Saç Rengi ve Saç Boyama Bitkisel Boya Saclari Yipratmiyor Mu?

slm hanimlar..

ben hamile oldugum icin saclarimi boyayamiyorum o yüzden kina yakmak istiyorum sacimi zaten daha önce kizila boyamistim simdi turuncu gibi birsey oldu... simdi kinayi yaptiktan sonra dogumdan sonra üstüne boya yapilir mi yani böyle yapan varmi boya tutarmi??

BıTKıSEL BOYADA amonyak az.. yokd egıl..ama ondada sacı kurutma makınesıne sokuyorlşar..ozamandaha cok tutuyor boya..kurutma makınesıne girdğindede zaten amonyak degerı yükselıyormuş.daha zararlı hale gelıyormus. ben ılk bıtkısel kullandım.sonra normal boyayala boyattım.degerını düşürdüm suyu daha fazla kullandı kuaförüm..

ben de boyalı saça (2 aylık bir boya idi ) kına sürdüm ve zarar görmedim. bilginize...

Merhaba kızlar ben Azra 20 yaşındayım saçımı açık kestaneye boyadım sonra sarıya geçiş yapmak istedim ama dipleri sarı uç tarafları açık kestane renginde acaba bir daha boyatsammı sarıya? O zaman rengi açılırmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…