bitirmeli mi?

edaberrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
164
0
46
Eskişehir
merhaba, yaklaşık iki aydır biriyle görüşüyorum, herşey güzel gidiyordu ama görüştüğüm kişi aile içinde ne konuşulursa aynen bana aktarıyor olumlu ya da olumsuz. bana aşık olduğunu, aradığı kişinin tam ben olduğumu gibi şeyler söylüyor o kadar çok iltifat ediyor ki iltifattan midem bulandı nerdeyse diyebilirim. ama annesi ya da babası benimle ilgili ya da aramızdaki ilişkiyle ilgili olumsuz bişey söylediğinde aynen bana aktarıyor. bu şimdi böyleyse ilerde ne olur diye düşünüyorum. bir de aile içinde ya da annesinin laflarını gelip bana aktarıyorsa benim laflarımı da annesine aktarıyordur hatta bi kaç defa da ağzından kaçırdı benim söylediklerimi annesine söylediğini. ne yapmalıyım kızlar bu şimdi böyleyse ilerde ne olur? bitirmelimiyim??

Daha iki Ay olmus yani hemen anlayamazsiniz...

Belli olmaz laf aktarma Huyu hep kalacak degil y'a adama bagli,bazi erkekler evlendikten sonra olgunlasiyolar, kadin degistirebilio erkegi.
Ama mesela bnim amcam vardir yengemin her dedigini soyleyiverir dedemlere :) asiri dobradir:)

böyle tereddüt etmektense açıkca uyarmak varken direk ayrılmayı düşünmen yanlış bence.uyar ve yanlış olduğunu söyle.bundan ayrılık olmaz bence

ama ailesi benimle ilgli olumsuz şeyler söylüyor ve bana aktarıyor bu durumda da aramız çok gerginleşiyor, bana aşık olduğunu ve beni kaybetmekten cok korktuğunu söylüyor. o zaman neden aynen aktarıyo ki. son söylediği şeyler de benim grurumu kırdı açıkçası

böyle tereddüt etmektense açıkca uyarmak varken direk ayrılmayı düşünmen yanlış bence.uyar ve yanlış olduğunu söyle.bundan ayrılık olmaz bence

uyardım uyarmaz mıyım. düşünün ailesinin beni çok beğenmediğini söylüyor yani fiziksel olarak bunu ayynen bana aktarıyor. bi taraftan da diyor ki ben her türlü engeli aşıcam diyor. ama kendi engel çıkarıyor

maşallah arkadasın da pek dedikoducuymuş, kadınların içinde büyümüş galıba ablaları felan cok mu:1:

valla huyunu değiştiremezsın bence ama bır uyarmayı dene ıstersen, hemen ayrılmasanda bir gözlemlemiş olursun:34:

uyardım uyarmaz mıyım. düşünün ailesinin beni çok beğenmediğini söylüyor yani fiziksel olarak bunu ayynen bana aktarıyor. bi taraftan da diyor ki ben her türlü engeli aşıcam diyor. ama kendi engel çıkarıyor

o zaman patavatsız azcık canım.böyle devam edersen sonumuz kötü olacak de bakalım tehditle düzelir belki

maşallah arkadasın da pek dedikoducuymuş, kadınların içinde büyümüş galıba ablaları felan cok mu:1:

valla huyunu değiştiremezsın bence ama bır uyarmayı dene ıstersen, hemen ayrılmasanda bir gözlemlemiş olursun:34:

ablası yok ki:) canım bir aydır böyle ya:( ikimiz gezerken annesi aradı bana annesinin konuşmalarını dinletti düşün yani. ben de meraktan dinledim.

o zaman patavatsız azcık canım.böyle devam edersen sonumuz kötü olacak de bakalım tehditle düzelir belki

dengesiz ya. anasını da hiç sevmedim:(( tüm heyecanım gitti. daha ortada bişey yokken laf taşıyıcılığı yapıyo uyarmama rağmen değişmedi. zekası yerinde değil desem o da degil niye böle yapıyo anlamıyorum

canım uyarsan bu sefer senden gızlı senın konusmaları annesıne anatıcak evlı degılsın nısanlı degılsın salla gıtsın ıkı ayda anlamıssın ıste dua et ya evlendıkden sonra bu huyunu ortaya cıkarsa ne yapıcaktın özel hayat felan kalmazdı :53:

ben olsam hıc dusunmem bu huyundan dolayı gorusmek ıstemıyorum der cıkarırdım hayatımdan erkegınde dedıkoducusu cekılmez helede annesıne laf tasıyorsa evlenecegı kısı yandı :ssz:

dengesiz ya. anasını da hiç sevmedim:(( tüm heyecanım gitti. daha ortada bişey yokken laf taşıyıcılığı yapıyo uyarmama rağmen değişmedi. zekası yerinde değil desem o da degil niye böle yapıyo anlamıyorum

çok konuşkan galiba işi patavatsızlığa vurmuş.hakverdim sana canım çok can sıkıcı bişey.boşu boşuna ailesinden soğutmuş seni.böyle devam etmez ya düzel yada devam edemicem yıpranıyorum de tatlım

merhaba, yaklaşık iki aydır biriyle görüşüyorum, herşey güzel gidiyordu ama görüştüğüm kişi aile içinde ne konuşulursa aynen bana aktarıyor olumlu ya da olumsuz. bana aşık olduğunu, aradığı kişinin tam ben olduğumu gibi şeyler söylüyor o kadar çok iltifat ediyor ki iltifattan midem bulandı nerdeyse diyebilirim. ama annesi ya da babası benimle ilgili ya da aramızdaki ilişkiyle ilgili olumsuz bişey söylediğinde aynen bana aktarıyor. bu şimdi böyleyse ilerde ne olur diye düşünüyorum. bir de aile içinde ya da annesinin laflarını gelip bana aktarıyorsa benim laflarımı da annesine aktarıyordur hatta bi kaç defa da ağzından kaçırdı benim söylediklerimi annesine söylediğini. ne yapmalıyım kızlar bu şimdi böyleyse ilerde ne olur? bitirmelimiyim??

gerçekten kaç bence,iğrenç bir huy erkeklerde laf taşıma huyu,ağzı gevşeklik...kadında kötü duruyor,erkekte iğğrenç duruyor...gerçekten eğer tavsiye istiyosan kaç kurtul derim.hem çok fazla iltifat mide bulandıracak kadar hem de boşboğazlık,dünya onun olsa bakılmaz,o derece.

Son düzenleme:
bence erklerin der cici sözüne inanmamak lazim, cogu bi kizi elde ede bilmek icin öyle seyler söylüyor bu bir.
ikincisi laf getirip götürme bence cok ayip birsey.. ilerde eger evlenirseniz annene yatakta ne yasadiginizi anlatmasini istermisin?
yada bir baskasina özel hayatinizla ilgili? bence bu erkekler birinin etkisiyle sevgilisine karsi hareketleri degisiyorsa, karektersiz oldugu anlamina geliyor..
ve kolayca kendisini olumsuz veya olumlu baska bir yöne cektiriyor... bence bitirmeden önce ona düsüncelerin ve endiselerin hakinda bahset. ve laf tasimalarinin hosua gitmedigini söyle... eger onun yaptigini sen yapsaydin, senin hakkinda nerler düsünürdü diye sor bence

benim ki de öyleydiii ilk başlarda önceleri ses etmedimm sonra baktım abarttı arttık nerdeyse regl günlerimi bile paylaşcak annesiyleee biraz azarladım annenle saçsaça başbaşa birbirimize girmemizi istemiyosan ağzını tut karı gibi laf taşıma dedimm o gün bugündür birşey dediğini duymadım bana da laf getirmiyor artık onlara götürüyor mudur bilmiyorum pek güvenim yok ama bakalımm

çok yakından tanıyorum böyle birini.
patavatsızca ve bence samimi olmayan bir hareket.
ailesini sürekli sana anlatarak, senin kendini aileye dahil hissetmeni sağlamaya çalışıyor olabilir.
ya da "bak işte ben senden hiç bir şeyi saklamıyorum, çok güvenilirim." imajı çizmeye çalışıyor.
aşıksan sert bir dille uyar, hareketlerini gözlemle.
değilsen de boşver gitsin, uğraşmaya değmez.

benim ki de öyleydiii ilk başlarda önceleri ses etmedimm sonra baktım abarttı arttık nerdeyse regl günlerimi bile paylaşcak annesiyleee biraz azarladım annenle saçsaça başbaşa birbirimize girmemizi istemiyosan ağzını tut karı gibi laf taşıma dedimm o gün bugündür birşey dediğini duymadım bana da laf getirmiyor artık onlara götürüyor mudur bilmiyorum pek güvenim yok ama bakalımm

:) iyi yapmışsın konu sahibide aynısını yapmalı bence, hemde aynı cümleyle. karı gibi laf taşıma :) yaptığı bu çnk. bi erkeğe hiç mi hiç yakışmıyo dedikoduculuk, boşboğazlık..

tebrik ederim:9:

hani genelde bazı bayanlar daha çok yapar bunu alışkınız ama erkekler yapınca çok itici oluyoo o yüzden o tabiri kullanmıştım sözüm meclisten dışarıı :17: erkekler bayanlşar gibi olamıyo maalesef kişiliği hakkında şüphem yoktu ama bazen nerde nasıl davranabilceğini şaşırıyodu yada saçma sapan konuşuyodu ilk yılım yontmakla geçti konu sahibine de önerim eğerki kişiliği hakkında bir şüphen yoksa biraz şekillendirmeye çalışarak birşey kaybetmezsin ki sana dönüşü de daha güzel oluur :) hayırlısı olsun bakalım

laf taşıyan insanları hiç sevmiyorum.bu çirkin hareketiyle seni soğutmuş kendinden. soğumuşsun bu çocuktan ve ailesinden. güzellikle uyar bence. baktın olmuyor o zamanda ona daha fazla bağlanmadan bitir. bitir ki ilerde çok acı çekmeyesin..

Son düzenleme:
Bitirmek yerine yaptığının yanlış olduğunu, bunun seni rahatsız ettiğini ve kafanı karıştırdığını söyleyebilirsin ona:34:

Back
X