hadi insallah kan testin de guzel cikacak insallah :)Evet tatlım ben 15 gün uyguladım bu ay :)
İnşallah tatlım :) Rabbim inşaAllah ikimizede vesile kılsın kürü de hayırlısıyla evladımızı kucağımıza alalim amin :)hadi insallah kan testin de guzel cikacak insallah :)
Allah kabul etsin kuzum inşallah senden de güzel haberleri alırız hayırlısıylacanimm bende cuma günü basladim cuma gecesi bitirdim ve benim bata daha 12 gun var birde 7 gunluk ayetel kursuden okudum bu ay dualarla gecti sonucunda insallah benimde dualarim kabul olur cok sevindim canim insallah rabbim kucagina almayida nasip etsin dualarin gücü iste masallah
Canim bizde 2 kimyasal yasadikta doktor bizede vermisti neofortili daha kullanmadik ama faydasi oldu mu sizde domtor ne icin vermistiEşim de sabahları zeytinyağında beklemiş incir yedi, akşamları da keçiboynuzu pekmezi içti, neofortil diye de bi vitamin kullandı canım, onda sperm hareketi ve sayısı azdı
sperm sayısı azdı ve hareketi düşüktü söylediğine göre canım, bu ay hamileyim sanırım kese falan görmedik ama hcg 28 den 98 e yükseldi iki günde.. haftasonu gideceğiz doktora kesesine bakmaya hayırlısıyla, daha öncede böbrekleri oluşmadığı için 17 haftalık bebeğimizi almışlardıCanim bizde 2 kimyasal yasadikta doktor bizede vermisti neofortili daha kullanmadik ama faydasi oldu mu sizde domtor ne icin vermisti
sperm sayısı azdı ve hareketi düşüktü söylediğine göre canım, bu ay hamileyim sanırım kese falan görmedik ama hcg 28 den 98 e yükseldi iki günde.. haftasonu gideceğiz doktora kesesine bakmaya hayırlısıyla, daha öncede böbrekleri oluşmadığı için 17 haftalık bebeğimizi almışlardı
Oooo beybiş tebrikler çok sevindimEki Görüntüle 2036790 Bi saat önce yaptım
Saol cnm inşallah kanda da çıkar ama eşim braz bekleme taraftarı sanki bnde ne yapsam bilmiyrum bi yarın olsunda dueuma gre bakarımOooo beybiş tebrikler çok sevindimyarın kan testine hadi bakalım, gözünüz aydın eşine de selamlar canım onu da tebrik ediyorum, sağlık içinde kucaklayın inşallah
Allah gönlüne göre versin canımcım, hayırlısı olsun inşallahSaol cnm inşallah kanda da çıkar ama eşim braz bekleme taraftarı sanki bnde ne yapsam bilmiyrum bi yarın olsunda dueuma gre bakarım
Anladim canim hayirli olsun darisi basimiza tez zamanda cok tskler o zaman bende alip kullanalim hemensperm sayısı azdı ve hareketi düşüktü söylediğine göre canım, bu ay hamileyim sanırım kese falan görmedik ama hcg 28 den 98 e yükseldi iki günde.. haftasonu gideceğiz doktora kesesine bakmaya hayırlısıyla, daha öncede böbrekleri oluşmadığı için 17 haftalık bebeğimizi almışlardı
siz hazır suyunu mu kullanmıştınız hayıt suyunun ? ben bir haftadır tohumundan çay yapıyorum ama bana o kadar acı gelmediHayıt suyu çok acı canım ondan ben içemedim.
Merhaba kürleri nasıl kullandınız açaba yardimci olur musunuzSoğan kürü bal çörek otu tarçın tavsiye ederim kızlar
Merhaba sanırım maydonoz süt buharıni yapmışsınız yaptığınız da akıntınız nasıldı kahverengi pembemsi Akıntınız oldu mu acabaBen bu ay ilk kez ilaçlarla denemedim, ama öncesinde hayıt çayı içmişliğim sütlü maydonoz buharına oturmuşlugum var. Bu ay adet olursam ki inşallah olmam ben de bal tarçın çörekotu deneyeceğim, eşime de Kırkkilit otu çayı demleyeceğim her gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?