Bitiyor kötüler kazandı :(

Bende avukat arkadaşlarımla görüştüm şimdi.Onlarda hiç birşey yapmadan sessizce beklememi söylediler.Bakalım
Bir kaç Gündaha bekleyip niyetlerini anlayayım.
Tek anlamadığım çok mu zor birine istemiyorum,sevmiyorum,anlaşamıyoruz demek Ya da yazmak .Pazartesi den önce gayet güzel yazıyordu vs.Sadece ne zaman geleceğini bilmediğimi söylüyordu.
Adam bosanicaz demis daha ne yazsin?
Neyin niyetini anlayacaksiniz adam bosanmak istiyor işte, saf misiniz yoksa bosanmamak icin kirk takla mi atiyorsunuz yemin ederim anlamiyorum.
Hala adama yuzyuze konusalim diyorsunuz ilerde cok vurcaksiniz kafanizi duvarlara

Ne hali varsa görsün, acımayın, eşinizin yaptığı kalleşlik başka birşey değil inanın...
Şuan karı koca olmanın dışında farklı şeylere üzülüyorum.En başından beri tüm haksızlıklarla mücadele edip tam dinlenme zamanım geldiğinde şimdi sil baştan Yen'i haksızlıklarla savaşıcam Ancak hiç dinlenemedim ki

Adam bosanicaz demis daha ne yazsin?
Neyin niyetini anlayacaksiniz adam bosanmak istiyor işte, saf misiniz yoksa bosanmamak icin kirk takla mi atiyorsunuz yemin ederim anlamiyorum.
Hala adama yuzyuze konusalim diyorsunuz ilerde cok vurcaksiniz kafanizi duvarlara
Safım

Fazla iyi niyetlisiniz. Bir an önce gözünüzü açmazsanız daha çok üzülürsünüz.

İlerde pişman olmak istemiyorsanız boşanırım ama bir şartla deyin ve yüksek bir miktar tazminat+nafaka+altınları isteyin. Kabul etmezlerse mahkemede hâkime durumu anlatıp boşanmak istemediğinizi söyleyin. Muhtemelen oğullarını sizden sonra başkasıyla evlendirecekler hemen, bu yüzden acele ediyorlar. Aynısını kuzenime yaşattılar. O kadar söylememize rağmen boşandı bir celsede hem de 10000 liralık altın karşılığında. 10 gün içinde başkasıyla evlendirdiler oğullarını. Çok pişman oldu ama iş işten geçti.
Direnin, kurtulamasınlar sizden, bu eşkıyalığın bir bedeli olmalı. Yokluk içinde geçen yıllarınızın diyetini alın.

Çok haklısınız direnme konusunda onlar beni düşünmüyorlar şuan kolayca bir kağıt gibi buruşturup atmak istiyorlar.Benim için sakıncası uzasın Ancak onlar uzamasını istemezler vazgeçmesinden korkarlar

Eşinizin nasıl bir sağlık problemi var? Çünkü bu size yapılan sağlıklı bir ruh halinin yapacağı birşey değil? Yada bir yerlerde eksik anlattığınız birşeyler var. Ben olayı çözemedim:kızgın:

Avuntudan ziyade kendi yaşadığım bildiğim şeylerden ötürü .İlk yıl rest çekmedi aslında başta aynen böyle protokol vs hazırlığı başladı Sonra Ailesi sen bilirsin dedi tehditlerini geri çektiler kaldı.ama uzaktan uzaktan yıldırmaya devam ettiler.Elbette doğru değil şuan nasıl hissediyorum bilemezsiniz.Hafatalarca gelecek diye bekledim İnan'ın günlerdir doğru dürüst Ne uyudum Ne birşey yedim.O kadar güçlü bir insan değil hevesimi aldım yoluma bakayım diyebilecek.Hatta istemiyorum diyebilecek cesareti bile Yok .
Siz bilirsiniz. Israr etmeye devam edin o zaman, daha önce de sizden ayrılmaya çalışmış adama sonra kucak açmışsınız. Gururunuzu kenara bırakacaksınız bu sizin tercihiniz. Çünkü size göre tüm bunlarda hatası olmayan tek kişi eşiniz, zavallı! Ailesi de şeytan ve sizi ayırmaya çalışıyor! Böyle bir şey olmadığını anladığınızda bu düşünceleriniz yüzünden kendinizi çooook suçlayacaksınız!!!

Eşinizin nasıl bir sağlık problemi var? Çünkü bu size yapılan sağlıklı bir ruh halinin yapacağı birşey değil? Yada bir yerlerde eksik anlattığınız birşeyler var. Ben olayı çözemedim:kızgın:
Herşeyi yazamıyorum Ancak bir kısmı şu Eğer ilaçlarını almazsa karşı tarafın söylediklerinden o an etkilenip kendini kapatır Ve tek kelime etmez.Sonrasında kapanır uyur .
Sadece telkinle normale döner.Ona da izin vermiyorlar,ilaçlarını da aldıklarını sanmıyorum

Adam sizi sevmiyor ve önemsemiyor.Siz de bir an önce bunları kabullenip atağa geçerseniz bari bundan sonraki haklarınızı yedirmezsiniz.

Herşeyi yazamıyorum Ancak bir kısmı şu Eğer ilaçlarını almazsa karşı tarafın söylediklerinden o an etkilenip kendini kapatır Ve tek kelime etmez.Sonrasında kapanır uyur .
Keşke tek başına göndermeseydiniz o zaman. Umarım sıkıntınız kısa zamanda geçer. Evliliğiniz düzelir.

Kendisi vermiyorsa daha kötü bir durum değil mi ? Ailesinin her dediğine tamam diyen bir insanla neyin anlaşması hala?
Eğer 5 yıldır hiç tanımamadıysam bilemiyorum elbet herşey olabilir.Başlarda tamam der teslim olur güçsüz hisseder kapanır Ve en son kendi kararını verir .Karakteri tam olarak böyle olduğu için yine öyle bir durum olabilme ihtimalini düşünüyorum.şuan bana yaptığını bir kaç gün Sonra ailesine de yapabilir onlarada kapatabilir daha önce yaptığı gibi .

Eğer 5 yıldır hiç tanımamadıysam bilemiyorum elbet herşey olabilir.Başlarda tamam der teslim olur güçsüz hisseder kapanır Ve en son kendi kararını verir .Karakteri tam olarak böyle olduğu için yine öyle bir durum olabilme ihtimalini düşünüyorum.

Ya yanlış anlamayın ama şu yazdığınıza göre çok da güvenilecek biri değil...
Bence siz de yolunuza bakın artık.

Bende anlamıyorum gerçekten açık açık niyetlerini söylemişler, boşanacağız hazırla kendini demiş. Ve siz saf saf akıl alma derdindesiniz.

Keşke tek başına göndermeseydiniz o zaman. Umarım sıkıntınız kısa zamanda geçer. Evliliğiniz düzelir.

Teşekkür ederim .İşte söylemedi oraya gittiğini ne olduysa bir saat içinde konuştuktan Sonra değişti.Sonraki günlerde gayet normaldi Sanırım hergün yavaş yavaş çözdüler o anlattıkça onlarda kurdu .

Ya yanlış anlamayın ama şu yazdığınıza göre çok da güvenilecek biri değil...
Bence siz de yolunuza bakın artık.
İşte içimi rahatlatacak şey hastalığından mı Ve hep bildiğim durumlardan dolayımı bu şekilde davranıyor Yok sa bu kendi kararımı bunu öğrenmem gerekiyor.Yoksa Elbette ben de onların yaklaşımına göre gerekli cevapları vereceğim hukuki olarak .

Bu vakitten sonra eşinizle yüzyüze görüşme çabanız anlamsız. Tuttuğu avukat annesinin arkadaşı diyorsunuz, yani düşündüğünüz kadar büyük paralar vermemiş olabilirler ayrıca bu avukatın çok dişli biri olduğunu nereden çıkardınız ki. İstediği kadar dişli işinin ehli bir avukat olsun, yaşanmışlıkları değiştirebilir mi hayır. Bir an önce sizde bir avukattan hukuki yardım alın, biraz daha adım atmadan beklerseniz boşanmayla size verilebilecek olan haklarınızı da kaybedeceksiniz. Haklıysan haksız durumuna düşeceksiniz. Dava dilekçesi size tebliğ edildikten sonra iki haftalık bir cevap süresi var, eğer bu süre içinde cevap dilekçesi vermezseniz dava boyunca lehinize olan hiçbir delil sunamayacaksınız. O yüzden bir an evvel kendinize bir avukat tutmanızı öneririm. Karşı tarafın avukatıyla olan görüşmeleri de o yapar, muhatap olmak zorunda kalmazsınız.

Ayrıca yüzyüze görüşüp onun söyleyeceği şeyleri duyup nefret edeyim diyorsunuz da adamın kaçarak evden gidip annesinin gazıyla boşanma kararı alması başlı başına bir nefret sebebi değil mi? Daha neyi duymayı bekliyorsunuz?

Ruh sağlığı bozuk dediniz sanki teşhisi neydi ki,bu arada bu adamdan zaten size hayır gelmezdi ki ,tabi siz aşık oldugunuz için şuan böyle değerlendirmiyorsunuz ama,çok saçma değil mi herşey :KK43:
bırakın bitsin bu evlilik makul birisiyle yeni bi hayat kurarsınız :KK3:

Bu vakitten sonra eşinizle yüzyüze görüşme çabanız anlamsız. Tuttuğu avukat annesinin arkadaşı diyorsunuz, yani düşündüğünüz kadar büyük paralar vermemiş olabilirler ayrıca bu avukatın çok dişli biri olduğunu nereden çıkardınız ki. İstediği kadar dişli işinin ehli bir avukat olsun, yaşanmışlıkları değiştirebilir mi hayır. Bir an önce sizde bir avukattan hukuki yardım alın, biraz daha adım atmadan beklerseniz boşanmayla size verilebilecek olan haklarınızı da kaybedeceksiniz. Haklıysan haksız durumuna düşeceksiniz. Dava dilekçesi size tebliğ edildikten sonra iki haftalık bir cevap süresi var, eğer bu süre içinde cevap dilekçesi vermezseniz dava boyunca lehinize olan hiçbir delil sunamayacaksınız. O yüzden bir an evvel kendinize bir avukat tutmanızı öneririm. Karşı tarafın avukatıyla olan görüşmeleri de o yapar, muhatap olmak zorunda kalmazsınız.

Ayrıca yüzyüze görüşüp onun söyleyeceği şeyleri duyup nefret edeyim diyorsunuz da adamın kaçarak evden gidip annesinin gazıyla boşanma kararı alması başlı başına bir nefret sebebi değil mi? Daha neyi duymayı bekliyorsunuz?
Avukatım var sadece bekliyorum .Elbet gelecek şahsi eşyalarını alacak ben olayım ya da olmayayım .Aile konutumuzda evim de bekliyorum bu durumda neden hukuki haklarımı kaybedeceğim?

Back
X