Saç Rengi ve Saç Boyama Bitkisel Boya Saclari Yipratmiyor Mu?

Blackqueen89

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2007
259
4
641
35
KIZLAR bitkisel boya denince aklıma natural colors ,silky,phyto color geliyor.Bunlar gerçekten saçı yıpratmıyo mu sonuçta onlarda boya ne farkı var?CADIARZU

cnm sonuç olarak hepsi kimyasal saçı yıpratıor:( bitkisel boyaların içlerinde amonyak yok saçı kurutmuyorlar o kadar sanırım ama renk o kadar kalıcı olmuyormuş galiba en iyileri galiba tierra organic color kuaförlerde kullanılanlar senin saydıklarını pek duymadım?

ben kullandım organik boya kuaföre boyattım ve hiç memnun kalmadım 2 haftada aktı gitti üstelik boyanın rengi falanda çıkmadı ortaya...
üstelik normal boyanın iki katı fara verdim...
kimse boyattığıma inanmadı...
eğer zararsız ve doğal bişiy olsun dersen kına sür...
hem besleyici hemde akmıyor...
hint kınası değil normal kına setleri aktarlarda satılıyor...

ben kullandım organik boya kuaföre boyattım ve hiç memnun kalmadım 2 haftada aktı gitti üstelik boyanın rengi falanda çıkmadı ortaya...
üstelik normal boyanın iki katı fara verdim...
kimse boyattığıma inanmadı...
eğer zararsız ve doğal bişiy olsun dersen kına sür...
hem besleyici hemde akmıyor...
hint kınası değil normal kına setleri aktarlarda satılıyor...
kınada her renk var dimi hiç yapmadım sadece kırmızı olduğunu biliyorum:utangac:

bende hamile oldugum icin bitkisel boya aldim , binevi kina gibi belli renkleri var ,sari,kumral,esmer ve kizil var..ama bunlarin tonlari yok acik yada koyu gibi secenek yok ..ben kumral aldim ,bildigin bir kina tozu dusun ister suyla ister cayla karistirip harci olusturuyorsun ama saca surmek cok zahmeti oluyor her tarafa surmek icin yardim eden biri olmali ve yaklasik 1 saat tutuyorsun sacinda..ama ben yalniz yaptim diplerime tam surememisim pek beceremedim epey zahmetli is yani ama saci besledigini yaziyor ustunde ..hamile olmasam yine normal boya kullanicam ama kimyasal diye korkuyorum..

canım kınanın tüm renkleri yok yani benim bahsettiğim kına setinin tüm renkleri yok
hint kınasının renk seçenekleri var ama hiç tavsiye etmem bir haftada akıp gider ve saçın mat bi görünüm alır...
benim dediğim setin seçeneği yok bildiğin kına işte ama senin saç rengine göre tonu değişir tabii hafif kızıl oluyor ama bildiğin turuncu değil...
içine birde ceviz yaprağı atarsan hem besler hemde koyu bi renk olur...
eşim kına kokusunu sevmediği için süremiyorum aslında öyle özledimki...
belimdeydi saçlarım ve kınayla ışıl ışıl parlıyordu hemde bakımlı duruyordu...

arkadaşlar ben uzmana sordum bitkisel boyalarla normal boyalar arasında pek bir fark yokmuş hem bitkisel boyalar çabuk aktığı için hiç tavsiye etmedi bir fark yok sonuçta saçını değiştiriyosun tabiki zarar görücek dedi

saçınıza kına sürmenizi hiç tavsiye etmem ben siyah sürdüm hala uğraşıyorum uzasında eski rengine gelsin diye üzerine boya süremiyosun renginden sıkılıp değiştirme gibi bir imkanın yok anca saçın uzayınca

boyalı saça kına süremezsiniz saç yanar kına ancak ana saça sürülür bilginize

ya benim arkadaşlarımdan birisi sacında siyah kına vardı üstüne boya yaptı bişey olmadı sonra bidaha kınayla boyadı gene bişey olmadı hatta ben cok uyardım ama kızın saclarıda gayet saglıklı...CADIARZU onun dışında bitkisel boyaylada bi arkadasım tutturdu boyatıcam diye bişeye benzemedi... ilk kuaförden cıkınca ee onca maske fön falan vardı sac süper duruyodu sonrası iğrenç yıpranmıyo dediler kızın sacları mahvoldu.. mesela benim sacımda röfle var 2kezde ben üstüne boyadım saclarım hala yumusacık ve ışıl ışıl... yıpranma olayı bence saca bağlı... eger sacınız kaliteli ve sağlamsa bişey olmuyo....a.s.

ya bu bitkisel açıcılar nasıl ki orial kadar yıpratır mı ki? kuaför bana normal boya gibi olduğunu söylemişti ama doğru mu acaba :s

Back
X