıkları yakıyorum asla yapmam normalde.. çok tetikteyim içimde korku var ama deprem korkusu da değil daha garip bisey bu küçücük bir çocuğum sanki irkiliyorum her şeyden kapı sesi olsun rüzgar sesi olsun

En geç 1 gibi uyuyan bir insan olarak sabaha kadar oturuyorum artık. Ülkecek psikolojik anlamda zaten zor durumdaydık, bir de bu deprem kabus gibi çöktü. Bir süre de düzelecek gibi durmuyor. Depremden korkuyorsanız güzel bir deprem çantası hazırlayın ve oturduğunuz yapının durumunu öğrenin hazırlıklı olun, dua edin bol bol.

Ormanlar yandı. Vah dedik bir kova su taşımadık.
Köpekler öldürüldü,aç bırakıldı birbirlerini yediler açlıktan vah dedik bir çocuk alamadık oradan. Yada bir paylaşımdan fazlasını yapamadık.
Dünyayı bir kendimize ait sandık. Hoyratça yaşadık durduk.
Şimdi merhamet istiyoruz. Sığınma talep ediyoruz Yaradan'dan. Utanıyorum şimarikliklarimdan dert saydıklarımdan.

(Depremde hayatını, yakınlarını ve mülklerini kaybedenlerin başına bunlar bu yüzden geldi demiyorum. Biz nereye gidiyoruz neden akıllanmıyoruz feyz almiyoruz demek istedim.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…