bitirmek istiyorum

eslaloen

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
73
7
29
selamlar. daha önceden hastalık ve ne yapmalıyım adlı iki konu açmıştım . hastalık konusu şöyleydi beynimde damarsal bozukluk vardı ve kanama riski %10 du radyocerrahinin uygulanıcağını bu yüzden sürekli kontrollere gittiğimi okulumun devamsızlığının sürekli arttığını söylemiştim. hastahaneden aldığım raporlar devamsızlığımı silmiyormuş ve dönemlik izin alamazsam iki tane dersten kalıyorum. geçen yine ilaçlı emar çektirdim . bu 5. ama hala alışamamışım ki verdikleri o soğuk ilaç beni bunalıma itiyor. okul bir hafta izin verdi finaller için ve girebilceğim 3 sınavdan başka birşeye çalışmadım . annemle aramız kötüydü çünkü her sabah bir bahane bulup bana bağırıyor ve her kahvaltıda ağlıyorum. sonra konuşmayalım diyorum nolur tartışmayalım diyorum. ama susturamazsın diyor . ben ağlıyorum ağlamamın taklidini bile yapmaya başladı öfke duyuyorum susuyorum sonra konuşmuyoruz. geçen gün bana söylemeden kardeşlerimi alıp evden gitmiş aradım anneannene gittim dedi kaçta geliceksin dedim ne acelesi var arama beni deyip suratıma kapadı. teyzem var hep ona gidip dertleşirdim bekar ailesiyle yaşıyor mesaj attım arkadaşlayım geziyorum dedi. yanına gelebilirmiyim deyince sarhoşum tek içtim özür dilerim rahat bırak beni dedi. babam o gece işteydi. arkadaşımla konuştum o gün arkadaşın kuzeninde kaldım kaldığım eve gece hırsız girdi. ertesi gün eve geldim bizimkilerle konuşmadık anneme hırsız girdi dedim merak etsin diye bi evde oturamadınki dedi bende bu tepkisine karşılık yalan söyledim belki merak eder sorarsın diye dedim üzüldüm ama belli etmek zorundamıyım dedi. diğer gün hep annecim diye hitap ettim bütün ev işlerini yaptım ona bırakmadım bak ne güzel sessiz olalım böle huzursuzluk çıkmasın dedim ben böyle olmaya alışmışım sahte yapmacık olamam dedi. bu sabah uyandım babam yanına çağırıp ağustosta okulun bitiyor kendine gidicek bir yer bul evlenirmisin naparsın bu şekilde ben sana bakamam iki işte çalışıyorum hep senin için dedi ağladım karşısında hiçbişey diyemedim . 10 yıllık bi kaplumbağam var bunuda vericek bi yer bul çöpe atıcam yoksa sana bakıyorum bide buna bakamam dedi. kalp kalmadı bende soğudum senden benden git nereye gidersen kurtulayım senden yeter artık bizim ailemizi rahat bırak dedi. ağladım sadece. ne yapmalıyım konusundada birinden hoşlandığımı anlatmıştım çocuğun sevgilisi varmış o iş yalan oldu. arkadaşı aradım biraz gezdik dönüşte metrobüse bindim dedimki bi mucize olsun artık camdan bakarken lastik patladı sola devrilcek gibi yamuldu metrobüs bi çocuk varmış sağımda iyimisin dedi sessizce kafa salladım korkma lastik patladı dedi yine kafa salladım sonra herkes metrobüsten inerken benimle gel yaptı kafasıyla çocuk çok yakışıklıydı öyle böyle değil sonra indik metrobüsten bi yerde oturduk bana hep sonradan şarkısını söylemeye başladı ve yine salak kalbim gümlemeye başladı numaralarımızı aldık ben mesaj atmadan atma dedim bugün 3 gün geçti mesaj attım ilk defa ama ders çalışıyorum dedi daha cevap yok anladımki o da yalan toz bulutu. ve yoruldum artık yani gücüm bitti kalmadı bitirmek istiyorum bazı şeyleri

Soylediklerine inanmak cok zor cnm ama eger gercekse rabbim annene ve babana evlet sevgisini vede merhametini bol bol nasip etsin insallah cok gecmis olsun biran once atlatirsin insallah :KK43:

Yani tüylerim diken diken şuan.allahım bolca sabır ve sağlık versin sana.ailenle problemlerin için destek aldınmı.psikolog falan

Yani tüylerim diken diken şuan.allahım bolca sabır ve sağlık versin sana.ailenle problemlerin için destek aldınmı.psikolog falan
Daha once psikologa gittim bir kere gorustuk ama annem bana anlatmadigini ona anlat tabi diye trip atmisti bende kestim gitmeyi dun yine konustum gitsemmi diye git ama o kizda cok kucuk yardim edemez sana staj goruyo galiba dedi

Soylediklerine inanmak cok zor cnm ama eger gercekse rabbim annene ve babana evlet sevgisini vede merhametini bol bol nasip etsin insallah cok gecmis olsun biran once atlatirsin insallah :KK43:
Ben beyin kanamasi gecirip hastahanede yattim gecen sene acimi bikere yasadilar ya artik viz geliyo bugun iki kere bela aldim ders calisiyim dedim bi sayfa yazdim annem notlari onume atip iki cizdi birakti kimi kandiriyosun dedi gitti . Ne yapsam yetersizlik ne yapmaliyim yeterli olmak icin

Ben beyin kanamasi gecirip hastahanede yattim gecen sene acimi bikere yasadilar ya artik viz geliyo bugun iki kere bela aldim ders calisiyim dedim bi sayfa yazdim annem notlari onume atip iki cizdi birakti kimi kandiriyosun dedi gitti . Ne yapsam yetersizlik ne yapmaliyim yeterli olmak icin
Bilmiyorumki cnm annenin ne yapmakbistedini cozmek cok zor bencede bir pisikiyatrite gitmwlisin ve gerekirse ailenle birlikte aranizdaki bu kopuklugun neden oldugunu bulmak onemli iliskiniz icin sana en destek olmalari gereken zamanda neden boyle davraniyorlar bulmak gerek

U
Bilmiyorumki cnm annenin ne yapmakbistedini cozmek cok zor bencede bir pisikiyatrite gitmwlisin ve gerekirse ailenle birlikte aranizdaki bu kopuklugun neden oldugunu bulmak onemli iliskiniz icin sana en destek olmalari gereken zamanda neden boyle davraniyorlar bulmak gerek[/QUOTE
Bilmiyorumki cnm annenin ne yapmakbistedini cozmek cok zor bencede bir pisikiyatrite gitmwlisin ve gerekirse ailenle birlikte aranizdaki bu kopuklugun neden oldugunu bulmak onemli iliskiniz icin sana en destek olmalari gereken zamanda neden boyle davraniyorlar bulmak gerek
annem cok takintili biri biseyi asla unutmuyor yani ben sabah uyandigimda surekli kavga ediyor okula gidicem diyorum kapidan cikarken bile bagiriyor yolda agliyorum geri donuyorum eve bu donem cok berbatti okul devam ediyor alttan kalab dersler olbilir ama bunu anlamiyolar annem babama surekli baski surekli beni kotuleme kahvaltida durduk yere babam bana bagiriyor yemek yerken birden aglatiyolar beni sonra babam pisman oluyor annem bunu gorunce daha cok kuduruyo babam en son evden git evlen dedi gecen gunde ölde mezarini bilelim dedi ben intihari ciddi anlamda dusunuyorum

Sen nediyosun canim Allahin verdigi cani Allah alir sirke dusuyosun hic hic dusunme dile bile getirme boyle birseyi sakin rabbimin gucune gider sen imtihandasin cnm oyle dusun bnde 9 senelik evliyim ve cocum olmuyo daha 4 gun once tup bebek tedavimin yine olumsuz sonuclandini ogrendim cok uzuluyorum anne olamadigim icin ama buda bnm imtihanim diye dusunuyorum ve bunu sabirla Allaha inanarak ve dua ederek atlatmaya calisiyorum sende bol bol dua et namaz kil cnm

Sen nediyosun canim Allahin verdigi cani Allah alir sirke dusuyosun hic hic dusunme dile bile getirme boyle birseyi sakin rabbimin gucune gider sen imtihandasin cnm oyle dusun bnde 9 senelik evliyim ve cocum olmuyo daha 4 gun once tup bebek tedavimin yine olumsuz sonuclandini ogrendim cok uzuluyorum anne olamadigim icin ama buda bnm imtihanim diye dusunuyorum ve bunu sabirla Allaha inanarak ve dua ederek atlatmaya calisiyorum sende bol bol dua et namaz kil cnm
cok dua ediyorum ve butun dualarim onu nekadar sevdigim ve beni sevip yanina almasini istedigimle ilgili

cok dua ediyorum ve butun dualarim onu nekadar sevdigim ve beni sevip yanina almasini istedigimle ilgili
Ozaman sabir cnm sadece sabir ve aklindaki o dusunceyi sileceksin dedigim gibi bi pisikiyatriste gitmelisin tek yada ailenle gerekirse annenler bile soyleme iyi bi yol katedene kadar

Ozaman sabir cnm sadece sabir ve aklindaki o dusunceyi sileceksin dedigim gibi bi pisikiyatriste gitmelisin tek yada ailenle gerekirse annenler bile soyleme iyi bi yol katedene kadar
insallah bi bebeginiz olur . Bolumum geregi tup bebek alanina yonelirsem ve okulu bitirebilirsem belki karsilasiriz :)

canım yazının tamamını okudum üzüldüm senin adına öncelikle geçmiş olsun kaplumbağana karışmaları çok yanlış o duyguyu biliyorum zaten hastasın bir de o şekilde duygusal yönden zedelemişler seni okulunu bitirince bir iiş bulursun canım karşına hayırlı biri çıkar kendi aileni kurar ve bu saygısız mutsuzluk veren aileden bir nebze uzaklaşırsın inş. onlar yok gibi davran bence hiç konuşma muhatap olma çalışırsan da evde olmassın sadece otel gibi kullan evi kıymet bilirler belki

İçim parçalandı ya. Emin ol canım yalnız değilsin, Allah varken de kimseye muhtaç değilsin. Derslerine odaklan, bu aşamada seni rahatlatacak mutlu edecek bir şey, bir oyalama bul.
Okulu ne kadar erken bitirirsen o kadar çabuk kurtulacağını düşün ve okuluna asıl canım ve en önemlisi bol bol dua et.
Rabbim yardımcın olsu

Sen evlatlık olmadığına eminmisin Allah aşkına inanamıyorum yaaaa... sen bunlara bu kadar kötü naptin namussuzlukmu yaptın öyle bile olsa bunu yaa...

canım yazının tamamını okudum üzüldüm senin adına öncelikle geçmiş olsun kaplumbağana karışmaları çok yanlış o duyguyu biliyorum zaten hastasın bir de o şekilde duygusal yönden zedelemişler seni okulunu bitirince bir iiş bulursun canım karşına hayırlı biri çıkar kendi aileni kurar ve bu saygısız mutsuzluk veren aileden bir nebze uzaklaşırsın inş. onlar yok gibi davran bence hiç konuşma muhatap olma çalışırsan da evde olmassın sadece otel gibi kullan evi kıymet bilirler belki
Ben anneme sarildigimda istemiyor cok karsi koyuyor . İyiler aslinda ama bana asiri kizginlar sebebide ozel okulun maddi gerginligi ben bu aralar eve gec geliyorum onada kiziyolar cok

X