- 28 Şubat 2008
- 96
- 0
- 86
- Konu Sahibi gxoxzdey_85
-
Canım ne açıdan kolay diye soruyosun açmak açısından mı eğer öyleyse röfle daha iyi çünkü kendi saç rengindelede karışık olduğundan daha doğal duruyor saçını boyatırsan uzadıkça dipler çok kötü duruyo
Benimde Saçimda Röfle Vardi.onun üstüne Aşk Alevi(yani Kizilmiş)onu Yaptim.ama Tekrar Röfle Yaptirmak Istiyorum.mümkünmü Acaba.cevap Yazarsaniz Sevinirim.
walla kızlar sonunda dayanamadım ve ne boya nede röfle deyip tanıdık kuaförden gittim toz açıcı aldım ve evde koyu olan yerlerine yaptın...sonuÇ: mükenmel oldu
platin sarısı oldu ve hepsi süper duruyor :teytey::teytey::teytey:
Canım nasıl uyguladın toz açıcıyı ? Ne kadar olmuştu sen röfle yaptıralı_? Nasıl bi toz mavi renktemi _?
evet canım mavi toz açıcı ama ben daha önceden deneyimli olduğum için yaptım bilmeyenler için pek tavsiye etmem...
Birhafta olmuştu yapalı saçlarımı röfle işte kuaföre sordum bana 50 ylt fiyat verdi...
Bende en sonunda dayanamadım ve açıcı aldım toz hemde 5 ytl lik falan sonra kozmetik markettende oksidan suyu aldım 9 luk nomal boya gibi karştırıp sürdüm kafama jeyyar
YArım saat beklettim ama sürekli kontürol ettim saçalrımı falan..öle oldu ama süper oldu yani gören herkez süper diyor..
Bide benim kendi doğal saçlarıma yaptım röflelerde vardı ama çok yıpranmamıştı saçlarım
ben boyalı ve röfleli saçımı beğenmiyorum...yüzüm soldu.bal rengine boyasam kendim,solgunluğu gidip canlanır mı acaba?[birde hangi markayı tavsiye edersiniz?kopmasında saçlarım,yada bekleyip hiç boyamasam ben bronzlaşınca(buğday teniyim yazın süper bronz olurum)o zaman saçım dahamı uyumlu olur acaba yüzümle?höff ne yapsam?boyayımmı bal rengine evde?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?