Doğal Saç Bakım Kürleri bitki dermanın menengiç sabununu kullandınız mıı??

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

burcccccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
207
0
46
Hakkari
kızlar evde bitki dermanın menengiç sabununu buldum aranızda kullanan varsa bilgilerini benimle paylaşabilir mi ben birazdan yıkıycam bu sabunla saçımı etkisini size de yazarım tabi 1 defada belli olyursa:126:

ben bayadır kullaniyorum sacımın ön kısımları çok ince yaglandigi icin baslamistim kullanmaya.tavsiye ederim.Kisa kisa saclar cikti kuaförüm bile şaşırdı.Gürleşti artık Üst ön tarafı saçlarımın.Ama her banyoda 1 kez ilk onunla ön kısmı yıkıyorum ovarak.durulayıp sampuan yapıorum

kızlar evde bitki dermanın menengiç sabununu buldum aranızda kullanan varsa bilgilerini benimle paylaşabilir mi ben birazdan yıkıycam bu sabunla saçımı etkisini size de yazarım tabi 1 defada belli olyursa:126:

eşime set olarak aldık çok etkili alırken tereddüt ettik ama gerçekten işe yarıyor menengiç sabunu olsun diğer ilaçları olsun çok memnunuz yani gürleşti saçları dökülme nerdeyse yok denecek seviyeye indi ama düzenli kullanmak gerekiyor

hepinize teşekkür ederim ben de ilk defa bugün kullandım fena sayılmaz bu yorumlardan sonra kullanmaya devam ederim o zamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…