Gebeliğe Hazırlık Bitkisel destekle hamile kalalım var mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kabul etsin kuzum inşallah senden de güzel haberleri alırız hayırlısıyla

Eşim de sabahları zeytinyağında beklemiş incir yedi, akşamları da keçiboynuzu pekmezi içti, neofortil diye de bi vitamin kullandı canım, onda sperm hareketi ve sayısı azdı
Canim bizde 2 kimyasal yasadikta doktor bizede vermisti neofortili daha kullanmadik ama faydasi oldu mu sizde domtor ne icin vermisti

Canim bizde 2 kimyasal yasadikta doktor bizede vermisti neofortili daha kullanmadik ama faydasi oldu mu sizde domtor ne icin vermisti
sperm sayısı azdı ve hareketi düşüktü söylediğine göre canım, bu ay hamileyim sanırım kese falan görmedik ama hcg 28 den 98 e yükseldi iki günde.. haftasonu gideceğiz doktora kesesine bakmaya hayırlısıyla, daha öncede böbrekleri oluşmadığı için 17 haftalık bebeğimizi almışlardı

EvBoregi nerdesinn testi i gördün mü

Oooo beybiş tebrikler çok sevindim yarın kan testine hadi bakalım, gözünüz aydın eşine de selamlar canım onu da tebrik ediyorum, sağlık içinde kucaklayın inşallah
Saol cnm inşallah kanda da çıkar ama eşim braz bekleme taraftarı sanki bnde ne yapsam bilmiyrum bi yarın olsunda dueuma gre bakarım

Anladim canim hayirli olsun darisi basimiza tez zamanda cok tskler o zaman bende alip kullanalim hemen

Hayıt suyu çok acı canım ondan ben içemedim.
siz hazır suyunu mu kullanmıştınız hayıt suyunun ? ben bir haftadır tohumundan çay yapıyorum ama bana o kadar acı gelmedi bir bardağa yaklaşık bir tatlı kaşığı atıyorum. birde içine aslan perçemi ve civan perçemi karıştırıyorum acaba onlar da mı etkiliyo ki tadını ?

Kizlar ben 3 aydir corek otu yagi kullaniyorum ilk kullandigim ay kimyasal oldu 2. Ay epey agrili yumurtladim simdi 3. Ay kullandim gene epey agrili yumurtladim 4 gun oldu ama hadifte olsa o kasik agrisi gecmedi arada belimede vuran bir agri duyuyorum acaba neden oluyor sizce corek otu yagi kist falan mi yapti Allah korusun

Merhaba hanımlar, daha önceki konda belirtmistim. 28 Haziran'da bartolin kisti ameliyati oldum. Ve 1 temmuzda adet gördüm. Fakat pko hastası oldugum icin doğum kontrol hapi kullanarak adet görebiliyorum. En son hapimi haziran ayinda kullandim. Ve 1 temmuzdaki adetimden sonra bir daha olamadim.

Ameliyattan sonra 45 gün ilişki yoktu tabiki. Ama bu süre zarfında baya isim yapmış bir aktarin kurlerini kullandim. 15 agustosta uzun aradan sonra iliski oldu. Ben kürleri kullanirken bile hastalanamadim.

Sizce kürler yumurta geliştirip direk gebelik olusurmu ? Bir buçuk ay adet gormeyip hamile kalinir mi ?? Fikirlerinzie ihtiyacim var. Kurleri aldigim yer tahlillerimi istemisti. Degerlerin kotu degil hastalanabilirsinde hamiledekalabilirsin demisti.

Soğan kürü bal çörek otu tarçın tavsiye ederim kızlar

Merhaba sanırım maydonoz süt buharıni yapmışsınız yaptığınız da akıntınız nasıldı kahverengi pembemsi Akıntınız oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…