• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitirmekte haklımıydım?

Guzelim cok sevdim deyip durmussun hep.O zaman sana sevne demek lazim.Cunku haketmiyor.Ay bugun de buraya hep ayril cinsinden yazdim.kadin
ar zayif olunca maaalesef erkekler hep eziyor...onemsemiyor.Bu hep boyle oldu ne yazik ki,

Bana göre herseydi hep uste cikio beni suclayan biriydi suclu hisseder hep affederdim gozum oyle kordu ki bazilari yargilar belki ama sevmistim. Hep beni cok sevdigini oyle guzel kelimeler soylerdiki. Aptalim evet ama sevdim.
Bitmiş gitmiş , bence kendine faydası olan bisiler bul..

Sizi baya güzel kullanmış gibi geldi. Hem maddi hem de manevi olarak yıpratmış... Allah herkesi böyle erkeklerden korusun. Ben romantik mesaj falan hayatta sevmem ama doğum gününde de ök*z gibi mesaj atmasın bir zahmet... Gitsin otlansın bence o çayırlarda siz çok daha iyilerini bulursunuz

6 aydır beraberdik ben izmir o istanbulda otuyordu 6 at boyunca hep beni gittim yanına sirf borclari var diye para harcamasinda borclari bitsin diye gittigimdede herseyi ben ödedim yeterki zora girmesin Benim icin diye beni arkadaslarimla konusturmaz evden salmaz 6 at boyunca ona adadım kendimi ben boyle biri degildim ana cok sevdim kabullendim onada ben sakaryaya gectim yazligima ordan istanbul 3 saat dogum gunume 2 gun kala yanina gelceksin demi dedim calisiyorum babamin yerimi dedi izin gununde gel bari dedim ha uyurum o yol yorgunluguyla yine kizarsn dedi tamam dedm gorusmeyelm bulusmayalm senin icin onemi yok dogum gunumde ad gunun kutlu olsun senin tabirinle dogum gunun yazmiş. Aradim bari uzun bi guzel mesaj atsaydin dedim 6 ay hatrina attim onuda dedi gecen soyledigin sozler icin ilk gonlumu al dedi bosver dedim bidaha beni arama numarami sil ayrildim ilk defa bi haftadir aramiyor haklimiyim?
ayy bu nasıl ilişki esaret hayatı maddi manevi kullanılma var .iyi ki bitti deyin canınıza psikolojinize paranıza kastınız mı var :kızgın:

6 aydır beraberdik ben izmir o istanbulda otuyordu 6 at boyunca hep beni gittim yanına sirf borclari var diye para harcamasinda borclari bitsin diye gittigimdede herseyi ben ödedim yeterki zora girmesin Benim icin diye beni arkadaslarimla konusturmaz evden salmaz 6 at boyunca ona adadım kendimi ben boyle biri degildim ana cok sevdim kabullendim onada ben sakaryaya gectim yazligima ordan istanbul 3 saat dogum gunume 2 gun kala yanina gelceksin demi dedim calisiyorum babamin yerimi dedi izin gununde gel bari dedim ha uyurum o yol yorgunluguyla yine kizarsn dedi tamam dedm gorusmeyelm bulusmayalm senin icin onemi yok dogum gunumde ad gunun kutlu olsun senin tabirinle dogum gunun yazmiş. Aradim bari uzun bi guzel mesaj atsaydin dedim 6 ay hatrina attim onuda dedi gecen soyledigin sozler icin ilk gonlumu al dedi bosver dedim bidaha beni arama numarami sil ayrildim ilk defa bi haftadir aramiyor haklimiyim?
Bi zahmet aramasın yaa sen niye sürekli ayağına gidiyon işte bu yüzden değersiz oldun

Arkadasim sana deger vermeyen bir insan karsidaki farkinda misin? Daha iyilerine layiksin ya lutfen kendine gel. Tabiki haklısın

Seni kullanmis böyle sevgili mi olur

Back
X