• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitirmem Gerek Bitiremiyorum.

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul

Burda Konu Acmistim
Merak eden bakabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/627450-utaniyorum-sormam-lazim.html

Sevgilimle cok uzun zamandir cikmiyoruz
Basta beni sevdigine emindim
Ama simdi suphelerim var
Bu suphelerle yasamak istemiyorum

Ikimiz de 18 yasindayiz
Beni sevmedigini dusunmemin sebebi su
Sinemaya gitmistik ve gogusumun ustune elini koydu
Baya uzun tartistik bu konuyu merakim vardi falan dedi
Tamam ben de hataliyim biliyorum

Dedim ki hani seven erkek kiyamazdi
Ben cok yasamadim boyle seyler merak ettim dedi
Meraki olmasini anliyorum ama bu konuda bana kiyamamasi gerekmez miydi?
Iste burda baglar kopuyor
Daha once yaptigi sakalar (son bir iki haftadir falan) hep cinsellik iceriyor ve cok kabalar
Butun parcalari birlestirdigimde ortaya bir sey cikarabiliyorum

Surekli konusuoruz bu konuyu
Surekli duzeliyor gibi oluyorum
Ama o suphe surekli aklimda
Ben mi abartiyorum acaba?

Cok duygusal bir insanimdir ve aglamaktan helak oldum
Kac kez uzun uzun anlattim ona hissettiklerimi hep cevap ayni
Kizlar askmolarak bakiyormus olaya erkekler ask ve cinsellik
Bastirmaya calisacakmis bir daha yapmayacakmis
En son attigim mesaj bugundu
Oyle bir yazdim ki karsimdaki sucsuz olsa ozur dilerdi
Ozur diledi benden
Kendimi sana layik hissetmiyorum
Lanet olsun sana nasil kiydim falan dedi
Ben yine duzeldim gibi

Ama sonra dusundum cok da ilgilenmedi mi aslinda diye
Pisman oldum demedi hic
En son arkadasimin sevgilisi ona demis ki bu yasta birisi seni seviyorum diyorsa yalandir (erkekler icin konusuyor)
Tabi ki her erkek ayni demiyorum ama bunu duyunca benim kayis koptu
Yine agliyorum

Bitirmem gerek boyle gitmez bu
Ama aklima o geliyor surekli
Sarilirken hissettiklerim
Yemek yerkenki gulusmelerimiz
Asil bana lanet olsun ben bunu bitiremeyecek kadar kendine deger veremeyen bir insan miyim :(

Pazar gunu sinavdan sonra ayrilmayi dusunuyorum
Ama yapabilecegomden cok emin degilim
En azindan aglamadan yapabilecegime
Ben cok cabuk baglanirim

yaşlarınız çok küçük daha hadi sen 18 sin bayanlar erken olgunlaşır ama sevgilin daha küçük bu sapıkça hareketleri normal bende yoruum yapmıştım konuna nerden bilim 18 lik oldugunuzu ama fikrimi soracak olursan ayrıllll gitsin :)

yaşlarınız çok küçük daha hadi sen 18 sin bayanlar erken olgunlaşır ama sevgilin daha küçük bu sapıkça hareketleri normal bende yoruum yapmıştım konuna nerden bilim 18 lik oldugunuzu ama fikrimi soracak olursan ayrıllll gitsin :)

Ben de onu yapmaya calisiyorum ama bi yanim ya seviyorsa diyor:43:
Aslinda ben 19uma giricem :(

Niye yapti ki bunu
Ne guzel gecinip gidiyorduk biz
4 gundur aglamaktan eridim resmen
Duzelip sonra tekrar kotu oluyorum
Ne salak birisiyim ya
Ayrilamiyorum bile
Tamam bi daha yapmam dedi ozur diledi falan ama
Bilmiyorum ben ;(

Son düzenleme:
Ben de onu yapmaya calisiyorum ama bi yanim ya seviyorsa diyor:43:
Aslinda ben 19uma giricem :(

Ben de yorum yapmıştım canım sana kıyacak bir şey yapmamış ki ondaki de merak tabi yaşının verdiği bir bayana nasıl davranılır bilmiyor henüz, zamanla öğrenecek. Zaten bir kadın isterse kendisi yaklaşır, izin verir ya da sinyal verir. Böyle karşı tarafın yapışması rahatsız edici tabi. Yaşın da küçük öyle hissedebilirsin, tuhaf gelebilir, kişilerin görüşleri farklı olabilir sana da farklı gelebilir bu yaşta bunlar o zaman bunları yapmayan biriyle olmalısın üzülmek ve endişelenmek yerine :)

Bir de merak ettim nasıl şakalar yapıyor mesela?

Son düzenleme:
Ben de yorum yapmıştım canım sana kıyacak bir şey yapmamış ki tabi yaşın küçük öyle hissedebilirsin, tuhaf gelebilir, kişilerin görüşleri farklı olabilir sana da farklı gelebilir bu yaşta bunlar o zaman bunları yapmayan biriyle olmalısın üzülmek ve endişelenmek yerine :)

Sordum ama ona bu goruse katiliyor musun diye yani seven erkek kiyamaz diyorlar ya
Evet dedi
Peki bana yaptigin kiymak olmuyor mu dedim evet dedi
Ama buna bagli olarak sevgi belirlenemez bence dedi
Aslinda istedigim benimle bir konussa guzelce cok pisman oldum falan dese ama halimi mi anlamiyor cok ilgilenmedi benimle :43:
Ergenliktendir meraki tamam bir daha beni uzmeyecek diyip devam mi etmeliyim bilmiyorum
Biraz ilgilense sevdigini pisman oldugunu hisettirse aslinda sorun olmayacak
Ama 4 gundur agliyorum ben insaf yani:43::19:
Nolurdu bi sesini duyayim diye arasa:43:
Pazar gunu ne yapicagimi bilemiyorum :5:

Sakalari soyle;
Seni seviyorum
Acik konus
Ev bos

Sonra iste cinsellikle ilgili bir suru sey
Bir coban varmis gercek gecesi karisinin belini kirmis
Bana da senin belini kircam falan diyodu

Basin sikisinca gel diye bir tecavuz seysi var onu anlatti
Su an aklima bile gelmeyen bir suru sey var daha
Daha yeni sevgiliye bunlar anlatilir mi?

Son düzenleme:
bilmiyorum bunları diyerek doğru mu ederim ama en azından şunları bugün olmasa da birkaç sene içinde görmen gerektiğini düşünüyorum;

diğer konuna da yazmıştım ben canım senin. şimdi yine tekrarlıyorum "hoşuna gitmeyen hiçbir tavrı genel ilişkiler böyle yaşansa bile/yaşanmasa bile kabul etmek zorunda değilsin, önemli olan hislerin, isteklerin ve senin için doğru olup olmaması".

bu konunda bir kelime çok dikkatimi çekiyor "kıymak" yani şimdi bu olayın sende "kıyma" durumu olarak yer etmesini ben istemiyorum. kadınların da erkeklerin de belli istek ve arzuları olur elbette. ben de 18 yaşında kendimi pek arzuları olan bir genç kız olarak hatırlamıyorum, ama erkekler o yaşlarda bu konuda daha gelişmiş daha bir şekilde kabına sığmayan taraf oluyor. elbette bir erkeğin meraklarını gidereceği deneme tahtası sen olmak zorunda değilsin. ama bu olaylar, yani kadın ve erkek arasında yaşanan bu paylaşımı "kıymak" olarak aklına yerleştirme. çünkü o da hayatın bir parçası ve erkek kadar kadının da zevk aldığı şeyler bunlar. sadece şu an sen almıyorsun. bu yüzden de kötü bir tecrübeyi genele yansıtma hayatında.

erkek arkadaşından da bence ayrıl evet, ama ileride hayatına girecek insanlar için böyle önyargılar geliştirme kendinde. tüm erkekler böyle değil. genelleme tüm erkeklerin böyle olacağını iddia etse de, sana her dokunmak isteyen insan meraktan ya da bencillikten dokunmayacaktır. kendini özgür bırak, fikirlerini kötüye yönlendirme. herkesi bir tutma.

bir de "seven erkek kıymaz" yani bu çok yanlış bir düşünce. bir erkeğin sevdiği kıza dokunmak istemesi kadar normal bir şey yok dünyada. böyle uyduruktan genellemelerle hayatına yön verme. tabii ki uyanık ol kullanmak isteyenle seveni ayır. şu anki erkek arkadaşına kefil olamam onun niyetine ama böyle genellemelerden aman diyeyim uzak dur. cinsel arzularını baskılayan kesimlerin uydurmaları onlar.

Son düzenleme:
Sordum ama ona bu goruse katiliyor musun diye yani seven erkek kiyamaz diyorlar ya
Evet dedi
Aslinda istedigim benimle bir konussa guzelce cok pisman oldum falan dese ama halimi mi anlamiyor cok ilgilenmedi benimle :43:
Ergenliktendir meraki tamam bir daha beni uzmeyecek diyip devam mi etmeliyim bilmiyorum

Hayır canım tabii ki sana tersse hiçbir şeyi başka bir sebebe bağlayıp sindirme, bunu bizim görüşlerimizle bilemezsin. Bu senin bakış açınla ilgili bir şey kimse doğru yapıyorsun aferin ya da yanlış yapma pis diyemez, deme hakkı yok. Ama yaşın küçük olduğundan endişelendik tabi acaba seni kullanmaya mı çalışıyor, üzülme diye, yanlış seçimler yapıp pişman olma diye, zamanla oturur düşüncelerin çünkü senin de :)

Ben ne gibi kaba şakalar yaptığını merak ettim sana, yazabilir misin sorun olmazsa?

Sakalari soyle;
Seni seviyorum
Acik konus
Ev bos

E yuh bunları 30 yaşında adam söylese bile çok çirkin, ergenliği geç yani. Ne demek senin belini kırıcam ya. Hani birini öpersin, koklarsın, seni çok arzuluyorum, çok çekicisin vs. dersin falan bu işin temiz ve duygusal yönü ama böyle pat diye belini kırıcam, başın sıkışırsa beni ara filan hakkaten ergence laflar ve çirkin yani. İnsanı soğutur kendinden.

Son düzenleme:
benim.sevgilimde boyle yapti bana.. dokunup durdu goguslerimi gec baska yerlerimede dokunmaya calisti.. benim kafamda karisik :s

hayirli bir iliski dgl sanki :s

Hayır canım tabii ki sana tersse hiçbir şeyi başka bir sebebe bağlayıp sindirme, bunu bizim görüşlerimizle bilemezsin. Bu senin bakış açınla ilgili bir şey kimse doğru yapıyorsun aferin ya da yanlış yapma pis diyemez, deme hakkı yok. Ama yaşın küçük olduğundan endişelendik tabi acaba seni kullanmaya mı çalışıyor, üzülme diye, yanlış seçimler yapıp pişman olma diye, zamanla oturur düşüncelerin çünkü senin de :)

Ben ne gibi kaba şakalar yaptığını merak ettim sana, yazabilir misin sorun olmazsa?

Ben sadece biraz pisman olup benle ilgilenmesi istedm bu sekilde sevgisinden emin olucaktim cunku
Ben gercekten cok cabuk baglanan biriyim
Bir daha yapmiycam dedi simdi devam etmeli miyim bilmiyorum
Sanirim biraz benden cesaret alip iliskimizde bur tur seyleri yasamamizin normal olsugunu dusundu
Sabahtan beri bana yazmiyor simdi interneti kesilmis sanirim bilmiyorum
Ama ben onu birakmak istemiyorum kii:43:

Yaptigi sakalari yukarda yazdim daha da var ama aklim durdu su an aklima gelmiyor
Bana mesela ozledim beni parcala falan diyordu sakasina
Ustume cik da dedi (hala saka)

Tamam bu duygulari bana hissetmesini anliyorum ben
Somucta evli erkekler de karilarini seviyor yani

Icime sindirmedim bir daha yapmiycam dedi zaten yoksa dusunmezdim bile

bilmiyorum bunları diyerek doğru mu ederim ama en azından şunları bugün olmasa da birkaç sene içinde görmen gerektiğini düşünüyorum;

diğer konuna da yazmıştım ben canım senin. şimdi yine tekrarlıyorum "hoşuna gitmeyen hiçbir tavrı genel ilişkiler böyle yaşansa bile/yaşanmasa bile kabul etmek zorunda değilsin, önemli olan hislerin, isteklerin ve senin için doğru olup olmaması".

bu duyurunda bir kelime çok dikkatimi çekiyor "kıymak" yani şimdi bu olayın sende "kıyma" durumu olarak yer etmesini ben istemiyorum. kadınların da erkeklerin de belli istek ve arzuları olur elbette. ben de 18 yaşında kendimi pek arzuları olan bir genç kız olarak hatırlamıyorum, ama erkekler o yaşlarda bu konuda daha gelişmiş daha bir şekilde kabına sığmayan taraf oluyor. elbette bir erkeğin meraklarını gidereceği deneme tahtası sen olmak zorunda değilsin. ama bu olaylar, yani kadın ve erkek arasında yaşanan bu paylaşımı "kıymak" olarak aklına yerleştirme. çünkü o da hayatın bir parçası ve erkek kadar kadının da zevk aldığı şeyler bunlar. sadece şu an sen almıyorsun. bu yüzden de kötü bir tecrübeyi genele yansıtma hayatında.

erkek arkadaşından da bence ayrıl evet, ama ileride hayatına girecek insanlar için böyle önyargılar geliştirme kendinde. tüm erkekler böyle değil. genelleme tüm erkeklerin böyle olacağını iddia etse de, sana her dokunmak isteyen insan meraktan ya da bencillikten dokunmayacaktır. kendini özgür bırak, fikirlerini kötüye yönlendirme. herkesi bir tutma.

Evet merakim ugruna sana kiydim falan dedi bana
Pismandir dimi:43:

Ben niye agliyorum ona anlam verebilmis degilim:43:
Keske zamani geriye alabilsem

Son düzenleme:
Ben sadece biraz pisman olup benle ilgilenmesi istedm bu sekilde sevgisinden emin olucaktim cunku
Ben gercekten cok cabuk baglanan biriyim
Bir daha yapmiycam dedi simdi devam etmeli miyim bilmiyorum
Sanirim biraz benden cesaret alip iliskimizde bur tur seyleri yasamamizin normal olsugunu dusundu
Sabahtan beri bana yazmiyor simdi interneti kesilmis sanirim bilmiyorum
Ama ben onu birakmak istemiyorum kii:43:

Yaptigi sakalari yukarda yazdim daha da var ama aklim durdu su an aklima gelmiyor
Bana mesela ozledim beni parcala falan diyordu sakasina
Ustume cik da dedi (hala saka)

Tamam bu duygulari bana hissetmesini anliyorum ben
Somucta evli erkekler de karilarini seviyor yani

Icime sindirmedim bir daha yapmiycam dedi zaten yoksa dusunmezdim bile

Evet merakim ugruna sana kiydim falan dedi bana
Pismandir dimi:43:

Ben niye agliyorum ona anlam verebilmis degilim:43:
Keske zamani geriye alabilsem

Sonradan gördüm düzenlemişsin mesajı bak ben de yukarıda yazdım sana aynı anda yazıyoruz galiba :) ama sonuçta o erkekler karısı olana kadar ne kadar peşinde koşuyorlar o kadınların biliyor musun yani bir aşama gelir cinsellik de normal olur muhabbetler de ama bunun yeri burası değil ki

"E yuh bunları 30 yaşında adam söylese bile çok çirkin, ergenliği geç yani. Ne demek senin belini kırıcam ya. Hani birini öpersin, koklarsın, seni çok arzuluyorum, çok çekicisin vs. dersin falan bu işin temiz ve duygusal yönü ama böyle pat diye belini kırıcam, başın sıkışırsa beni ara filan hakkaten ergence laflar ve çirkin yani. İnsanı soğutur kendinden."

Sonradan gördüm düzenlemişsin mesajı bak ben de yukarıda yazdım sana aynı anda yazıyoruz galiba :) ama sonuçta o erkekler karısı olana kadar ne kadar peşinde koşuyorlar o kadınların biliyor musun yani bir aşama gelir cinsellik de normal olur muhabbetler de ama bunun yeri burası değil ki

"E yuh bunları 30 yaşında adam söylese bile çok çirkin, ergenliği geç yani. Ne demek senin belini kırıcam ya. Hani birini öpersin, koklarsın, seni çok arzuluyorum, çok çekicisin vs. dersin falan bu işin temiz ve duygusal yönü ama böyle pat diye belini kırıcam, başın sıkışırsa beni ara filan hakkaten ergence laflar ve çirkin yani. İnsanı soğutur kendinden."

Haklisin bence de cok cirkin sozler
Evlilik icin olan da boyle duygulari hissetmesi normal anlaminda soylemistim
Uygulama babinda degil yani

Diyorum ki bir hata yapti
Simdi farkina vardi hatasinin
Beni seviyor:43:
Birakmak istemiyorum:43:

Nasil derim ayrilalim diye:43:

Aglamaktan helak oldum anlatabilecegim kimsem yok :43::43:
Niye sevdim ya:43:

Ben nasil bir kizim dimi kendime degerim yok dimi ;(

Son düzenleme:
tatlım senin ağlaman, üzülmen çok normal kalbin acıyor çünkü. duygularından çekinme üzülme. ama erkek arkadaşının şakaları da hoş değilmiş gerçekten. benim sana söylediklerimi ilerisi için dikkate al mutlaka, bu tecrüben seni ileride mutsuz etmesin. ama şu an erkek arkadaşını "senin anlattığın ve buradan görebildiğim kadarıyla" ben de pek doğru bulmadım. onunla yalnız, karanlık yerlerde durmamaya özen göster eğer ona cevap vermeden duramazsan, en azından görüştüğün yerlere dikkat et canım. ama ben eminim zeki bir kız olarak onun doğru biri olup olmadığını sen içinde biliyorsundur. kalbini değil mantığını dinle daha çok küçüksün, inan bana ileride çok güzel günlerin ilişkilerin olabilir. rahat ol, için rahat olsun. zeki bir kızsın farkındasın sen bir şeylerin. kendi sesine kulak ver.

tatlım senin ağlaman, üzülmen çok normal kalbin acıyor çünkü. duygularından çekinme üzülme. ama erkek arkadaşının şakaları da hoş değilmiş gerçekten. benim sana söylediklerimi ilerisi için dikkate al mutlaka, bu tecrüben seni ileride mutsuz etmesin. ama şu an erkek arkadaşını "senin anlattığın ve buradan görebildiğim kadarıyla" ben de pek doğru bulmadım. onunla yalnız, karanlık yerlerde durmamaya özen göster eğer ona cevap vermeden duramazsan, en azından görüştüğün yerlere dikkat et canım. ama ben eminim zeki bir kız olarak onun doğru biri olup olmadığını sen içinde biliyorsundur. kalbini değil mantığını dinle daha çok küçüksün, inan bana ileride çok güzel günlerin ilişkilerin olabilir. rahat ol, için rahat olsun. zeki bir kızsın farkındasın sen bir şeylerin. kendi sesine kulak ver.

Biliyorum
Daha niceleri cikacak karsima biliyorum

Ama onun da pisman oldugunu bunu bana yansitamadigini dusunuyorum su an
Ama iste bu konu da biraz supheliyim ben:43:

Yoksa emin olaam amacinin kotu oldugundan hemen birakirdim

Ben nasil birakicam ki cok guzel guluyordu:43:
Gercekten de kalbim aciyor:43:

Simdi mesaj atti seni cok seviyorum dedi:43:

Anlaticak kimsem yok gercekten tesekkur ederim burda oldugunuz icin
Kimse gormesin diye gizlice agliyorum evde su an

Son düzenleme:
Haklisin bence de cok cirkin sozler
Evlilik icin olan da boyle duygulari hissetmesi normal anlaminda soylemistim
Uygulama babinda degil yani

Diyorum ki bir hata yapti
Simdi farkina vardi hatasinin
Beni seviyor:43:
Birakmak istemiyorum:43:

Nasil derim ayrilalim diye:43:

Aglamaktan helak oldum anlatabilecegim kimsem yok :43::43:
Niye sevdim ya:43:

Ben nasil bir kizim dimi kendime degerim yok dimi ;(

Ne alakası var canım henüz erkeklerle çok haşır neşir olmadığın için bu kadar takıyorsun, üzülüyorsun. Kendini değersiz falan görme. Çok fazla sevgilin olmamıştı sanırım. Azıcık sakince düşünsen sana uygun olmayan birini neden çektiğini sorgulayıp umursamayacaksın zaten. Önünde çok güzel bir yaz var ben ÖSSden çıktığımda acayip boş ve gez-toz tarzı bir yaz geçirmiştim, sen bunları yaşarken umursamazsın onu bence :1:

Ne alakası var canım henüz erkeklerle çok haşır neşir olmadığın için bu kadar takıyorsun, üzülüyorsun. Kendini değersiz falan görme. Çok fazla sevgilin olmamıştı sanırım. Azıcık sakince düşünsen sana uygun olmayan birini neden çektiğini sorgulayıp umursamayacaksın zaten. Önünde çok güzel bir yaz var ben ÖSSden çıktığımda acayip boş ve gez-toz tarzı bir yaz geçirmiştim, sen bunları yaşarken umursamazsın onu bence :1:

Evet bu 3. Sevgilim
Ben bu konuyu acma nedenimi anladim aslinda
Ondan ayrilmamak icin bir sebep ariyorum kendime sadece:50::50:
Simdi bu kadar agliyorsam ayrilinca ne olacak kim bilir
Gerci aglar aglar unutum
Asil sorun ben bunu istemiyorum galiba:43:

Basim agrimaya basladi:43:

Pazar gunu ya vazgecersem :43:
Sinavi bitsin de morali sinavi etkilemesin diye pazar yani
Benim haftaya da sinavim var bir de
Ahh ahh
Basim catliyor ders calisicak halde degilim midem cok kotu :(

Son düzenleme:
Canım, bu konuyu öyle merak ettim sana kıydım falan diye dramatize etmeye gerek yok. Birtakım genellemeler vardır ve doğrudur; bir erkek bunun açıklamasını yapıyorsa merak ettim şeklinde, o erkek hala çocuktur. Aranızda öyle şeyler geçebilir, 18 yaşındasınız. Senin yerinde olsaydım bu konuyu tartışma konusu yapmazdım, hoşuma gitmediyse daha mesafeli davranırdım. Öpmek istemen makul ama bu tür şeyler için ilk adımı senin atman bence doğru değil, yanlış anlayabilir. Kaldı ki yanlış anlasa dahi, merak ettim vs dememesi gerekiyor. Bana göre ne yaptığını bilen bir erkek cinselliği diline dolamaz, abuk sabuk şakalar yapmaz, aramızda bir şeyler geçse dahi o şeylerin açıklamasını yapmaz. Yaptıysa gözümden düşer, 14 yaşında çocuk seviyesine iner ve bitiririm.

Özetle;
1. Sen sinemada aranızda geçeni büyütmemeli, aranızda tartışma konusu yapmamalıydın. Rahatsız olduysan mesafe koymalıydın, ilk adımı sen atmamalıydın örneğin daha sonrasında. Tekrar aynısı olursa nazikçe kendinden uzaklaştırmalıydın.
2. O bunun açıklamasını "merak ettim" diye yaparak hata etmiş. Bu durumda onun meraklarını tatmin eden kız gibi hissedebileceğini hesap etmiş olmalıydı, gerçek bir erkek ne yaptığını ne söylediğini bilir, konuşmadan önce iki kere düşünür.

Velhasıl bu dünyanın sonu değil, sana kıydım ettim gibi dramatik hale getirmeyin. Biraz mantıklı düşünün lütfen. Senin yerinde olsam "Merak ettim" açıklamasıyla ve yaptığı lüzumsuz cinsellik içeren şaka vs konuşmalarıyla ondan fazlasıyla soğumuş olurdum ve ayrılırdım büyük ihtimalle. Ama şans vermek istiyorsan ille de mantıklı bir şekilde açıklamasını yap ona rahatsız oluyorum tekrarlamanı istemiyorum de, bana nasıl kıyarsın falan filan dramatize etme. O ne yaptığını bilen bir erkek olmasa bile sen ne yaptığını bilen bir kız ol. Gerçekten sana değer veriyorsa tekrarlamayacaktır. Asıl önemli olan hayatında onun olup olmaması değil, kendine saygını kaybedecek bir şey yapmaman. Çünkü inan bana herkes unutuluyor, geride bırakılıyor, ne yaptığını bilmeyen erkeklerle değerli vaktini harcama :)

Son düzenleme:
Evet dedi

Sakalari soyle;
Seni seviyorum
Acik konus
Ev bos

Sevgiliye bunlar anlatılmaz canım. Sen 15 yaşında bir ergenle birliktesin, ki bilmiyorum sana yeteri kadar değer verseydi üzerine daha çok düşerdi diye de geçiyor aklımdan ama o muhtemelen seni anlayamadı, senin hissettiğin rahatsızlığın ciddiyetini anlayamadı.

Bana kızabilirsin ama kaç konudur şu adam için ağlayıp duruyorsun:20:

Hafta sonu sınavın var. 1 sorunun bile hayatında ne büyük önemi varken sen sonunu bile göremediğin bir şey için güzelim vaktini harcıyorsun

Bende aşk acısı çektim aman öldüm ondan sonrası yok sanıyordum ama şimdi iyi ki o adam olmamış diyorum

Sen şu sınavı atlatta gerisini boşver su akar yolunu bulur

Canım, bu konuyu öyle merak ettim sana kıydım falan diye dramatize etmeye gerek yok. Birtakım genellemeler vardır ve doğrudur; bir erkek bunun açıklamasını yapıyorsa merak ettim şeklinde, o erkek hala çocuktur. Aranızda öyle şeyler geçebilir, 18 yaşındasınız. Senin yerinde olsaydım bu konuyu tartışma konusu yapmazdım, hoşuma gitmediyse daha mesafeli davranırdım. Öpmek istemen makul ama bu tür şeyler için ilk adımı senin atman bence doğru değil, yanlış anlayabilir. Kaldı ki yanlış anlasa dahi, merak ettim vs dememesi gerekiyor. Bana göre ne yaptığını bilen bir erkek cinselliği diline dolamaz, abuk sabuk şakalar yapmaz, aramızda bir şeyler geçse dahi o şeylerin açıklamasını yapmaz. Yaptıysa gözümden düşer, 14 yaşında çocuk seviyesine iner ve bitiririm.

Özetle;
1. Sen sinemada aranızda geçeni büyütmemeli, aranızda tartışma konusu yapmamalıydın. Rahatsız olduysan mesafe koymalıydın, ilk adımı sen atmamalıydın örneğin daha sonrasında. Tekrar aynısı olursa nazikçe kendinden uzaklaştırmalıydın.
2. O bunun açıklamasını "merak ettim" diye yaparak hata etmiş. Bu durumda onun meraklarını tatmin eden kız gibi hissedebileceğini hesap etmiş olmalıydı, gerçek bir erkek ne yaptığını ne söylediğini bilir, konuşmadan önce iki kere düşünür.

Velhasıl bu dünyanın sonu değil, sana kıydım ettim gibi dramatik hale getirmeyin. Biraz mantıklı düşünün lütfen. Senin yerinde olsam "Merak ettim" açıklamasıyla ve yaptığı lüzumsuz cinsellik içeren şaka vs konuşmalarıyla ondan fazlasıyla soğumuş olurdum ve ayrılırdım büyük ihtimalle. Ama şans vermek istiyorsan ille de mantıklı bir şekilde açıklamasını yap ona rahatsız oluyorum tekrarlamanı istemiyorum de, bana nasıl kıyarsın falan filan dramatize etme. O ne yaptığını bilen bir erkek olmasa bile sen ne yaptığını bilen bir kız ol. Gerçekten sana değer veriyorsa tekrarlamayacaktır. Asıl önemli olan hayatında onun olup olmaması değil, kendine saygını kaybedecek bir şey yapmaman. Çünkü inan bana herkes unutuluyor, geride bırakılıyor, ne yaptığını bilmeyen erkeklerle değerli vaktini harcama :)

Cook haklisin ama ben niye soguyamiyorum acaba sorunlu muyum neyim

Sevgiliye bunlar anlatılmaz canım. Sen 15 yaşında bir ergenle birliktesin, ki bilmiyorum sana yeteri kadar değer verseydi üzerine daha çok düşerdi diye de geçiyor aklımdan ama o muhtemelen seni anlayamadı, senin hissettiğin rahatsızlığın ciddiyetini anlayamadı.

Bence de oyle

Bana kızabilirsin ama kaç konudur şu adam için ağlayıp duruyorsun:20:

Hafta sonu sınavın var. 1 sorunun bile hayatında ne büyük önemi varken sen sonunu bile göremediğin bir şey için güzelim vaktini harcıyorsun

Bende aşk acısı çektim aman öldüm ondan sonrası yok sanıyordum ama şimdi iyi ki o adam olmamış diyorum

Sen şu sınavı atlatta gerisini boşver su akar yolunu bulur

Kizmadim cok haklisin
Bu benim zayif noktam sanirim

Ben yapmam gereken seyi buldum
Biraz sure vericem eger bu ergen cocuk tavirlarina son vermezse ve beni kirmaya devam ederse o zaman bir gram bile aglamiycam
Simdilik seni seviyorum demesine ve cocuklugu daha ustunden atamamis olmasina inanmak istiyorum
Beni kirdigini gayet net anladi
Bakalim neler olucak

Bana aptal diyebilirsiniz buyuk ihtimalle de diyorsunuz zaten
Haklisiniz

Back
X