bırak en iyisi hepsı aynı bunların ilk 1 yıl cok ıyı zaman geçtikce çok değişti en ufak seyden kavga eder olduk bizım de bıtmesı yakındır böyle giderse çok mutsuzum...
Mrb arkadaşlar..ilk defa burada konu açıyorum.Onunla 2 senelik bir ilişkim vardı.Farklı şehirlerde okudugumuz için 2-3 ayda bir ancak görüşürdük.O Urfalı ben ise Bursa..sürekli sorunlar yaşıyorduk kültür farkından dolayı.yan yana iken herşey mükemmel ama uzaktayken sürekli tartışmalar oluyordu.ama birbirimizi çok seviyorduk karşımıza çıkan tüm zorluklara ragmen ayrılamadık(ailemin onaylamaması gibi...)bana çok düşkün çok seviyo biliyorum ama kıskançlıklarına artık dayanamaz hale geldim.üzülecegimi aglayacagımı bile bile kıskandıgı ve sinirden gözü döndügü için hakaret ediyo.bu gece dügüne gittim ne giydin yazmış uzun etek ve beyaz gömlek giydigimi söyledim.beyaz gömlek giydim diye demedigini bırakmadı bana.sende ne edep ne haya kalmış dedi.bende artık daha fazla dayanamayıp işte şimdi bitti dedim ve bi daha da mesaj atmadım.
size sormak istedigim şu bana diyo ki uzagımdasın diye kaldıramıyorum çok güzelsin sinirden ne dedigimi bilmiyorum.yanımda olsan üzüldügünü görsem kendimi öldürürüm, sana aldıklarıma bak hepsi renkli şeyler.benden uzakta güzel olmanı kaldıramıyorum.sizce bu insanla evlensem yine bu şekilde devam mı eder?yoksa ayrılmakla en dogrusunu mu yaptım?
yok o kadar değil cnm ya :) bu sadece deliriyo ve sadece saçmalayıp hakaret ediyo.saçmalamakta üstüne yok.çünkü ettiği hakaretlerle hiçbi alakam yok çok şükür
evt hiç normal degil.bırakmıyo peşimi ama kurtulacam ondan.bi de haklısın özür dilerim die üzülüyo sonra yine yapıyo.hep aynı şeyler bıktırdı beni artık.en sonda amcakızımın dügününde akrabamızın oglunun bana sürekli bakması ve benmle konuşmaya çalşmasını konuşmuştuk.etmedigi hakaret kalmadı yine.neymiş dişi köpek kuyruk sallamasa erkek köpek kovalamazmış.ya allahtan korksun yemin bile ettim ona.bana siz kimsiniz dediğinde bile tek kelime etmeden arkamı dönüp gitmiş bi insanım ve işittiğim hakaretlere baksırf kıskandığı için hakaret edıyorsa
aynı evde olsanız ağzına yüzüne dalar heralde.
kıskanılmak her bayanın hoşuna gider, ama evlenınce durum öyle olmuyor maalesef
bunalırsın pişman olursun.
kıyafetıne takmayacak birini bul.
her erkek karısır kıyafete, ama senınkı gerçekten normal değil.
evet çoğu erkek şunu giyme bunu giyme der.bende zaten onun giyme dediği bişeyi giymemeye gitme dediği yere gitmemeye çalştım.gerçekten en önemli sorun kendini kaybederek saçmalamaya başlaması ve hakaret etmesi.ne yapıp edip bitirecem onu ama yalvarıyo yakarıyo çok sevdiginide biliyorum acıyorum ona affediyorum her defasında.bu defa tutacam kendimi amaNişanlımla 7 senelik bir flört dönemimiz oldu.Bunun en az bir 5 senesi ayrı şehirlerdeydik.Rahat giyinen bir insanım.Hiç unutmuyorum ilk buluşmamızda pembe mini bir elbise giymiştim.Sinemaya mı gitsek diyip duruyordu.Sinemada da ceketimi tutar mısın aşkım diyip bana vermişti.Çok sonradan itiraf etti ''gittiğimiz yer elbisene pek uygun değildi , ondan ısrar etmiştim ceketimi vermiştim'' diye.
üzerinden 7 sene geçti ne zaman ''Aşkım sunu tutuarmısın'' diye bişey verse elime üstüme başıma bakarım çaktırmadan
Ben uzaklıkla bu davranışının bir alakası olduğunu sanmıyorum.Aynı şehirde olunca da sürekli yanında değilim vs diye kısıtlayacak.Gerçi sorun burda kısıtlamalar değil bence.Sonuçta siz kabul ettikten sonra bu kısıtlamaları kimse bir şey diyemez.Sorun kendini kaybetmesi ve hakarete başlaması.Tabi olayı sadece beyaz bir gömlekten çıkarması da ilginç.Bilirsin arkadaşım bir laf vardır. ''Dervişin fikri neyse zikri de odur''. Otur düşün ben böyle bir adamla bir ömür aynı yastığa baş koyabilir miyim diye, sen karar ver... Bence şu an bu konuya koyduğun noktada içinde en ufak bir acaba olmamalı
evt hiç normal degil.bırakmıyo peşimi ama kurtulacam ondan.bi de haklısın özür dilerim die üzülüyo sonra yine yapıyo.hep aynı şeyler bıktırdı beni artık.en sonda amcakızımın dügününde akrabamızın oglunun bana sürekli bakması ve benmle konuşmaya çalşmasını konuşmuştuk.etmedigi hakaret kalmadı yine.neymiş dişi köpek kuyruk sallamasa erkek köpek kovalamazmış.ya allahtan korksun yemin bile ettim ona.bana siz kimsiniz dediğinde bile tek kelime etmeden arkamı dönüp gitmiş bi insanım ve işittiğim hakaretlere bak(((
evet çoğu erkek şunu giyme bunu giyme der.bende zaten onun giyme dediği bişeyi giymemeye gitme dediği yere gitmemeye çalştım.gerçekten en önemli sorun kendini kaybederek saçmalamaya başlaması ve hakaret etmesi.ne yapıp edip bitirecem onu ama yalvarıyo yakarıyo çok sevdiginide biliyorum acıyorum ona affediyorum her defasında.bu defa tutacam kendimi ama(
karakter ortada.
yanlış anlaşılmasın doğuluymuş .
örf ve adetlerine düşkün olurlar. ufak şeylere bile sinirlenen bir tip.sinirlenmekle kalmıyor hakaretler havalarda uçuşuyor.
mutlu , şiddetsiz, en önemlisi ağrısız bir evlilik peşindeysen
bu insan sana göre değil!.aklının bir yerlerınde bulunsun bu söyledıklerım.
dediğim gibi sakın kanma'' yanımda olsan böyle davranmam '' yalanlarına.
insanların huyları değişmez,değişen sadece düşüncelerdir.
evt hem adet gelenek falan hemde kendi içinden geliyo.sınıfta mardinli bi erkek arkadaşım var kız arkadaşıda mardinli.ama çocuk o kadar rahat ki..düşüncelerine inanamıyorum sevgilisi ile de konuşuyorum çok mutluyuz kıskançlık yapmaz diyo.ikiside karşı cins arkadaşları ile rahatça konuşuyo.bu bana facebook mu bile kapattırmıştı yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?