bitirmelimiyim ?

suleekocaa58

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
165
4
27
kızlar 4 yıllık bir ilişkim var zamanında çok taviz verdim ve herşeyime karışır oldu ben bu durumdan çok sıkıldım haftaya izne geliyo ne zaman oturup konuşmaya çalışsak kavga ediyoruz konuyu çözmek yerıne çok daha kötü oluyor içim çok sıkılıyor halletmek istiyorum ama askerden sonra ciddi düşünnüyoruz fakat bu şekilde bir evlilik istemiyorum nasıl halledicem yardım edin

Gercekten koptugunu hissettigin an bitiyor benimde gecmiste boyle bir durumum oldu bi anda bitirdim cok taviz vermistim cunku silince siliniyor yani hrrseyi dusunerek adim atmali

Ayrılıp illa pişman olcaksın hiç üzülmemek diye bişey yok. Ama evlenince bi ömür zehir mi olsun yoksa 3 5 gun aglayım sonra gecermi dersin senin kararın

bilemiyorum ilişki ksa olsa nese ama 4 yıl boru değil
4 yıllık bir ilişki boru değil elbet lakin bu şekilde evlenirsek direk boru şeklinde ayrılı baba evine dönmekte var.Ben bu şekilde devam ederim diyorsanız devam edin.Lakin taviz tavizi doğurur herzaman ve insanoğlu hep daha fazlasını ister

4 yıllık bir ilişki boru değil elbet lakin bu şekilde evlenirsek direk boru şeklinde ayrılı baba evine dönmekte var.Ben bu şekilde devam ederim diyorsanız devam edin.Lakin taviz tavizi doğurur herzaman ve insanoğlu hep daha fazlasını ister
Yani bilemiyorum geldiği zaman konuşucam ama hep hakliyken haksiz oluyorum ben ona karismiyorum belki de yapim gereği boyleyim ama o bunaltiyo beni ona göre haksızım bana gore cok ustume geliyo

kızlar 4 yıllık bir ilişkim var zamanında çok taviz verdim ve herşeyime karışır oldu ben bu durumdan çok sıkıldım haftaya izne geliyo ne zaman oturup konuşmaya çalışsak kavga ediyoruz konuyu çözmek yerıne çok daha kötü oluyor içim çok sıkılıyor halletmek istiyorum ama askerden sonra ciddi düşünnüyoruz fakat bu şekilde bir evlilik istemiyorum nasıl halledicem yardım edin

ben de geçen hafta çok benzer bir konu açmıştım. benim de 4 yıllık ilişkim var ve sevgilimin bana sürekli karışmasından kısıtlamasından bıktım resmen. aynı şehirde yaşamıyoruz, 1 ay sonra dönecek ve alıp karşıma konuşacağım artık. bir ömür böyle geçmez. bence sen de konuşmalısın, düzelmeye karar verirse ne ala, ama çaba sarf etmezse kendi bilir diyip yoluna bakmalısın, şahsen ben öyle yapacağım..

Benim ilişkimde böyleydi çok taviz vermiştim. Her şeyime karışıyordu, bi sorun olsa hep ben suçlu oluyordum ama sabır taşı değilim bir gün patlak verdi ayrıldım. Hiç beklemiyordu ben onu asla terk etmem hep alttan alırım sanıyordu ama öyle olmadı.
Ayrıldıktan sonra kızdığım, kırıldığım ne varsa anlattım.
Sonra bir ay boyunca barışmadım. Zar zor ikna etti ikinci sansa. Artık biliyor beni en ufak yanlışta kaybedeceğini ve bir yıldır eski halinden eser yok. Düzelmez demiştim ama düzeldi.
Tavsiyem sizi kaybetme korkusu verin çantada keklik bilmesin.
Ya da tamamen bitirin sevginizde bittiyse zaten.

Benim ilişkimde böyleydi çok taviz vermiştim. Her şeyime karışıyordu, bi sorun olsa hep ben suçlu oluyordum ama sabır taşı değilim bir gün patlak verdi ayrıldım. Hiç beklemiyordu ben onu asla terk etmem hep alttan alırım sanıyordu ama öyle olmadı.
Ayrıldıktan sonra kızdığım, kırıldığım ne varsa anlattım.
Sonra bir ay boyunca barışmadım. Zar zor ikna etti ikinci sansa. Artık biliyor beni en ufak yanlışta kaybedeceğini ve bir yıldır eski halinden eser yok. Düzelmez demiştim ama düzeldi.
Tavsiyem sizi kaybetme korkusu verin çantada keklik bilmesin.
Ya da tamamen bitirin sevginizde bittiyse zaten.
Ya şimdi öyle birşey ki ben ayrilirsam suçlu oluyorum o birakti istemiyo oluyo oyle pesimden kosup baris baris diye direticek bi insan degil ayrildiysan ayrildin bisey yPmiyo ben de zamaninda ayrildum ama bisey yapmadi şans felan istemedi

X