- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
Arkadaşlar duygusal olarak çok yorgun hissediyorum, daha önce de vardı ailemle ilgili sorunlarımı anlattığım konular, şuan ağlayarak yazıp neye ağladığımı da anlamıyorum. Oğlum sürekli ağlayan bir çocuk özellikle diş çıkartırken bütün gün hiç birşey yapamıyorum yemek yapmaya gidiyorum mutfağa, pişman oluyorum ağlamasından, tutturmasından, dışarı çıkarken eve girerken sürekli ağlayarak yaptırıyor herşeyi, ben normalde yemek yapmayı çok seven bir insandım şimdi çorba yapabilirsem yeter diyorum, acıkınca da çok ağlıyor ve ben oğluma hiç vurmamaya bağırmamaya çalışıyorum çok nadir ona zarar verecekse kızıyorum dur yapma gibi. Bütün gün evi dağıtmasına elleri pisken heryere sürmesi normal bizde. 2 yaşını geçti çok az konuşuyor ve lazımlığa oturmak istemiyor, çişini söylemiyor. Çok yoruldum ailem oğlumu acil hastaneye götürdüğümde bile aramadı. Kayınvalidem çocuğa bakabilecek sağlıkta değil, rahatsız. Dertleşmek için buraya yazmak istedim. Geçecek diyorum sabır diyorum ama ben çocukluğumda dayak yedim özellikle babamdan çok küfür yedim. Sabretmek ondan mı zor geliyor bilmiyorum. Yapmak istediğim şeyler oluyor ama yapamıyorum, dışarı çıkamıyorum, alışverişe gitsek durmuyor, kayınvalideme gidiyoruz eve girerken de çıkarken de ağlama krizine giriyor. 2 yaş sendromunu okudum çok benzer ama tek olduğum için çok yoruldum. Eşim akşam oynuyor ama o da yetmiyor hiç gitmesin istiyor. Giderken de ağlıyor ben yarım saat susmasını bekliyorum. Ben iş yapmaktan değil ama duygusal olarak çok yoruldum, ev işini hiç dert eden biri değildim ama oğlumla tam yapamıyorum bu da üzüyor beni bütün gün evde oturup balkonu temizleyeceğim diyorum ama yapamıyorum. 2 yaş sendromu ne zaman biter bilmiyorum ama ben gerçekten yorgun hissediyorum.