Bitkin bıkkın

Gerçekten Adınız karpuz mu 😉
Bence sen çok güçlü bir kadınsın O karabasan felan değil biraz canın sıkkın ve bunalmışsın hepsi bu .. Bak işte ne güzel hayata tutunacak bi oğluşun var emin ol daha kötü durumda olanlar var şükür et hayata sımsıkı Sarıl
Hepsi geçicek

Doğumdan sonra bir süre ben de depresyon ve öfke halindeydim. Karamsar ve eleştireldim..
Oğlum 18 ayını geçene kadar devam etti.

Biraz benim çabam, biraz eşimin ilgisi normale döndürdü. Sizin durumunuz çok daha ciddi görünüyor.

Sizi bilmiyorum da ben çalışıyordum ve kafamın başka şeylerle meşgul olması, tüm gün evde ev ve çocuk sarmalında yaşamamak yardımcı oldu..

Karabasan dediğiniz şey uyku felci. Beyninizin ve sinir sisteminizin farklı zamanlarda uyanması nedeniyle oluşuyor.
Mutlaka depresyon tedavisi görmeniz gerekiyor. Yoksa tek sevinciniz oğlunuza da zararınız dokunacak.
Eğer size faydası olacaksa radikal kararlar verin..

Her gün bu hayata lanet etmenin sebebi ne, insanlar hastanede nelerle uğraşıyor, mutlu olduğun hobileri yap kendine ödüller vermeye çalış, alkol sigarayı kes, yürüyüş yap sağlıklı beslenmeye çalış, kendini sev

İçimde hep bır sıkıntı var yaklasık 1 yıldır herseye ofkelenıyorum herseye kızıyorum halsızım ev işini bile bıraktım herseyım duzensız aksamdan aksama evı temızlıyorum oda nasıl bir halsızlıkle. Sureklı uyumak istiyorum uyudugumdada karabasanlarla ugrasıyorum. Eskıden korkardım ama sımdı bildigin dost olduk sadece uyanmaya calısıyorum hareket etmeye. Koluma uzanan karabasanın altından kolumu cıkartmaya calıyorum. Hastaneye bıle gıtmek istemiyorum kendım için cocugum hasta 3 defa onu götürdüm. Hergun bu hayata nalet edıyorum. Tek sevıncım oglum. Zaten ondanda olmasa aılemı esımı herkesı terk eder kayıplara karısırdım. Canım sıkkındı yazmak ıstedım bı günlük gıbı.
Kan değerlerinize baktırını ilk önce, tiroid, b12, d vitamini, kansızlık yorgunluk, uyku isteği belirtileri bu değerlerde yapar.

Kan değerlerinize baktırını ilk önce, tiroid, b12, d vitamini, kansızlık yorgunluk, uyku isteği belirtileri bu değerlerde yapar.
Tiroit... Hayatı çalan lanet birşey...Bi ara konuşmakta bile zorlandım onun yüzünden. Bence de kan değerlerinize baktırın, belki çok basit bişeydir.

Calismaya baslayin. Hem yeni insanlar ile tanisir, ortaminiz degisir hem de evden cikmak icin bahaneniz olur. Genelde hobi bulmak da iyi gelir ama hobi isi insanin keyfine birakildigi icin zorlayici tarafi yoktur. Siz dedigim gibi bir işe baslayin

Tiroit... Hayatı çalan lanet birşey...Bi ara konuşmakta bile zorlandım onun yüzünden. Bence de kan değerlerinize baktırın, belki çok basit bişeydir.

10 yılı geckindir tiroid hastasıyım bende aynen ilk çıktığında çok zordu benim için. şimdide değerim çok az yükselmiş. 10 yıldan fazladır ilaç kullanıyorum.

Geçirdiğiniz karabasan değil uyku felci. Öyle olduğunuz zaman ben uyku felci geçiyorum derseniz olmaz. 3 sene boyunca karabasan diye diye gezdim uyumaktan korkuyordum. Yastığımın altına yasin kitabı başımın ucuna kuran koydum yine de bitmedi. Sonra nette gezerken öğrendim ki uyku felciymiş. Bir iki derken bitti. En önemli olan beyine ben uyku felci geçiriyorum diye uyarıda bulunmak.
İnş en kısa zamanda sorunlarınızı halledersiniz mutlu huzurlu bir hayatınız olur.

Son zamanlarda kafanıza taktığınız bir sorun falan var mı? Yani insan bazen takmadığını sansa da içten içe bir şeylere takılıp kalmış olabiliyor. İsyerinde sorunlar yada birileriyle ,eşle, eşin ailesi ilk gelen sebepler aklıma. Bu tarz bir sorun yaşadıysanız olabilir.

Uyku ve stres seviyeni düzenlemek için besin takviyesi olarak 5 HTP kullanabilirsin, marka vermeyeyim reklama girer ama netten araştırsın.

Bu hallerin altinda yatan bir sebep var? Yoksa tek sevincim oglum demezdiniz...

Saolun arkadaslar anca yazabıldım. Psıkologa görünmem şart kabuslar pesımı bırakmıyor. Ama gidemiyorum işte gece uyuyamadıgım için gündüzde uyanmak istemiyorum. Oglede gec oluyor hastane için

İçimde hep bır sıkıntı var yaklasık 1 yıldır herseye ofkelenıyorum herseye kızıyorum halsızım ev işini bile bıraktım herseyım duzensız aksamdan aksama evı temızlıyorum oda nasıl bir halsızlıkle. Sureklı uyumak istiyorum uyudugumdada karabasanlarla ugrasıyorum. Eskıden korkardım ama sımdı bildigin dost olduk sadece uyanmaya calısıyorum hareket etmeye. Koluma uzanan karabasanın altından kolumu cıkartmaya calıyorum. Hastaneye bıle gıtmek istemiyorum kendım için cocugum hasta 3 defa onu götürdüm. Hergun bu hayata nalet edıyorum. Tek sevıncım oglum. Zaten ondanda olmasa aılemı esımı herkesı terk eder kayıplara karısırdım. Canım sıkkındı yazmak ıstedım bı günlük gıbı.
Benzer setleri ben unıversıtede yasadım ve aptal gıbı psıkıyatrıye gitmek yerine arkadaslarıma uyup hacı hoca gezdim daha kotu oldum depresyındaymısım megersem yardım Almadıgım ıcın hamılelıgınde ve sonrasında panik atak anksıyedeyle ugrastım size tavsiyem psıkıyatrıye gıdın ılaclarını her gun aybı saatte duzenlı kullanın sakın kendi kafanıza Gore bırakmayın hastalık daha fena gelır ben tedavi oldum cok sukur bıseyım kalmadı darısı size ınsallah

Benzer setleri ben unıversıtede yasadım ve aptal gıbı psıkıyatrıye gitmek yerine arkadaslarıma uyup hacı hoca gezdim daha kotu oldum depresyındaymısım megersem yardım Almadıgım ıcın hamılelıgınde ve sonrasında panik atak anksıyedeyle ugrastım size tavsiyem psıkıyatrıye gıdın ılaclarını her gun aybı saatte duzenlı kullanın sakın kendi kafanıza Gore bırakmayın hastalık daha fena gelır ben tedavi oldum cok sukur bıseyım kalmadı darısı size ınsallah
Ayy inşallah gercekten cok zor uyumaya korkar oldum

Ayy inşallah gercekten cok zor uyumaya korkar oldum
Canım korkutmak gıbı olmasın ben lahusayken cocugu Asagı at diye sesler duydum yanı cıldırmıs gibiydim uykuya dalamazdım ya biri beni boguyordu ya bir yerden dusuyordum ve 10 yasında beri namaz kılan biriyim yani demek ıstedıgım depresyon anksıyete panik atak okb bu gibi hastalıklarda beyin insana oyun oynuyor ses duyma karabasan vs hacı hoca bence bulasna direk doktora bak bir sene duzenlı tedavi ol kuş gibi olursun halim yok gitmeye diyorsun kendin ıcın Degılse de evladın ıcın yap bunu

Her gün bu hayata lanet etmenin sebebi ne, insanlar hastanede nelerle uğraşıyor, mutlu olduğun hobileri yap kendine ödüller vermeye çalış, alkol sigarayı kes, yürüyüş yap sağlıklı beslenmeye çalış, kendini sev
Depresyonu yaşamadığınız için bilemezsiniz sağlıklı beslenmek bir yana aç kalmayım bayılmayim diye 2 3 lokma yersiniz

Canım korkutmak gıbı olmasın ben lahusayken cocugu Asagı at diye sesler duydum yanı cıldırmıs gibiydim uykuya dalamazdım ya biri beni boguyordu ya bir yerden dusuyordum ve 10 yasında beri namaz kılan biriyim yani demek ıstedıgım depresyon anksıyete panik atak okb bu gibi hastalıklarda beyin insana oyun oynuyor ses duyma karabasan vs hacı hoca bence bulasna direk doktora bak bir sene duzenlı tedavi ol kuş gibi olursun halim yok gitmeye diyorsun kendin ıcın Degılse de evladın ıcın yap bunu
Ayy tovbeler olsun 🤯 gerckten cıldrmalık. Aslnda bn randevu almıstım ökz kocama dedım gel bnmle yardımcı ol bna 2 yasndakı cocukla zor oluyor dıe. İşe gitmem gerekiyor dıyıp gelmedi. Baska gune falsn al dedı bırsuru bahane bnde gdemedım. Dun gece dehsetle uyanımca sarıldı bna sakın ol korkma bn yanındayım dedı. Ama yine gıdelm demedı

Back
X