Doğal Saç Bakım Kürleri Bitki yağları (saç için)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

kubos27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
2
1
36
31
Şampuan Otacının Argan yağlı şampuanımın içine her birinden bir miktar atıp karıştıracağım.
Buğday Yağı
çam terebentin
Jojoba Yağı

Maske Maske için bu yağları ve ampulleri karıştırıp 3 gün de bir saçıma süreceğim.Ortalama 2-3 saat kalacak şekilde.Daha sonra saf defne ya da zeytinyağlı sabunla yağlardan arındırıp şampuanla yıkayacağım.
Keten yağı
Argan Yağı
Susam yağı
HİNT YAĞI
Bemiks Ampul:Saça B vitamini takviyesi yapıyor.
Evigen Ampul:Saça E vitamini takviyesi yapıyor.

BADEM YAĞI
Hindistan yağı
macadamia yağı
SHEA BUTTER
yağı

Bu yağlar nasıl sizce tavsiye verebilir misiniz kızlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım karışıma bir parça da çörek otu yağı ekle derim. Gayet iyi seçimler yapmışsın.Şampuanın içinden bence çam terebentini çıkart bir adet bepanthene ampul ekle.

yaglar bana fazla geldi açıkcası fazlası zarar mı hakim değilim ama. ben hint yağını buharda biraz sulandırıp zeytinyağıyla karıştırıyorum. ayrı oolarak tek basına badem yağıda sürüyorum .işlemi temiz saça yapmıyorum ben kendinden yağlanmış saça geceden sürüp sabaha kadar bekletiyorum. sürekli işlem yapmama ragmen oldukça sağlıklı saçlara sahibbim dökülmemde azaldı maşşalah diyim ben 9luk oksıdanlar boyalar cılalar maşalar giderken insanlar ne ara uzuyor senin bu saçlar diyor:KK70: . bu arada şampuana saç terebentini damlatmayı dusunuyorsan sarımsaklı sampuanada yapabilirsin. kurutsada memnun kaldım ben saç kremi bakım spreyiyle halledilebiliyor en azından şampuan saca uyum saglayana kadar..

öyle bişey tespit ettim ki saçım hemencicikkk uzadı :D doğrusu bu kadarını beklemiyordum saçımı ilk defa bu kadar kısa sürede bu kadar uzun gördüm

Back
X